icon

Koleso verzus rukávniky

dominika0126
3. feb 2022

Ahojte. Ideme sa prvýkrát s malým kúpať. Maly má rok. Poraďte mi prosím, či je lepšie koleso alebo rukavniky. A najlepšie aj nejaké konkrétne. 🙂 ďakujem!

Strana
z2
pribinak
3. feb 2022

@dominika0126 kvalitne rukavniky, nie tie za 2.50 z pepca

viestta
Odpoveď bola odstránená
klarissa25
3. feb 2022

Cherek rukavniky..určite..

kacena4
3. feb 2022

ak sa chcete kupat a plavat rukavniky cherek ale ak len chcete maleho "odlozit" v bazene aby bol ucastny tak koleso s dnom kde bude sediet ale nedociahne poriadne na vodu s rukami skrz koleso

iwka1984
3. feb 2022

koleso schwimtrainer je top, mám ho aj na predaj po synovi 😉

srferreira
3. feb 2022

@dominika0126 moj ma rok a na dovolenku kupujem toto.
Vyuzijeme aj v lete.

minutka
3. feb 2022

Urcite kvalitne rukavniky. Zelene cherek odporucam

3petka
3. feb 2022

@dominika0126 ja tiež z vlastných skúsenosti odporúčam dobre rukavniky.

ailiba
3. feb 2022

@dominika0126 malý mal rok a pol a plával v kolese ako žralok. Nikto ho nemusel držať. Sam si kopkal a držal sa kolesá. Takže za mňa určite koleso.

dominika0126
autor
3. feb 2022

@iwka1984 Môžete mi poslať fotku prosím?

belllinka
3. feb 2022

@dominika0126 v tom kolese sa ti od pol pasa ani neponori do vody. Urcite su lepsie cherek rukavky zelene, su od 7 mesiacov

iwka1984
3. feb 2022
srferreira
3. feb 2022

@iwka1984 podobne ako chcem aj ja kupit. Toto vyzera tiez super. Vyzera tensie tak asi bude viacej vo vode 🙂

iwka1984
4. feb 2022

@srferreira je pravda že sa v tom poriadne celý nenamoci ale účel to splní na 1 len ho tam treba dobre vložiť aby sa neprevratil😁 my sme boli spokojný a na dovolenku sme už mali cherek rukavniky a tie sú tiež super len drahé 🤔🤔🤔

srferreira
5. feb 2022

@iwka1984 prosim ta a tie rukavniky nezosmyknu sa ked ich bude mat na overale s kratkym rukavom?

iwka1984
5. feb 2022

@srferreira myslím že nie lebo ich nafukujes na ručičke takže ich nafukujes podľa potreby a snáď nebude dieťa bez dohľadu keby aj náhodou 😊😊

srferreira
5. feb 2022

@iwka1984 dakujem. Zvazujem ze ich kupim namiesto toho kolesa.

hennyinnsbruck
5. feb 2022

Isto rukavniky 👍

beata_k
Odpoveď bola odstránená
qetka
5. feb 2022

rukavniky urcite. V kolese sa moze prektoti. Mam odskusane aj to sedacie, aj swimtrainer a podarilo sa to synovi v oboch. Za to chereky rukavniky su top. Drahe su dost, ale su fakt super.

qetka
5. feb 2022

@beata_k su velke, ale orvor je akurat aj na malu rucku

srferreira
5. feb 2022

@beata_k aj mne sa zdali velke, ale ked som kukla videa tak deticky super plavaju v nich. A som si nevedela mojho rocneho v tom predstavit. Ja som zmenila nazor a objednala som ich namiesto kolesa co som povodne mala vyhliadnute.

beata_k
Odpoveď bola odstránená
alore
5. feb 2022

@srferreira odkiaľ pls?

srferreira
5. feb 2022

@alore aladin.sk ako jedinu stranku som ich nasla skladom. Potrebujem ich co najskor. Inak original stranka ma ze spolupracuju s rybicka.sk tam je dorucenie do dvoch tyzdnov.

girlie_konik
5. feb 2022

nic ine ako Cherek rukavniky ani neries, mam 2deti a je to absolutne najlepsia vec!

qetka
5. feb 2022

@beata_k dieta drzia nad vodou a plava nohami. A take male rocne az dvojrocne nevie aj tak co ma robit s rukami.Mozu im zavadzat akurat tak, ak si chcu davat ruky do ust a podobne. A nasi maju od 1,5 rokov uz cervene (kedze zelene - kedze su zvyknute na bazen uz od 3 mesiacov) a vedia pekne drzat stabilitu aj s mensimi.

srferreira
5. feb 2022

@alore aladdin.sk som zle napisala

ivi85
21. feb 2022

Cherek rukavniky jednoznačne. Mali sme aj koleso aj rukavniky.koleso nechcel ani vidieť keď zistil že s rukavkami môže byť vo vode slobodný .pre mňa to bolo tiež super lebo som mohla okolo malého plávať a nemusela sa báť že sa utopí alebo prepadne cez koleso.za mňa topka

travelllerka
21. feb 2022

Moja nezniesla tie cherek rukaviky, jej to vadilo, že je to veľké. Dieťa sa s tým aj musí naučiť plávať. Za mňa je lepšia istota koleso. Ja som kúpila takéto, ktoré má aj držiaky a je priesvitné
https://www.decathlon.sk/detska-plavacia-sedack...

Strana
z2