Kde kúpim ruskú hru, kde vlk chytá vajcia do košíka?
Neviete nahodou, kde by som mohla zohnat tu hru, co tam vlk chyta vajcia do kosika? dufam, ze to nie je prisis drahe 😉
hihi ja umriem. Ja ich mam niekolko, aj vlk, aj chobotnicu atd. doma u nasich. Nepredam ani za nic. 😀
@zabiatko181 pomaličky sa nám to rozrastá
dá sa stiahnuť do androidu.
no tak stale nikto kto by ju predal?
Tiez jednu kuuuupim...ponuknite
Stiahnute do tabletu dakujem
@tiffanka ahoj ja hry nepredávam,ale zbieram 😀
Zdravim,
predam ruske elektronicke hry
potapaci a chobotnica za 43 eur (tato ma aj krabicku) a
vesely kuchar za 43 eur (tato bola rozobrata a opat zlozena)
obe su pouzivane, obe funkcne, obe s navodom v cestine
@potapaciakuchar Pekný deň prajem, chcela by som sa opýtať, či je táto ponuka ešte aktuálna? Mala by som o hry vážny záujem 🙂
@zobka11
ano, ponuka je stale aktualna
si z Bratislavy?
@potapaciakuchar Žiaľ nie som z Bratislavy 😒 Mala by som ešte jednu otázku... Tie ceny sú konečné? Pýtam sa len preto, lebo som práve našla toho kuchárika za 13€ niekde inde a videla som aj tú chobotnicu, ale podstatne lacnejšiu, tak sa rozhodujem... Ak sa dá pohnúť s cenou, tak mám záujem aj naďalej, ak nie, tak zvolím asi tú lacnejšiu možnosť. Ďakujem.
@zobka11
tie ceny su konecne
videla som, ze jedna takato hra bola predana za 2990 Kc (ale dalsia taka ista bola predana za 1200 Kc) a nechcem, aby sa moje hry stali predmetom dalsieho predaja, preto takato cena
takze vela stastia pri kupe u ienho predajcu
Stačí natankovať do svojho auta a vybrať sa na Ukrajinu , už v Užgorode Vás tými hračkami zasypu.
@zabiatko181 jej, tu cervenu strielaciu lod mame este doma. Vlk a vajcia som ako dieta od zlosti rozbila ☹
dobrý deň, mám takú hru na predaj
....jéžiš ja puknem, čo ste vy ľudia nevyhrabali...že akú hru...my sme toho vlka čo chytá vajcia mali doma, ale sa pokazila....neukazovala všetky vajcia 😀 ...tak sme to vyhhodili....tuším to fungovalo aj ako budík....
potapaciakuchar Zdravim,
predam ruske elektronicke hry
potapaci a chobotnica za 43 eur (tato ma aj krabicku) a
vesely kuchar za 43 eur (tato bola rozobrata a opat zlozena)
obe su pouzivane, obe funkcne, obe s navodom v cestine
potapaciakuchar@gmail.com
Ak máte telefón s androidom, tu je náhrada za hru:
https://play.google.com/store/apps/details?id=n...
Dá sa to stiahnuť do mobilu a tabletu cez obchod play 😉
@potapaciakuchar dobry den mate este hru potapaci alebo chibotnica?mala by som zaujem
ano, mam stale obe hry
@potapaciakuchar a za chobotnicu kolko chcete?a je funkcna?posielate aj na dobierku?

Co vsetko sa nezbiera? Parada, ked som bola mala, tak to niekto priniesol do skoly 😀 😀 😀 lahko sa tomu prepadne...