Ktorá detská kuchynka je esteticky najkrajšia?
Prosiiiiiiiim poraďte mi , ktorá detská kuchynka je podľa vás krajšie ? Prosím hodnoťte len výzor. Ktorá je viac esteticky oku lahodiaca?😂 Jedna je zo Zara Home a druha Ennyroom.
Chcela by som štýlovú modernú 😁😁😁
Ale teraz bez srandy naozaj , dcérke chceme kúpiť na narodeniny a neviem sa rozhodnúť z týchto dvoch tak rozhodne modry konik 🙏🏼😂😂😂 ďakujem vam a pekný deň ❤️
pozerala si si rozmer tej v Zare? ta ma 50cm na vysku..
ktoru budes castejsie umyvat
Za mňa druhá.
Ja ti do toho nechcem kecať, len poviem zo skúsenosti. Zváž či nekúpiť radšej niečo zaujímavejšie pre dieťa. Všetky tieto drevené stylovky sú naozaj oku lahodiace a ja by som tiež takú vybrala, ale deťom sa páčia farby a zvuky. Pozrela by som skôr nejakú, kde sa dá zapnúť platnička, svetlo, digestor…my máme z actionu napríklad. Je drevená, ale interaktívna 🙂
Ale ak by som musela vybrať len z týchto dvoch, určite druhá.
Ja ti do toho nechcem kecať, len poviem zo skúsenosti. Zváž či nekúpiť radšej niečo zaujímavejšie pre dieťa. Všetky tieto drevené stylovky sú naozaj oku lahodiace a ja by som tiež takú vybrala, ale deťom sa páčia farby a zvuky. Pozrela by som skôr nejakú, kde sa dá zapnúť platnička, svetlo, digestor…my máme z actionu napríklad. Je drevená, ale interaktívna 🙂
Ale ak by som musela vybrať len z týchto dvoch, určite druhá.
@malaopicka druha kuchynka svieti platňa a vydáva praskajuce zvuky
prva urcite nie, nieco podobne syn zdedil, ked bol mensi, bolo to velmi male a vobec sa s tym neodhral.
Ta druha vyzera podobne ako z ikea, ale ta z ikea ma plastove cire sklo vpredu.
Ja osobne by som isla do ikea, syn ma Duktig, cervenu a velmi dobre sa s nou odhral a teda kazdy krat, ked tu mame jeho kamaratov, tak v nej kazdy jeden vari veceru.
Tiez je tam svetlo, ked sa sporak zapne.
Ak sa a nou ma hrať dlhšie ako pol roka, tak druha. Čítaj si rozmery
@malaopicka druha kuchynka svieti platňa a vydáva praskajuce zvuky
@anonym_autor tak to z obrázku nebolo vidieť, v tom prípade by som vybrala isto radšej takú.
@anonym_autor
@anonym_autor ennyroom je krajšia a aj viac hrateľná
@anonym_autor my máme z ennyroom presne tú istú čo je na obrázku varná doska svieti a vydáva zvuky deti sa s ňou radi hrajú 🙂

@anonym_autor