icon

Ktoré nákupné centrum v Bratislave odporúčate?

14. jan 2025

ahojte nezijem na Slovensku a chystam sa do Bratislavy , vzd som si tam najradsej obehala Aupark a Euroveu lebo napr v Auparku je zara a v eurovei nie , a preto sa pytam ak mam ist do len jedneho v BA ( aj okrem tychto dvoch) ktory je podla vas taky naj ?

brrunetkaa
•
14. jan 2025

Ja by som zvolila Aupark

nyusika
•
14. jan 2025

podla mna sa to neda jednoznacne urcit.

pre mna je to OC Nivy a Avion - neviem napisat iba jedno nakupne centrum.
Pokial by malo byt rozhodovacim faktorom uroven sluzieb (jedenie), bez rozmyslania pisem OC Nivy

a_alexandra_a
•
14. jan 2025

Za mňa Nivy, je tam Zara aj Zara Home, Reserved, Mango, Lindex, Massimo Dutti, Stradivarius aj Mohito... slabšie je to tam s obuvou.
Eurovea je slabá, tam nie je dokopy už nič.

nyusika
•
14. jan 2025

@a_alexandra_a kebyze je na Nivach aj HM, tak je moja volba jasna tiez 😀

ivik4
•
14. jan 2025

Za mna Aupark a Eurovea hrozna slabota
Keby uz tak Nivy

autor
•
14. jan 2025

dakujem ! aj Nivy som rozmyslala koli zara home . A este mam prosim otazku neviete v ktorej Zare maju ski kolekciu ?

ivik4
•
14. jan 2025

Este Avion je fajn

uhnakova
•
14. jan 2025

Do Eurovei chodia ľudia kvôli Decathlonu. Ja mám rada Aupark, lebo nie je príliš veľký. Ďalej mám rada aj BoryMall. Inde chodím len príležitostne.

a_alexandra_a
•
14. jan 2025

@uhnakova Podľa mňa do Eurovei chodia ľudia kvôli Primarku

nyusika
•
14. jan 2025

v kazdej Zare maju teraz Ski kolekciu
pre mna je ale najvacsim tahakom na Nivach OYSHO

nyusika
•
14. jan 2025

@a_alexandra_a podla mna tam chodia ludia len kvoli promenade/restauracie a kinu 😀
a parkujuvtam, ked idu do stareho mesta

justxme
•
14. jan 2025

Ja by som povedala že čo sa obchodov týka, tak Nivy a Avion

melanta
•
14. jan 2025

Aupark sa rozširoval kvôli Zara predajni, majú tam novootvorenú vlajkovú predajňu - najväčšia v strednej Európe. Nivy za mňa hrozný shopping, detto Bory, nesympatické, nelogické. V Eurovea máš Primark a Decatlon, ak je to tvoj štýl. Peek&Cloppenburg je najlepší asi Aupark a potom Avion. Za mňa na nákupy ani jeden BA shopping, Eurovea na posedenie vonku mimo víkendu.

melanta
•
14. jan 2025

@a_alexandra_a celé roky bola Eurovea nonstop plná a Primark tam nebol.

mandzula
•
14. jan 2025

Vcera som po dlhsom case bola v Auparku a zdal sa mi celkom fajn. Inak mam rada Nivy a Avion.

tara42
•
14. jan 2025

Za mňa Nivy a Avion.

tetapetra
•
14. jan 2025

Ja chodím Avion, nivy, Eurovea

luccija
•
14. jan 2025

Ak kvôli Zare, tak Aupark a Nivy.Ked kvôli promenáde, jedlu Eurovea

lindus_esterka
•
14. jan 2025

najvacsi vyber obchodov zamna nivy, ale rada chodim aj do auparku

ddaassuullaa
•
14. jan 2025

A tak si vyber🤣 ja ako domaca nemam rada ziadny obchodak. Ked je to fakt nutne, lebo dcera potrebuje doplnit satnik a to je na pol dna, volime Aupark alebo Nivy. Euroveu z duse neznasam, pocitovo. Keby tam nebola eobuv (modivo), nevleziem tam vobec. Aupark mam napeso, idealne a organizacia obchodov hovori v jeho prospech. Nivy maju super food court, cize ak to je nadlho a cez vikend, vyhravaju Nivy (nevarim a najeme sa tam), ale zeby som bola nadsena....eee. Bory nikdy - tam sa uplne stracam, nieco ako Eurovea. Avion....najvacsia moja vyhrada je, ze cez vikend je absolutne obliehane, korzuju tam ludia v prudoch, obchody skor poloprazdne. V tyzdni sa u nas kvoli dvojfazovym treningom dcery neda ist na doplnanie/obmenu satnika, tak najradsej volime Aupark a ked sme ovesane ako 🎄, za par minut nas chlapi pridu odpratat domov

lanlan
•
14. jan 2025

Mňa by zaujímalo čo sa vám páči na Avione. Z väších nákupných centier má horší food court už len Bory Mall. Naviac je Avion zbytočne veľký na to, že tam nič nie je. Ďalej má len jedno poschodie a nie je do kruhu, takže sa nabeháte od jedného konca k druhému. Jedinou výhodou pre niekoho môže byť blízka Ikea.

malalienka85
•
15. jan 2025

Nivy a Avion moje naj