Kde môžem darovať hračky?

martinka0031
17. jan 2013

poradí mi niekdo kde mozem darovat nejake hračky??mame doma tolko plysakov že neviem co snimi,pytala som sa v školke aj v deckom domove,ale oni to nechcu,lebo deti z toho chytaju alergie,a sada na to prach,je mi to luto vyhodit,

ssisska
17. jan 2013

Ja ti poradim chod na stranku podajdalej.sk,je to velmi navstevovana a popularna webova stranka,ale musis sa zaregistrovat.Aj za cenu postovneho su ochotne hracky a oblecenie prevziat na dobierku.

baklik
17. jan 2013

pozri stranku http://podajdalej.sk/. tam su mamicky v nudzi, ktore by to mozno prijali.... alebo odnes na charitu.

masinka
17. jan 2013

aj tu na bazariku mozes darovat, ani nestihnes inzerat odoslat a budes mat kopu zaujemcov...

lulinko
17. jan 2013

aj na fb je stránka Pomáhajme si..🙂.🙂....tiež za poštovné tam darujú..🙂

karolinka1983
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vrana80
8. okt 2017

Ahojte, chcela by som ozivit trosku tuto temu, rada by som darovala nejake hracky, vacsinou babiky a zopar plysakov. Detske domovy to neberu maju toho kopec a pozerala som aj na podajdalej.sk ale tam potrebuju vacsinou oblecenie..Mate niekto skusenost s darovanim do nemocnice?

zuzikak
8. okt 2017

@vrana80 do nemocnice som chcela aj ja ale nevezmu - z hygienickych dovodov. U nas na firme sa aj zbierka robila ale podmienky boli - idealne spolocenske hry, nove, zabalene, hracky len plastove (nie plysove, nie latkove), nerozkladatelne.... Skus tie hracky skor asi polozit do nejakej cakarne u detskeho lekara alebo aj u dospelackych, kde maju detske kutiky, prip. v roznych detskych kutikoch v kaviarnach. V mensich mestach budu vdacnejsi.

vrana80
8. okt 2017

@zuzikak dakujem, nad tymi detskymi kutikmi som tiez rozmyslala, nieco vymyslim a pobeham 😉