Kvalitný kočík pre bábiky

klip0
18. jan 2024

Ahojte, poraďte prosím kvalitný kočík pre bábiky, pre 2,5r dievčatko ale aby výškovo vydržal až do konca hrania s bábikami. Také z dracika/Tesca mne sa to zdá ako nejaké hrkalky, aj keď skúsenosť nemam, pozerala som konges slojd ale to sa mi zdá že s tým nebude vedieť dobre manipulovať. Neviem veru.. s čím ste spokojní? Bábiku má baby anabel, k nej je tiež kočík, ale zdá sa mi, že by nevydržal aj pre napr 5-6 ročné dievčatko. No je to španielska dedina pre mňa 😅

banalu
18. jan 2024

https://www.4kids.sk/smoby-kombinovany-kocik-ma...
Je pevny, trosku tazsi, ale dobre a lahko sa jej ovlada, zaroven jej nelieta kade tade po chodniku (tie lahsie zvykla po chvilke tahat za sebou, lebo jej to chodilo zo strany na stranu).
Za mna dobra volba.

nika23t
18. jan 2024

https://www.e-kociky.sk/kocik-pre-babiky-nestor...
My máme tento, niekoľko rokov slúžil staršej, teraz sa s ním hra mladšia, stále je pevný, väčší, nedá sa porovnat tými, ktoré vidíš v Draciku. Len nás má biele menšie kolesá. Ale na tejto stránke majú super kočíky pre dievčatká, pevné, kvalitné.

klip0
autor
18. jan 2024

@banalu
@nika23t
Baby a prosím čo otočné kolieska ? Nevadia pevné ?

nika23t
18. jan 2024

@klip0 našim nevadili, otočné sme mali na trojkolesovom, ten bol menší, šikovný, tiež ho mame roky a už najmladšia sa s ním hra. Mozno by som Ti pre malú odporučila radšej taky, aspoň moje chceli voziť vo velkom s vaničkou až tak od tých 4 rokov. Dovtedy sa hrali skôr s malým, ľahkým. A moja dvojročná skôr sa hrá s golfacom.

banalu
18. jan 2024

@klip0 predne su otocne

klip0
autor
18. jan 2024

@nika23t práveže máme taký malý ako bugina, taký ten drevený little dutch, vozí v ňom rada, aj som mala v pláne hlboký až tak v 4r, ale vždy keď sme niekde kde má dievčatko hlboký tak je to ako magnet pre ňu. A aj dostala tu baby anabel a to sa bojím aby jej vonku nevypadla z toho športového čo máme.
I keď zvažujem či to teda kúpiť už teraz, či neskôr

4stanka4
18. jan 2024

@klip0 Moja ma Bayer Chic a som veľmi spokojná s prevedením. Skus pozrieť ten. Dá sa prerobiť aj na športový aj na hlboký.