Ahojte, moja dcera oslavila 5-te narodeninky, a stale dokola mi opakuje že chce kočiarik pre bábiky . No neviem či sa vobec ešte oplati pre taký vek kupovať. Určite by som nový nekupila, ked som pozerala ceny v eshopoch, alebo aj v kamenných predajniach riadne som sa zarazila 😖 ... Viem že ju to bude baviť, určite aspon do zimy , kočikovať vonku a podobne .. neskor snad aj na doma .Prosím vás aký typ kočika, značka je navhodnejšia pre tento vek . Potrebujem samozrejme vyšší kočik, najlepšie golfáč, aby bol stvorený aj na vonku ..Pripadne aj vaše nazory ,a či mali vaše dievčatá v tomto veku kočik .. Vidím vonku aj 8ročne čo kočikuju, neviem no možno som mimo obrazu a tento vek je stvorený pre to 😉 🙂 Vdaka
a nechce radsej kocikovat braceka? 🙂
@bobika492009 Moja dcera ma 9 rokov a stale sa este hrava s kocikom a babikami, a to je pritom velmi vyspela na svoj vek. Ale brat ma babatko, chodieva k nim a stale sa chce onho starat. Ked pride od nich, potom sa doma este stara o babiky. Keby mohla, tak este by prijala jeden kocik, dvojickovy, no ale to uz nehrozi v tomto veku.
Ked mala asi sest rokov, stale mi pilila usi o dalsi kocik, ale vtedy som si tiez myslela, ze ved zachvilu ju to prejde, a vidis, nepreslo. Takze myslim, ze 5 rocne dievcatko je na to ako stvorene. Mozno nebude s nim chodit po ulici, ale mozno sa s nim doma este nejaky cas prehra.
Moja malá si tiež priala k 5.narodeninám. kupovala som u nás v AT v interspar,za 35e 2kombinacia,vyzerá super,moderne. Hráva sa s ním často aj keď teraz v ňom namiesto babik vozi macku 🤦♀️😀
@bobika492009 my mame tento
http://www.amazon.de/Knorrtoys-71030-Maclaren-P...
kupovali sme k poslednym Vianociam, a mala je absolutne spokojna. dobre a lahko sa s nim jazdi, nieje problem aj po vonku.