Ktorá detská kuchynka je esteticky najkrajšia?
Prosiiiiiiiim poraďte mi , ktorá detská kuchynka je podľa vás krajšie ? Prosím hodnoťte len výzor. Ktorá je viac esteticky oku lahodiaca?😂 Jedna je zo Zara Home a druha Ennyroom.
Chcela by som štýlovú modernú 😁😁😁
Ale teraz bez srandy naozaj , dcérke chceme kúpiť na narodeniny a neviem sa rozhodnúť z týchto dvoch tak rozhodne modry konik 🙏🏼😂😂😂 ďakujem vam a pekný deň ❤️
Ja ti do toho nechcem kecať, len poviem zo skúsenosti. Zváž či nekúpiť radšej niečo zaujímavejšie pre dieťa. Všetky tieto drevené stylovky sú naozaj oku lahodiace a ja by som tiež takú vybrala, ale deťom sa páčia farby a zvuky. Pozrela by som skôr nejakú, kde sa dá zapnúť platnička, svetlo, digestor…my máme z actionu napríklad. Je drevená, ale interaktívna 🙂
Ale ak by som musela vybrať len z týchto dvoch, určite druhá.
Ja ti do toho nechcem kecať, len poviem zo skúsenosti. Zváž či nekúpiť radšej niečo zaujímavejšie pre dieťa. Všetky tieto drevené stylovky sú naozaj oku lahodiace a ja by som tiež takú vybrala, ale deťom sa páčia farby a zvuky. Pozrela by som skôr nejakú, kde sa dá zapnúť platnička, svetlo, digestor…my máme z actionu napríklad. Je drevená, ale interaktívna 🙂
Ale ak by som musela vybrať len z týchto dvoch, určite druhá.
@malaopicka druha kuchynka svieti platňa a vydáva praskajuce zvuky
prva urcite nie, nieco podobne syn zdedil, ked bol mensi, bolo to velmi male a vobec sa s tym neodhral.
Ta druha vyzera podobne ako z ikea, ale ta z ikea ma plastove cire sklo vpredu.
Ja osobne by som isla do ikea, syn ma Duktig, cervenu a velmi dobre sa s nou odhral a teda kazdy krat, ked tu mame jeho kamaratov, tak v nej kazdy jeden vari veceru.
Tiez je tam svetlo, ked sa sporak zapne.
Ak sa a nou ma hrať dlhšie ako pol roka, tak druha. Čítaj si rozmery
@malaopicka druha kuchynka svieti platňa a vydáva praskajuce zvuky
@anonym_autor tak to z obrázku nebolo vidieť, v tom prípade by som vybrala isto radšej takú.
@anonym_autor
@anonym_autor ennyroom je krajšia a aj viac hrateľná
@anonym_autor my máme z ennyroom presne tú istú čo je na obrázku varná doska svieti a vydáva zvuky deti sa s ňou radi hrajú 🙂

@anonym_autor