icon

Má niekto Pingocar?

timuskin
7. máj 2011

oplatí sa kúpiť?

Má niekto Pingocar?
janka.kr
7. máj 2011

Ahoj 😀 my máme už druhú. Prvú syn dostal keď mal 4 roky, na narodky 😀 a je to perfiš smiešne vozidielko .Nosnosť je myslím do 70-80 kg, ak si dobre pamätám 🙂 - i ja som sa na nej vozila a to bola fakt zábava 😀 😀 😀 Zaujímavé na tom vozidielku je,že stačí len "károvať"volantom a ono sa to same hýbe. Dokonca sa s ňou dá vycúvať jedným otočením volantu 😀 😀 Jedine čo je k tomu potrebné je rovná plocha, napr.chodník alebo detské ihriská , jednoducho také miesta, kde sa napr i korčuluje na in-linoch. 😀 Keď sa nám prvá pokazila, kúpili sme druhú a decká na ihrisku sa s ňou naozaj vedia super zabaviť 😀 😀 😀 Môj syn ju odvtedy ako ju dostal, volá FAZUĹKA 😀 lebo má tvar ako fazuľa ..

ivka0080
6. jún 2011

My mame tiez Pingocar 🙂 Tiez vrele doporučujem. Neuveritelna sranda. Navyse oproti konkurencii maju lepšie kolieska, take ako na korčuliach a nie tie hrkotave umelohmotne a za rovnaku, dokonca aj nizsiu cenu!!. Viacere moje zname to kupili detom a ziadna nelutuje.

janka1
19. sep 2011

ahojte my mame tiez pingocar a mozem len pochvalit a opravit predajcu 🙂 nas maly 21 mesacny na nom lieta aj mechanicky s apohybuje bez problemov 🙂 sedi na nom od 18 mesiacov🙂 naozaj dobra kupa 🙂

evka75
16. nov 2011

Ahojte.Vcera som objavila ten zazarak a bola som nadsena! 🙂 nas 2r.syn ma uz uplne vsetko-odrazadla kazdeho druhu aj auticko a stvorkolku vsetko vsak na baterky 😒 som presvedcena ze toto bude k Vianociam ten spravny darcek 😀velmi sa nanho tesim 😵 urcite sa ta kupa vyplati 🙂 radost deti je vsak na nezaplatenie 😉

kattarinab
18. nov 2011

pingocar? ja som to kupovala ako plasmacar, ked mal syn 4 roky, plllllllne využité, nelutujem kúpu, super vecicka, aj ako odražadlo pre male detičky, urcite pri druhom dieťatku nebudem kupovat odrayadlo toto je super - aj dvaja sa na tom vozime - nosnost 100kg

petrinka007
22. nov 2011

prosím možem sa opýtat na akej stranke sa da pingocar objednat alebo kupit?my sme z kosic.dakujem

janika84
12. dec 2011

ahojte dievcata.poradite mi niekjto ci je rozdiel pingocar a plasmacar 😒 chceme kupit na vianoce a neviem ze ktore.cena je rovnaka tak teraz neviem.dakujem 😉

monni
12. dec 2011

ahojte dievcata, cez aku stranku ste objednavali Pingocar? ked pozriem ich stranku, pri kazdej farbe je uvedene ze su vypredane, tak neviem kde mam objednat. dakujem

ootaznik
19. dec 2011

dnes nam dorazil pingocar a uz som sa sama aj povozila - super, odporucam 🙂

denisa7
13. mar 2012

ahoj nam dnes prišiel tieš pingocar ale podla man nič moc akurat že to dobre ide po parketach vonku je to omnoho ťažšie moja dcera bola s toho hned unavena a boleli ju ruky takže ak by nieto vedel o niekom kto by to chcel rada mu to posuniem mame ružove

xenik78
13. dec 2012

vyniklajuca vec,nas 2r syn to miluje 🙂

salonka9
28. jan 2013

Neviete, či sa dá s autíčkom pingocar jazdiť aj na zámkovej dlažbe ? a v interiéri na dlažbe ?

terezkamarcel
3. apr 2013

Prosím vás kde kúpim ten pingocar ale v červenej farbe.a koľko stoji?
Ďakujem

ajulka35
19. aug 2013

Pingocar je dostat kupit v Bernolakove priamo v kamennom obchode,ale ja som si ho objednavala cez net 🙂 .Normalne si to vygooglite pingocar a idete na tu stranku.Prosila by som niekoho kto ma poskodeny pingocar,potrebovala by som zadne puzdro kolies pravej strany na PU kolieska.Nam sa to zlomilo pri pustani dolu kopcom,tam bola aj zumpa a prave tam sa nam to zlomilo.Nechceme kupit novy pingocar,len zhanam to puzdro kolies na PU.ma ich niekto na predaj? V pripade ze by ich niekto ponukol.Piste na email eduard.karaman@gmail.com Prosim dobrych ludi aby sa mi ozvali kto ma poskodeny pingocar a ze to chce vyhodit,potrebujem iba to puzdro zadne prave.Pingocar je super vec. 🙂 Dakujem

irine
14. apr 2014

Ahojte, predávam ho za 20eur v modrej farbe, len osobný odber v Trenčíne, tel. 0907546707

jxvosy
2. júl 2014

dobrá vecička,dobrá cena,rýchla dodávka,ale zlomil sa nám volant a nato čakáme mesiac,už nedvíhajú telefony,neodpovedajú na maily,takže s firmou nespokonosť. 😢

fulop
28. dec 2014

dobrý,má niekto na predaj?pre dievčatko dakujem 🙂 🙂 🙂

petrao2
31. júl 2017

Dobry nema niekto na predaj
Je jedno aka farba hlavne aby bolo funkcne a pekny stav

stascha
31. júl 2017

užasná hračka len nie na naše cesty, ale naš Tomino bravurne zvlada otvorený priestor v byte. My sme kupili na www.rajhraciek.sk Dokonca aj ja som sa s ním vozila a to sa mu páčilo.

stascha
31. júl 2017

ale tam je to samochodiace autičko riricar