icon

Kolobežka pre dvojročné dieťa

13. okt 2021

Čo poviete na túto trojkolesovú trojkolku pre 2.ročné dieťa? Oplatí sa kúpiť, cez leto bude mať 2.5roka 🙂

Kolobežka pre dvojročné dieťa
lindusss2016
13. okt 2021

Nie, urcite, je to hovadina strasna. Vyberaj kolobezku nie podla toho, ci obsahuje disney obrazky, ale podla toho, ako sa bude spravat na chodnikoch. Urcite su lepsie 2 kolecka vpredu a ovladanie naklananim dosky. Pozri si v sportissime tie trojkolesove, su skvele, maju super loziska, makka koliecka, maly na tom svisti jak drak a stoji okolo 25€

pribinak
13. okt 2021

Otrasná haraburda. Tiež odporúčam 2 kolieska v prwdu a jedno v zadu. Pozri kolobezku v sportisime alebo v Decathlone.
Vyberaj aby bola ľahká, nie podľa farby

autor
13. okt 2021

Ďakujem vám, idem pozrieť 🤩

lindusss2016
13. okt 2021

Tuto mame chlapcensku a je super. Predtym sme zdedili presne ten typ, co si ty vybrala a nedalo sa na tom prejst ani 5 metrov bez padu, fakt priserna konstrukcia, nechapem, ze to vobec mozu predavat a cenovo tak isto ako dobra kolobezka.... ja krby to kupim a zistim, co je to za kravinu, tak im to idem oplieskat o hlavu... nastastie sme ju zdedili, hned aj vyhodili a teraz mame dobre

paulinkaa2
13. okt 2021

Toto nie. Mame dve kolieska vpredu z lidla a mala ide jak drak.

darujemti
14. okt 2021

Tá je ťažká, podobnú sme dostali a teda neodporúčam. My sme spokojní s kolobežkou z decathlonu, v predu má 2 kolieska a je ľahká, dokonca kolieska svietia pri pohybe.

hennyinnsbruck
14. okt 2021

Moja ma tuto a normalne sa na tom naucila jazdit🤷🏼‍♀️ Jak sarkan na tom lieta .

mareri
Odpoveď bola odstránená