Lego a Albi kúzelné čítanie pre 4 a 6 ročnú dcéru

28. jan 2022

Ahojte,

mam 4 a 6 rocne dcerky. Budu mat narodeniny a zvazujeme kupu lega a albi kuzelneho citania. Ani jedno este nemaju. Priznam sa, ze mna lego ako malu vobec nebavilo, ale nase baby mozno bude. Teraz je toho milion. Viete mi poradit nejake konkretne pre tento vek? Bavi to vase dcerky? Lebo chalanov obvykle hej, ale aj dievcata? A co to kuzelne citanie? Date prosim tipy na nejake dobre?
Dakujem pekne 👍

slavkadi
28. jan 2022

Daj im prelistovať katalóg Dráčik a hneď budeš mať vybrané 😁😉 Ja mám chlapca aj dievča, a dcéra tá sa skôr hra s lego Duplo. Má viacero sád a kadečo stavia. Fajn je ten veľký rodinný dom Duplo. Nájdeš aj tu na bazari za lepšie ceny. Albi knihy máme tiež, najviac sa jej páčia Spievanky, Hravé učenie, Doprava. Záleží aké majú záľuby.

dankanka
28. jan 2022

Ja zase nerozumiem ako niekoho nemohlo bavit lego :D. Ja som lego ako dieta milovala. Mam takmer 5rocnu dcerku, ma lego duplo - aj vlacik, niekolko sad od domceka, cez farmu a podobne..keby nemala maleho brasku, tak by som jej uz kupila mensie lego z rady friends - napriklad pizzeriu. Mame aj albi kuzelne citanie, tu nas najviac bavia spievanky a hrave ucenie.

nwnw
28. jan 2022

Lego duplo mame od 9m (najprv len zvierata) a od 4r normalne lego a Albi od 2r. Za mna top dve hracky. Nic ine sa nepouziva denne 🤣, teda okrem odrazadla a bicykla.