icon

Kupovali ste cez www.bruderhracky.sk?

ladybirdie
25. apr 2012

Synovi hladame darcek k 3.narodeninam. Sme spokojni s hrackami zn.Bruder. Su vsak drahsie. Nasla som internetovy obchod bruderhracky.sk kde ponukaju tie znackove hracky za velmi dobre ceny. Objednal si niekto od nich? Ma niekto skusenosti s nimi? Lebo mne prave tie ceny sa zdaju dost nizke. Zatial s nakupovanim na internete mam len dobre skusenosti a chcem, aby sa to tak aj ostalo. No nenasla som nikde o nich ani kladne, ani negativne info. Vie mi niekto pomoct?

makeka
25. apr 2012

ahoj raz som pozerala ich stránku a zdá sa mi že majú kamenný obchod v topolčanoch a treba tam tuším dopredu zavolat.my sme kupovali malému kamion s traktorom -bruder v moutfilde tam majú tiež tieto hračky aj vdráčiku ich mávajú.ale inak sú dost pevné a verné kopie ozajstných strojov.

ladybirdie
autor
25. apr 2012

ano, aj my mame tieto hracky a sme s nimi velmi spokojni. Len by som chcela vediet, ci niekto neobjednal od nich. Maju velmi dobre ceny, len sa bojim, ci to nebude podfuk.

natassa
25. apr 2012

@ladybirdie ja som z tejto internetovej stranky objednavam pravidelne. Zatial som spokojna 🙂

ladybirdie
autor
26. apr 2012

Dakujem, tak asi objedname od nich darcek synovi 🙂

ladybirdie
autor
7. máj 2012

No dnes dosli auta a sme nadmerne spokojni. Hracky su prave a za velmi dobru cenu 😀

forus1
12. mar 2013

Ja som sa zlakomil tiez na ich nizke ceny, ale nebol som s ich sluzbymi vobec spokojny!
1. Hracky mi prisli zabalene na oko OK, ale po vybaleni boli poskodene...
2. Bol problem reklamovat nieco. Ten pan je dost nepriemny a podrazdeny, hlavne pocas vianoc.

Preto nakupujem hracky zo stranky www.hrackyprechlapcov.sk a tu maju komunikaciu na urovni. Vedia poradit, nieje problem cokolvek vyreklamovat a zakupit si u nich poskodeny diel, ak sa stane nehoda... Kdezto v tych topolciankach je pristup k zakaznikovy mizerny. Takze nizka cena zodpoveda kvalite!!! Preto odporucam hracky bruder nakupovet z obchodu www.hrackyprechlapcov.sk

rut
8. júl 2013

Nakupoval ešte niekto cez stránku www.bruderhracky.sk? Lebo zatiaľ je to hlasovanie 1:1...
Vybrali sme rozmetávač, ktorý je oproti tej druhej stránke lacnejší o12 EUR, oproti kamenej predajni v BA o 15 EUR. Ale ma znepokojuje to, že nemajú na stránke ani názov firmy, zvyknem si to overovať v obchodnom registri.