icon

Kde v Bratislave kúpiť trampolínu pre 2,5 ročné dieťa?

breslerka
10. sep 2011

Vedel by mi niekto poradiť?

czechzuzanaba
10. sep 2011

@breslerka zkus v Baumaxe.

breslerka
autor
12. sep 2011

@czechzuzanaba ...no uz som kukala katalog, ale tam som videla len 1 trampolinu, taku velku, ja by som chcela mensiu, proste len detsku

koniarova
12. sep 2011

@breslerka Skús mimibazár.

zuzzka1
12. sep 2011

v športovom oddelení hypermarketoch, Avion, Danubia

renatkas
12. sep 2011

@breslerka skoro v kazdom sportovom obchode maju, vcera som videla v exisporte ale co stala neviem... prip. si pozri tu: http://www.insportline.sk/trampoliny

a ked myslis taku tu klasicku detsku trampolinu, tak tu sme pozerali v Auparku v Motherlove ale bola len pre deti od 1-3 rokov, cize taka uplne malinka, okolo 50E.

breslerka
autor
13. sep 2011

Dakujem, insportilne som uz pozerala, taku uplne malu nechcem.Ten exisport je zaujimavy, to som nevedela 😉

breslerka
autor
13. sep 2011

@renatkas ..Ten exisport som kukala na nete, ale to je trampolina bez ochranne siete, ja by som chcela so sietou, jasne, ze co za najrozumnejsiu cenu.Aj tak diky za tipy

lili777
14. sep 2011

Pre také malé dieťa určite so sieťou. Teda ak je v nejakej väčšej výške. Lebo pád môže dosť zle dopadnúť. A pozor na lacné šmejdy. za málo peňazí, málo muziky. Tie siete sa po dvoch sezónach rozpadnú a tiež ten chrániť na pružiny. My máme síce dosť velikú na záhrade, stála raz toľko ako tie menej kvalitné. Rozhodli sme sa pre ňu, pretože sme mali dva rovnaké prípady v okolí a obom sa rovnako rozpadli po dvoch rokoch - spomínaná sieť akoby sprašivela a trhala sa jedna radosť a ten chrániť na pružiny sa celý rozpadol a majú to bez toho, tam dieťa nemôže ani náhodou.

czechzuzanaba
1. mar 2012

@lili777 a odkud mate tu trampolinu vy?

lili777
1. mar 2012

@czechzuzanaba Objednávali sme ju cez internet z Čiech. Ale fakti si nepamätáme stránku. Bola tak veľmi dobre urobená, nafotené rodziely medzi lacnými a drahšími verziami.

lili777
1. mar 2012
czechzuzanaba
1. mar 2012

@lili777 diky, uz to ctu. Jen oni maji jen velke, to se nam nevleze... 🙂 Ale tak aspon budu vedet, na co si mam davat pozor pri koupi...

ducci
19. mar 2012

my sme kupili v rakuskom metre 🙂... a za dobru cenu, dobru kvalitu.. uz sa tesim 🙂)