icon

Lego Duplo Frozen: Je naživo také krásne?

18. nov 2024

Máte doma? Je take krásne aj naživo? Hrajú sa s ním deticky?

Lego Duplo Frozen: Je naživo také krásne?
matana2
19. nov 2024

My to mame. Kupovali sme to k 4rokom. Teraz ma 8. Mame kyble rozneho dupla (vlaky, dinosaure, poziarnici..atd) ale v tomto veku sa stym skoro nehra. Syn ma 5 a obcas duplo vytiahne, a teda sa s tym hraju mozno aj 5x za rok. Ale odbocila som. V tom veku ked to dostala sa s tym dcera hravala. Ale kombinovala to s ostatnym duplom.

autor
19. nov 2024

@matana2 a dizajnovo je to pekne lego? Na poličku alebo taaak? Keď je v celku? 🙂))

zooeynka
19. nov 2024

Normalne obyc. pekne duplo. Ale tak nie je to vystavny kusok, ani zberatelska sada :D Deti sa s tym pohraju tak ako so vsetkym - chvilu.

kitycat
19. nov 2024

Je pekne a dieta sa s tym bude hrat. Sle nie tak, ze da Elsu na balkon ale rozbije to a z kocirk postavi vezu 😃
Su tam dobre kocky

autor
19. nov 2024

Nemáte fotku mamičky? 😄

zooeynka
19. nov 2024

Ak kupujes original tak bude presne take ako na krabici. Ak kupujes napodobeninu z Aliexpres tak to nebude taka slava....

autor
19. nov 2024

Mamičky a to svetielko hore funguje na akom princípe? Na baterku? Aký druh baterky a ako často ti meníte? 😄😄😄😄

matana2
19. nov 2024

Svetielko na baterku, ked ho zmacknes tak svieti nejakymi farbami ked znova tak inymi farbami a teraz neviem ale asi ked znova tak dalsimi farbami... Proste viac farebnych moznosti. Vies to aj vypnut a svetlo sa vie vypnut aj same casom (myslim) uz to mame roky a stale funguje. Baterka je uz v kocke.