icon

Ktorá plastelína je najlepšia?

lusyke
2. feb 2016

Dcérke sme kúpili takú lacnejšiu plastelínu na začiatok aby sme zistili či ju to bude baviť. Baví ju to, no plastelína nám vyschla v priebehu pár dní aj keď bola zatvorená. Chcela by som sa spýtať aká značka je najlepšia? Veľa sa píše o PlayDoh...no čítala som že strašne smrdí tak by ma zaujímalo či je to pravda. A ešte ma zaujíma či má niekto skúsenosť s plastelínou od Giotto. Výrobca uvádza že nevysychá, no je dosť drahá tak chcem vedieť či je naozaj taká dobrá aby som nevyhadzovala peniaze zbytočne. Poteší ma aj odporučenie na konkrétnu sadu.

Strana
z2
martina46
14. okt 2016

neviete, ci sa da pouzit domaca plastelina na tie vytlacatka zo sady play doh - napr ozoby na kolaciky atd?

martini
28. nov 2016

ja to proste nechápem, čo robia moje deti s plastelínou inač? my máme play doh alebo tu z lidla a po par dnoch je na vyhodenie, lebo sa drobí, je suchá...

martina46
6. dec 2016

odpoviem si sama, mame hraci set cukraren a skusala som domacu plastelinu, parada, ide to v pohode aj vycistit od nej.

martini
6. dec 2016

@martina46 ahoj a nemohla by si prosím ťa, napísať konkrétny recept...lebo je ich veľa a neviem ktorý vyskúšať...dakujeeem 🙂

marylinmary
6. dec 2016

@martina46 toho farbiva staci malinko do tej plasteliny ze? 🙂

martina46
6. dec 2016

@marylinmary podla toho ktore, ja som ala najprv take v sackoch, tam staci par krystalikov, teraz som ale kupilav bille take farby v tube a tych treba viac a este jedna vec, varom menia farby, najma v kombinacii s tymi v prasku. ked som vyrabala fialovu atd, vzdy z toho vznikla taka hneda. tie v tube sa ale daju miesat do hotovej plasteliny, tak to nabuduce vyskusam.

martini
7. dec 2016

@martina46 dakujem 🙂

Strana
z2