Ktorá detská kuchynka pre chlapca je lepšia - Ikea alebo Lidl?
ahojte.... zvažujeme kúpu kuchynky pre syna... Ikea alebo Lidl...neviem sa rozhodnúť, vedeli by ste odporučiť, ak nejakú z nich máte? či ste spokojné , nejaké +/- ... dakujem 🙂
dievčenskú hru pre chlapca? Dobre že nie bábiky
@anonym_96f0ba A vies o tom, ze aj v MS su kuchynky a chlapci sa s nimi hraju? Ci myslis, ze maju oddelene miestnosti na hranie? 🤔
@anonym_96f0ba to fakt v roku 2026 niekto rozdeľuje hračky na dievčenské a chlapčenske? Este napis, ze modrá je chlapčenská farba 🥲
@anonym_96f0ba a aj bábiky. čo je na tom… od mužov chceme aby sa vedeli postarať o deti - ale aby sa starali o bábiky - božechráň…
@anonym_96f0ba dosť scestný komentár
Autorka, my máme tú z Lidla a spokojná som veľmi. S Ikeou skúsenosť nemám.
Aj ja som kupila malemu kuchynku ked bol malicky. A jedine co ho bavilo davat do rury auticka a porozhadzovat tanieriky, pribor atd. Za mna to bola najhorsia hracka pre maleho 😃. A teda miesto zaberala az kym som ju nedarovala dalej.
Naozaj pre chlapceka radsej draha HW, auta, naradie atd. A ked uz ozaj nevies co, tak magneticke kocky, lego duplo, minecraft kocky atd. Je milion hraciek. Len kuchynku si ozaj rozmysli 😃.
Aj ja som kupila malemu kuchynku ked bol malicky. A jedine co ho bavilo davat do rury auticka a porozhadzovat tanieriky, pribor atd. Za mna to bola najhorsia hracka pre maleho 😃. A teda miesto zaberala az kym som ju nedarovala dalej.
Naozaj pre chlapceka radsej draha HW, auta, naradie atd. A ked uz ozaj nevies co, tak magneticke kocky, lego duplo, minecraft kocky atd. Je milion hraciek. Len kuchynku si ozaj rozmysli 😃.
@anonym_c8386f Moj synovec bol s mojou mamou v kuchyni ked ho strazila. Miesal, krajal malickym nozikom, valkal, pomahal. Sestra mu musela usit aj chefovsku ciapku. On by sa vyhral so svojou kuchynkou.
@anonym_c8386f mam 2 dcery a syna.dceram sme kupili kuchynku a vobec ich nebavila.a syna to chytilo,ked prisla babka na varovku,"varil" jej kavicku,miesal polievku,piekol "hambáč".dievcata zase bavi lego,najstarsia dcera ma zbierku Hot wheels auticok a miluje Star wars,v skolke na karnevale bola Dart Vader 🤣🖤.ked pridem do skolkt,chlapci lietaju s kocikmi a dievcata sa hraju s vlacikovou drahou a nikomu to nepride cudne.nechapem toto rozdelovanie hraciek na chlapcenske a dievcenske🤷♀️
@anonym_autor my máme lidl a sme, resp deti sú spokojné...po 5 rokoch ešte stále drží a je vcelku a ver mi, nie sú veľmi jemný ku nej 😅😁
Nepocuvaj blbe reci ako kuchynku nie. A preco by nie? Deti nerozdeluju hracky na chlapcenske a dievcenske, to dospeli. My doma nemame, ale u mamy maju neterky Ikea kuchynku a tam sa teda nas 2,5 rocny ide hrat ako prve, ked pride k babicke. Je velmi pekna a ma aj lakave mechanicke a svietiace casti. Ma uz asi 7 rokov a stale ako nova. A domov kvoli uspore miesta som kupila len taky drez s riadmi zo sinsay, na tom vyvara a umyva riad ostosest. Uplne spokojny.
@anonym_c8386f mam 2 dcery a syna.dceram sme kupili kuchynku a vobec ich nebavila.a syna to chytilo,ked prisla babka na varovku,"varil" jej kavicku,miesal polievku,piekol "hambáč".dievcata zase bavi lego,najstarsia dcera ma zbierku Hot wheels auticok a miluje Star wars,v skolke na karnevale bola Dart Vader 🤣🖤.ked pridem do skolkt,chlapci lietaju s kocikmi a dievcata sa hraju s vlacikovou drahou a nikomu to nepride cudne.nechapem toto rozdelovanie hraciek na chlapcenske a dievcenske🤷♀️
@simona92101 Ja nerozdelujem hracky, sama som kuchynku kupila. A napisala moj nazor. Za mna pre chlapceka najhlupejsia hracka. Ty mas iny nazor, to je vsetko.
Mame Lidlovu uz 5 rokov, chalani jej davaju zabrat a stale je ok,odporucam 🙂
@anonym_c8386f Moj synovec bol s mojou mamou v kuchyni ked ho strazila. Miesal, krajal malickym nozikom, valkal, pomahal. Sestra mu musela usit aj chefovsku ciapku. On by sa vyhral so svojou kuchynkou.
