icon

Ktorá hračka pod stromčekom bola hit?

kittykat22
24. dec 2021

Ktora hracka pod stromcekom mala u vasich deti najvacsi uspech? U nas to je pes Floppy (9r). Som si hovorila, to bude blbost a syn je z neho cely prec. Skakal tu s nim 5 hodin.

Strana
z4
kleopatra114
24. dec 2021

Klokanica jozefinka a tiež som myslela , že aká blbosť. Uvidíme, aká hračka bude zajtra top😁

kaktus87
24. dec 2021

U nás lego, doteraz skladá, tiež 9r.

cimage
24. dec 2021

U nas vlacik u 9rocneho a fixky u 3rocnej.

monkasponka
24. dec 2021

@kittykat22 že youtuberske naramky.. objednavat som musela z Čiech... az troje 😀, ach tie pubertalne maniere. Rozsirujem si obzory.

mironka
24. dec 2021

@kittykat22 lego friends....8rocna skladala cely vecer...aj lego mensim sestram...a vrestala od radosti ...v zivote som taky vreskot nepocula.. tak sme sa smiali

domkad
24. dec 2021

Taká ta tatra veľká čo sme aj my ako deti voľakedy mávali, muž objednal kvalitnú pevnú a ozaj sa s ňou vyzabávali dve baby (6r. - 1,5r). A ešte staršia dostala aj takú tancujú Elsu ,je to pekné ,aj chodí na takých kolieskach,točí sa, svieti ako diskoguľa ,spieva a sukňa sa jej nadvihuje ako takej víle len je to veľmi hlučné😄

nikha2809
24. dec 2021

U staršej boli top detské šminky kechlila sa celý večer a u mladšieho garáž s dráhou Bosch,to bol úplne neplanovany darček muž to kúpil na poslednú chvíľu ešte som mu vravela že kopec toho má a načo..a nakoniec naj hračka.

luccy89
24. dec 2021

Traktorbager na dialkove, vlacky

tncka
24. dec 2021

@kittykat22 u nas 500 ks puzzle a to ma 9r. Pomahala som skladat,uz ledva vidim na mobil🤣🤭

kittykat22
autor
24. dec 2021

@tncka wau. to ste dobre 👍

vanda323
24. dec 2021

@kittykat22 u môjho syna skoro 10 ročného Auto na ovládanie , ostatné si ani nevšimol poriadne. Dcérka 6 ročná Barbie auto. Ostatné len tak zahodila. A najmenšia skoro dvojročná u nej všetko zaujalo, od oblečenia cez kuchynku, cez bábiku cez magnetickú tabuľku a takého rozpravajuceho škrečka.

sono2
24. dec 2021

Mikrofóny samozrejme s hudbou z telefónu spievali dcéry celý večer

zefyra
25. dec 2021

U nás bezdrôtové slúchadlá s mačacími ušami, dcérka 10 rokov

hennyinnsbruck
25. dec 2021

2 top darceky

Kyneticky piesok a auto na dialkove (3rocna)

babajaga
25. dec 2021

11 rocny fifa20 a dcera 18 rokov obalka s eurami 😇

bavlnka92
25. dec 2021

4r. domček s nábytkom. síce z neho spravil zatiaľ garáž ale aj to časom príde 😅 v škôlke sa s takým väčším domčekom pekne vyhral.

leuska0910
25. dec 2021

Najviac ju bavila skatula zo saniek😁

sense
25. dec 2021

Megaslizoun à barbie notfallstation (8r)

sasitimi17
25. dec 2021

Farma a detský vysávač 😀

kristiii
25. dec 2021

@vanda323 myslíš takého toho škrečka čo opakuje? U nás to dostali chalani (syn 11 a synovci 10,12 r.) a veru s tým sa bavili tuším najviac 🤣🤣🤣 Človek niekedy nechápe

h2
25. dec 2021

U syna (10 r.) to bol hlavný darček: vzdušný hokej. Takže po večeri a rozbaľovaní darčekov som sa bola zo šatičiek prezliecť do teplákov a skoro hodinu som strávila montovaním toho obrovského stola (u nás doma montujem nábytok ja 😁). Dali sme ho rovno do stredu obývačky a do desiatej večer sa na ňom hralo, dokonca aj moja mama sa nechala ukecať. 😃
@kittykat22 To s tým Floppy psom mi ani nehovor, synova obľúbená reklama, celé dni sme si vyspevovali "Jó, jó, Floppy pes, Tvůj bláznivý veselý pes!" Celkom vážne som uvažovala, že mu ho kúpim, ale predsa len, už má 10 rokov, myslela som si, že by to považoval za trápny darček pre malé deti. Aj som sa ho pýtala, či by ho chcel, povedal, že nieeee. (Ale myslím, že by sa mu potešil.) Škoda, teraz ľutujem, že som ho nekúpila.

kittykat22
autor
25. dec 2021

@h2 Haha ze montujes nabytok ty. Vzdusny hokej je zaujimava vec 👍 ja som toho floppyho nekupila 3 roky. Okrem toho ze je skaredy (ako je to fakt skareda hracka) tak som si hovorila ze to bude zbytocnost. Syn ma uz 9. No a prosim ta, uplny koniec. Prave s nim ranajkuje, beha s nim po byte od rana.

h2
25. dec 2021

@kittykat22 😃 Aaaach, ani mi to nepíš, lebo ho hneď objednám! Ináč, my sme (obaja so synom, nie len on) veľmi "plyšákoví", takže plyšáka dostal, aj s ním spal. Ale ten Floppy sa nám nejako nehodil do žiadnej z plyšových rodín. Takže nekúpim psa, keď koza nutne potrebuje muža a jej kozliatko otca! 😂 (Viem, sme blázni. Teda, aspoň ja. 🤪)

kittykat22
autor
25. dec 2021

@h2 inak floppy nema baterky. Chodi sam. Prosim ta, ja tiez kupujem veci do zbierok 🤦🏻‍♀️

pedroma
25. dec 2021

Kilove cinky do ruky (9 r.) 💪. Posilnoval pol vecera 😁💚

iwesska
25. dec 2021

Kuchynka pre Barbie s komentarom : "Wauu, ja som musela byt dobraaa,ked mi ju Jezisko doniesol. Ja viem,ze ty by si mi ju nikdy nekupila"🤣

henka123123
25. dec 2021

Umyvadlo s tecucou vodou a stan zamok

pa3q
25. dec 2021

@kittykat22 pre deti tie stroje a dospelý sa vynašli tiež. 🙊🙈

jjanulienka
25. dec 2021

Gitara (9r.) 🤦‍♀️Nechápem čo to mojho muža napadlo, mame dňa bicie🤦‍♀️
Obávam sa čo to bude na další rok😅

eugenius
25. dec 2021

také tie bábiky lol surprise, no škaredé sú, ale babám sa páčia najviac😃😃a najmladšia má ešte Vianoce na háku 😀😀🎄

Strana
z4