Kedy kúpiť dieťaťu auto na diaľkové ovládanie?
Od akeho veku dietata mozem kupit auto do ktoreho ho dam sadnut a budem ho riadit ovladacom?? A dajte nejake tipy s ktorymi ste boli spokojne
Kúpila som pred narodením. Vozí sa cca od 10 mesiacov.
Nas ho dostal na 3. narodeniny od starych rodicov a teda ovela skor by sa mu potesil, susedov maly ma 1.5 a vzdy ked sa stretneme, tak chce, aby som ho vozila. Nas uz je vacsi, tak chodi sam. Vzdy som si myslela, ze to je hlupost ale fakt sa s tym "zahra".
Mal rok. Kúpili my ho starý rodičia, lebo môj otec tvrdil, že ho určite potrebuje 😆 long story short, bol v ňom asi 3x, nebaví ho to. A žiadne dieťa z môjho okolia to nebaví, tak odporúčam najprv auto vyskúšať, či ho vôbec baviť budem
Mal rok. Kúpili my ho starý rodičia, lebo môj otec tvrdil, že ho určite potrebuje 😆 long story short, bol v ňom asi 3x, nebaví ho to. A žiadne dieťa z môjho okolia to nebaví, tak odporúčam najprv auto vyskúšať, či ho vôbec baviť budem
@lucia13022023 jednoznacne najlepsia rada 👍🏻
Mali sme pozicane a chvalabohu, s pozicanym nas to bavilo kratko, potom euforia a radost opadla, nebol uz zaujem, esteze som za to nevyhodila peniaze

Veď odkedy vie sám sedieť a vieš že ti nebude z toho auta utekať? 🤷♀️