Kvalitné odrážadlo alebo bicykel 2v1 pre dvojročné dieťa
Prosim poradte osvedcene tipy, ktore je dobre pre 22mesacne dieta. Hladam nieco pevne, aby z toho nepadala kvoli slabym kolesam a pod. Vdaka
First bike, osvedcena znacka
@flower24 osvedcene a polovica z ceny first biku http://www.insportline.sk/625/spartan-jd-bug-od...
a v nemecku velmi popularne http://puky.heureka.sk/odrazadla/
no my sme mali od 2,5 roka klasicke kovove cykloodrazadlo to asi najlacnejsie co vtedy bolo . Ale fakt super vec bolo lahke na rozdiel od niektorych. to je asi najdolezitejsie. Predsalen dieta ma mensiu silu aby sa netrapilo. Mali sme plne kolesa nie nafukovacie cize ziadny defekt nehrozi. Teraz ma dcerka 4,5 roka a stale na nom jazdi a je maximalne spokojna. takze len vybrat typ, ktory sa paci ci plastove alebo drevene. Mne sa to kovove zdalo najpevnejsie a aj najlepsie ale je to podla mna vec vkusu.
Ospravedlnujem sa vsetkym, ze reagujem neskor, no mala bola chora, neostal na to cas.
@didiana333: presne toto som nasla s dobrymi referenciami 🙂 Jedine minus pisali tvrdu sedacku, bolo to pre syna v pohode?
@pribinak: Firts bike vyzera velmi dobre, len musim zvazit tu cenu 😉 Mali ste ho? Ak ano, spokojny so vsetkym?
@jul11: ten prvy, spartan oznacuju az od 3r. , pouzivali ste ho uz od 2r.? A puky zase ze od 2 a pol a nizsie pisu od 1r. Som z toho jelen 😀 Nasa dcerka je nizsia ako ine 2r. deticky, neviem teraz presne kolko meria, no len prechadzame na velkost oblecenia 92, kym ine uz pomaly idu na 98 🙂 Tak sa obavam, aby jej nahodou nebolo vysoko, to co vyberiem, ak by som ho nenasla nikde vyskusat a kupila cez net.
Dakujem za tipy vsetkym 😉
Mila @flower24, akekolvek odrazadlo si vyberies, daj pozor aby malo atesty, uplne najlepsie ak si vyberies take ktore ti odporucia mamicky z vonku, pretoze tie uz vedia dobre a zle "muchy", ktore ich odrazadlo ma. Je tazke, nie je dobre nastavitelne, gumy do terenu su zle, male si moze rozbit ustocka lebo nema chraneny spoj vidlica volant atd... Prajem stastnu ruku pri vybere, pripadne napis poradim aj konkretne znacky.
My mame first bike a sme max. spokojni...je sice drahsi, ale kvalitny a dcerka na nom jazdi vo velkom...Kupili sme jej ho na 2 roky (prispela i rodina, takze to pre nas nebol az taky drahy darcek), ale jazdit na nom zacala az po cca. pol roku..dovtedy sa jej viac pacila stabilna motorka...ale ked sa na nom naucila (co jej trvalo par dni, ked uz na neho sadla), tak nebol problem. Povodne sme jej chceli kupit bicykel s pomocnymi kolieskami, ale odhovorili nas vo viacerych obchodoch od toho...ze na tom odrazadle sa nauci drzat stabilitu, a potom plynulo prejde na normalny velky bicykel bez pomocnych... S vyskou nastavenia sedadla tiez nebol problem, existuje i adapter, ze sa da i nizsie ako normalne nasadit - ten sme ale nepotrebovali...
@flower24 first bike je sice kapanek drahsi, ale je to velmi kvalitne odrazadlo, my sme ho krpcovi kupili na 2 roky, jazdi na nom ako drak pomaly 3 rok, da sa dvihnut sedanka, pre nizsie deticky sa da kupit adapter, ktory sedanku stiahne este o cosi nizsie ako sa bez adapteru da,
Vyhoda je, ze je z velmi lahkeho materialu, da sa napredok upevnit kosik, kde maju krpci nejake pokladu, ako kamienky ci formicky, alebo flasku s vodou
Najlepsie spravis, ak dceru nan posadiis a uvidis co povie ona
@miroslavhinka: prave preto sa tu radim, kedze to je jedine miesto, kde najdem tak vela mamiciek /oteckov so skusenostami pokope 😉 Kludne napis svoje tipy, som vdacna za kazdy nazor
@dominix: aj my jej ho chceme dat na 2.narodeniny, no kedze tie ma az v septembri, dostane ho uz teraz v lete, nech moze "trenovat" a potom uz len nejake drobnosti. Tiez som citala, ze z first biku moze prejst uz na velky bicykel, no neviem ci sa da tomu verit 😕 Ak sa mozem spytat, preco na nom zacala jazdit az po pol roku? Bolo to este pre ten vek tazke alebo z ineho dovodu? Nasej uz teraz nieco take chyba, kedze je velmi aktivna a motoricky zdatna, tak by som nerada kupila nieco, co bude dlho len zavadzat a nic z toho 😝
@pribinak: ste spokojny so vsetkymi castami odrazadla? V akych predajniach ho prosim vas maju, ze vyskusame? Zatial sme to nikde nehladali, takze nemam prehlad.
Dakujem vsetkym za pomoc 😉
@flower24 Zacali sme ho pouzivat neskor, pretoze to tak dcerka chcela 🙂 - ked sme isli von, tak ze berie motorku, nechcela first bike najprv a my sme ju nenutili...az proste raz ze ho teda vyskusa a bolo..potom uz isla motorka do pivnice 🙂 Istejsie sa citila na motorke, asi preto ju uprednostnovala...Myslim, ze s tym prechodom na velky bicykel to je pravda, pretoze teraz dokaze na tom first biku krasne udrziavat balanc, kludne da nohy hore a ide len na tych dvoch kolesach, takze buduci rok ideme skusat velky bicykel 🙂
@flower24 kúpili sme ho v Podunajskych Biskupiciach na Trojicnom námestí, je tam veľký cykloobchod, inak tam majú viac druhov odrazadiel, v pohode nam ho dali ba dvor, aby sme si ho skúsili
Nas krpec na ňom jazdil za 3 dni Jak drak, my sme spokojní, decko tiez, ja k nemu nemám výhrady, možno ta cena, ale tak ta sa uz roky nehýbe, zrejme nemá dôvod, spokojných je asi vela

http://www.insportline.sk/1925/odrazadlo-worker... my sme mali niečo takéto...a syn sa neskor aj sám naučil bicyklovať 😉