Kedy sa vaše deti naučili jazdiť na odrážadle?
Ahojte Maminy
Kedy sa vaše detičky naučili jazdiť na odrazadle ? V akom veku ?
Ďakujem
Napr najmensi syn ked mal 2roky. Dostal na narodeniny. Prvy den sa vozil po dome. Druhy den po dvore a treti den uz isiel po ceste.
Na cykloodrážadle začal syn ako dva a pol ročný, dcérka o rok skôr. Plastové zgerby, čo mali predtým, nerátam.
"neskoro", lebo bol mensi s kratkymi nohami, takze najst vhodne cykloodrazadlo z fyzio hladiska bolo komplikovane. A cakala som nech ma perfektne zvladnutu chodzu= cca rok. Teraz hovorim o cykloodrazadle. Takze cca 2-2.5 roka
Syn mal rok a už jazdil na cykloodrazadle, ale on veľmi skoro aj začal chodiť.Dcera mala okolo 3 keď sa odvážila.
len posledne dve deti, prve tri odrazadla nemali. Takze obe deti Puky stvorkolesove presne na prve narodeniny, Puky dvojkolesove 10" v 1,5 roku, na 12" presli na druhe narodeniny, v troch rokoch potom uz normalny bicykel. Najmladsia mala nedavno 4 roky, na bikeu je pirat ciest ale este stale si obcas zoberie aj odrazadlo. Plastove haraburdy sme nikdy nemali. Bicykle maju Woom. keby sme mali teraz tak male deti a mali vsetko kupovat, tak kupujem uz vsetko od zaciatku len woom. Vsetko treba ale vyskusat, zalezi od vysky dietata (dlzky noh), motoriky a chapania. Vek je len cislo.
Dcéra ako 5 ročná 🤣 (odrazadla ju nikdy nezaujímali) syn mal len niečo vyše roka a išlo mu to výborne od začiatku. 😉
Moja bude mať o pár dní rok, tak som jej kúpila také malé odrážadlo kinderkraft. Po byte celkom skúša jazdiť, samozrejme ešte musím pri nej byť aby z neho nespadla.
Mala 13 mesiacov a toto odrazadlo https://www.mall.sk/hracky-na-von-pre-deti-2-3-... potom dostala funny wheels ked mala rok aj 7 mesiacov.
Dcera nikdy 😀 isla na nom vzdy pomalsie ako slimak a po 5 minutach uz unavena a bez zaujmu. Syn- 21 mesiacov skusal, ale este mu to moc neslo. Zatial trenuje po byt na auticko.
V 1,5 roku dostala na Vianoce odrazadlo PUKY a odvtedy na nom jazdila az kym sa nenaucila na bicykli
Na plastovych 3-4 kolesovych postupne od roka, na prve narodeniny dostala a po cca mesiaci sa vedela odrazat. Cykloodrazadlo este nema (ma rok a stvrt, v lete mozno skusime).

2