icon

Ktorá detská kuchynka je esteticky najkrajšia?

16. okt 2025

Prosiiiiiiiim poraďte mi , ktorá detská kuchynka je podľa vás krajšie ? Prosím hodnoťte len výzor. Ktorá je viac esteticky oku lahodiaca?😂 Jedna je zo Zara Home a druha Ennyroom.
Chcela by som štýlovú modernú 😁😁😁
Ale teraz bez srandy naozaj , dcérke chceme kúpiť na narodeniny a neviem sa rozhodnúť z týchto dvoch tak rozhodne modry konik 🙏🏼😂😂😂 ďakujem vam a pekný deň ❤️

autor
16. okt 2025

@anonym_autor

natalia328
16. okt 2025

pozerala si si rozmer tej v Zare? ta ma 50cm na vysku..

tim23
16. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor

@anonym_autor druhá je krajšia

amonet
16. okt 2025

ktoru budes castejsie umyvat

lilianka28
16. okt 2025

Za mňa druhá.

malaopicka
16. okt 2025

Ja ti do toho nechcem kecať, len poviem zo skúsenosti. Zváž či nekúpiť radšej niečo zaujímavejšie pre dieťa. Všetky tieto drevené stylovky sú naozaj oku lahodiace a ja by som tiež takú vybrala, ale deťom sa páčia farby a zvuky. Pozrela by som skôr nejakú, kde sa dá zapnúť platnička, svetlo, digestor…my máme z actionu napríklad. Je drevená, ale interaktívna 🙂
Ale ak by som musela vybrať len z týchto dvoch, určite druhá.

svokrinjazykmonika
16. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor

@anonym_autor určite tá druhá

autor
16. okt 2025
@malaopicka

Ja ti do toho nechcem kecať, len poviem zo skúsenosti. Zváž či nekúpiť radšej niečo zaujímavejšie pre dieťa. Všetky tieto drevené stylovky sú naozaj oku lahodiace a ja by som tiež takú vybrala, ale deťom sa páčia farby a zvuky. Pozrela by som skôr nejakú, kde sa dá zapnúť platnička, svetlo, digestor…my máme z actionu napríklad. Je drevená, ale interaktívna 🙂
Ale ak by som musela vybrať len z týchto dvoch, určite druhá.

@malaopicka druha kuchynka svieti platňa a vydáva praskajuce zvuky

oslo1
16. okt 2025

prva urcite nie, nieco podobne syn zdedil, ked bol mensi, bolo to velmi male a vobec sa s tym neodhral.
Ta druha vyzera podobne ako z ikea, ale ta z ikea ma plastove cire sklo vpredu.
Ja osobne by som isla do ikea, syn ma Duktig, cervenu a velmi dobre sa s nou odhral a teda kazdy krat, ked tu mame jeho kamaratov, tak v nej kazdy jeden vari veceru.
Tiez je tam svetlo, ked sa sporak zapne.

anonym_fdecf0
16. okt 2025

Ak sa a nou ma hrať dlhšie ako pol roka, tak druha. Čítaj si rozmery

anulik12
16. okt 2025

Musí to byť len jedna z tých dvoch? Lidl ma teraz detské kuchynky v ponuke. Len neviem či budu pre teba dost štýlové 😉 Mali viac štýlov.

malaopicka
16. okt 2025
@anonym_autor

@malaopicka druha kuchynka svieti platňa a vydáva praskajuce zvuky

@anonym_autor tak to z obrázku nebolo vidieť, v tom prípade by som vybrala isto radšej takú.

angeli121212
16. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor

@anonym_autor ennyroom je krajšia a aj viac hrateľná

anonym_69f6e0
16. okt 2025

@anonym_autor my máme z ennyroom presne tú istú čo je na obrázku varná doska svieti a vydáva zvuky deti sa s ňou radi hrajú 🙂