icon

Koleso pre 10-mesačného synčeka

honey666
23. júl 2022

Ahojte, poradte koleso v ktorom nebude dieta “vpadnute dnu”. Mala som swimtrainer no nechcel v tom byt vobec, tak chcem nieco do coho do polozim, skusala som neviem uz akej znacky ale bol velmi dnu nizko akokeby vpadnuty v nom. Nejake osvedcene ktore nie je az take hlboke ? Dakujem za radu

hipuska
•
23. júl 2022

@honey666 tie kolesá sú tak trošku o ničom. Lebo, dieťa tam má akurát nohy vo vode a rukami ani nedosiahne ani nič. Skús ten kruh okolo hlavy. Ale, veľa by som neinvestovala...treba toto obdobie prečkať a prejsť na rukavniky...

prasiatko30
•
23. júl 2022

A preco nechces rukavniky? Vsak mu navlecies rukavniky a tak ci tak musis byt pri tak malom dietati pri nom. Ak mate detsky bazen - voda po tvoje kolena tak zase ak ma rukavniky tak sice dosihne na zem ale ma tu “istotu” ze sa neponori - i ked zase musis byt pri nom lebo mozesa stat hocico

prasiatko30
•
23. júl 2022

Vtomto videu ta instruktorka vysvetluje ako ucit alebo teda ako zonamovat dieta s vodou - dieta prvych 10min nepouziva prakticky ziadne pomocky az ku koncu pouziva penovy sliz zohnuty napoly a tie konce zviazane cize do toho otvoru co vznikne supnu dieta - velmi prakticke - ale opakujem nie je to na nechanie dietata sameho vo vode

belllinka
•
23. júl 2022

@hipuska zelene cherek rukavky su uz od 4 mesiacov

honey666
autor
•
23. júl 2022

Dakujem zienky ja som chcela nieco ked pojdeme na vylet do wellnes vnutorneho bazena nieco na chvilu kde ho polozim. Lebo v tom swimtrainer bol taky nemogavy, dopredu by sa predklonil ta sa utopi. Ajtak ho budem drzat aj tak ja viem ale mozno pre starsie dieta je to lepsie

54tinka54
•
23. júl 2022

@honey666 chereks zelene rukavniky

majlo1234
•
23. júl 2022

Zeny, ale v rukavnikoch take babo nemozte nechat vo vode, tue funguju az ked sa dieta nauci trochu s nimi”plavat”. A okruh okolo hlavy je nevhodny, pretazuje chrbticu. My mame koleso z decathlonu na taketo clapkanie.

honey666
autor
•
23. júl 2022

@majlo1234 presne som uz objednala z decathlonu

belllinka
•
23. júl 2022

@majlo1234 ale ano mozes, nema sancu sa ponorit

54tinka54
•
23. júl 2022

@majlo1234 môžeš, tie zelené chereks rukavniky sú vhodné pre malé bábätká

prasiatko30
•
23. júl 2022

@majlo1234 tak male
Dieta by sa nemalo vo vode nikdy nechavat same ale ked ma rukavniky tak aj take male dieta zdvihne prdolku a nadnasa sa nie je cely cas postojacky

majlo1234
•
23. júl 2022

No prave ja mam skusenost, ze ho ta tazka hlava prevazi do vody🫣 to koleso je omnoho bezpecnejsie z mojho pohladu, ak naozaj nechces to dieta furt pridrziavat