@anonym_2746f1 Aj nasho bavi realne pomahat v kuchyni. Ale kuchynku pouzival na hranie s autickami 😃.
dievčatá, ach. Ďakujem za komentáre ktoré sa týkajú mojej otázky, vážim si to, že ste mi zareagovali normálne a pomohli mi, že obe sú v podstate ok 🙂 . Pani ktorej príde zvláštne kupovať kuchynku pre chlapca- na váš názor som sa nepýtala a nezaujíma ma. Učím v MŠ a v kuchynke sa hrajú či chlapci či dievčatá... mala som ročník, kde chalani viac ....dievčatá vobec. Je to individuálne. U nás doma varí manžel tak ako ja ( s tým rozdielom že on oveľa lepšie).... nevidím nič zlé na tom zahrať sa námetovú, rolovú hru so synom , ktorá je mimochodom neodmysliteľnou súčasťou rozvoja dieťaťa.....ak nie nevyhnutnou. Dieťa sa učí cez hru, ved to všetci vieme....a kuchynka mi príde uuuuplne v poriadku 🙂 varenie čajíku, pohostenie pre kamarátov, varenie ....prepojené s obchodíkom... za mňa super. Ja nemám vešteckú guľu a neviem či ho bude / nebude baviť, to neriešim... každé dieťatko je individuálne....vyselektovala som si cenovo dostupné varianty pre prípad, že by nebavila....neverím že sa tu zase rozpisujem kvoli zbytočnému komentáru, ktorý nemá nič spoločné s otázkou.... ale v tejto dobe ? naozaj ? ....píšem nie len za seba ale aj za tie maminy ktoré čítajú a majú doma kuchynku a syna - je to v pohode 🙂 ďakujem za vaše zmysluplné komentáre a skúsenosti z " terénu" s konkrétnymi produktami ♥
@anonym_96f0ba dievčenskú? A muži čo akože nevaria?😂😂😂 Nepoviem keby sú to detské šminky alebo Barbie set ale kuchynka?
neskusala som inu ale mame z ikea uz 10 rokov a stale je super. kupovali sme ju sice povodne dcere ale aj mladsi syn sa snou vyhral velmi vela. ma teraz 5 a stale ho bavi. hlavne dalsie pristroje ako mixery, hriankovac, kavovar ...😀 cize kopec sviatkov sme mali lahko vyriesenych ked dostal vzdy nejaku vychytavku do kuchyne.
@anonym_96f0ba moj 2,5 rocny sa v kuchynke vyhra takmer kazdy den. Robi mi kavu, obed, “umyva” si tam riad. Nevidim na tom ozaj nic zle 🙂 a aby si bola uplne pohorsena, ma dokonca aj kocik! 😀
Autorka - my mame z lidlu a je uplne super
@simona92101 Ja nerozdelujem hracky, sama som kuchynku kupila. A napisala moj nazor. Za mna pre chlapceka najhlupejsia hracka. Ty mas iny nazor, to je vsetko.
@anonym_c8386f to sa maju vsetky matky riadit podla tvojho dietata? 😅 Ze co jeho nebavi, nebude bavit ani inych chlapcov, ci? 🤦♀️
No a hlavne ze v restikach je 99 percet sefkucharov muzov
@anonym_96f0ba keď chodím so synom do detského kútika, veľmi rád sa hrá s kuchynkou. Doma sa hrá s bábikami. Vonku kocikoval bábiku v kočíku pre bábiky. A čo je na tom?
@anonym_c8386f to sa maju vsetky matky riadit podla tvojho dietata? 😅 Ze co jeho nebavi, nebude bavit ani inych chlapcov, ci? 🤦♀️
@belllinka Netrieskaj si tolko hlavu, uz aj tak si osprostena a nauc sa citat s porozumenim 🤭. Ja som napisala moj nazor, ze najhlupejsia hracka pre chlapca. Ty si napisala svoj nazor. Myslim, ze tymto je diskusia s tebou ukoncena.
@anonym_96f0ba co je to dievcenska hra??????? Takze dievca sa nesmie potom hrat s autickami lebo je to chlapcenska hra takze vlastne nema mat radsej nikdy ani vodicak.
Tuk, tuk. Kto tam? 21.storocie. Vitaj medzi nami zo stredoveku.
@anonym_96f0ba
Ty vies o detoch evidentne velke houby, vsak? Ci je hanba orevelka, ked dospely muz uvari a uprace kuchynu a s kaskou dmsa vie postatat o deti? Jaaaj ano, ved v Tom pripade Musi byt asi len skryty teply, vsak?
Zobud sa z predpotopnej dobry do pritomnosti.
@anonym_autor nenechaj sa znechutiť. Môj malý tiež so sestrou varí v kuchynke. Najradšej kraja to ovocie a zeleninu na suchý zips.
Tiež v kuchynke trávia čas aj autá.
@anonym_autor
Svajciarsko posunulo recyklovanie bohatej krajiny, nasi maju kompletnu kuchynku z chodnika na ulici, no a za par mesiacov poputuje kuchynka zase na ulicu a nebude zavadzat a potesi dakoho druheho.
@belllinka Netrieskaj si tolko hlavu, uz aj tak si osprostena a nauc sa citat s porozumenim 🤭. Ja som napisala moj nazor, ze najhlupejsia hracka pre chlapca. Ty si napisala svoj nazor. Myslim, ze tymto je diskusia s tebou ukoncena.
@anonym_c8386f mozno je to najhlupejsia hracka pre tvoje decko, ale nie pre chlapcov, tak nepis blbosti
@anonym_c8386f aj moj syn do kuchynky najskor vkladal auticka…. Presli cca dva roky a s kuchynkou sa hra a rad - takze mozno si vhodila predcasne ty
Mali sme kuchynku z Lidla, narozdiel od Ikea kuchynky mala aj zvuky, svetielka - to bolo take zabavnejsie pre moje deti, ze hucal sporak a tak. Vyhrali sa s nou obe deti (aj chlapec, aj dievca). Hrali sme sa na restauraciu, kaviaren, dokupili sme aj vela prislusenstva z Lidla (kolaciky, zeleniu, ovocie...).

@anonym_autor Skusila som ikeu aj lidl. Kazda ma nieco do seba. Ci uz jednu alebo druhu, tak isto kupis dobre.