Má význam kúpiť interaktívne zvieratko Bitzee?
Ahojte, dcéra bude mať 6 rokov a strašne chce od Ježiška túto hračku.
Ma to niekto?
Zahrá sa s tým, alebo to bude zachvilu hodené v skrine?🙃
A ešte - je to aj v Slovenskom jazyku?
Neviem sa dopátrať.
Vďaka.❤️
Moje deti to majú každý svoje , občas sa s tým pohraju.
@morigan555 hovorit to nehovori. Moja to dostala k 6.narodeninam,ktore mala pred 2 tyzdnami a uz sa to povaluje po kutoch
Moja má dokonca dvoch, prvého dostala tiež na Vianoce, hrala sa snim nonstop, všade ho nosila, aj keď sme išli do obchodu, na návštevu. Po roku aj niečo ho niekde nechala (ja som si myslela že jej ho jedna návšteva ukradla) a náhodou sme natrafili na novšiu verziu za veľmi dobrý peniaz tak sme jej spravili radosť. A čuduj sa svete prvý sa našli ( u mojej sestry - nie ukradnutý ale zabudnutý 🫣) . Tak ma dvoch a stará sa o oboje. Občas sa starám aj ja, je to celkom návykové a ja ako dieťa som tamagoči nemala tak mi je to tiež "vzácne" . Okrem staranie o zvieratká sú tam aj rôzne také jednoduché hry.
Moja má dokonca dvoch, prvého dostala tiež na Vianoce, hrala sa snim nonstop, všade ho nosila, aj keď sme išli do obchodu, na návštevu. Po roku aj niečo ho niekde nechala (ja som si myslela že jej ho jedna návšteva ukradla) a náhodou sme natrafili na novšiu verziu za veľmi dobrý peniaz tak sme jej spravili radosť. A čuduj sa svete prvý sa našli ( u mojej sestry - nie ukradnutý ale zabudnutý 🫣) . Tak ma dvoch a stará sa o oboje. Občas sa starám aj ja, je to celkom návykové a ja ako dieťa som tamagoči nemala tak mi je to tiež "vzácne" . Okrem staranie o zvieratká sú tam aj rôzne také jednoduché hry.
@zuzkablazejka super ďakujem 🙃
A môžte mi prosím poslať link na tú lepšiu verziu?... ďakujem 🙃
@zuzkablazejka super ďakujem 🙃
A môžte mi prosím poslať link na tú lepšiu verziu?... ďakujem 🙃
@zuzkablazejka páči sa. Máme tých fialovych a týchto. Ono je to v podstate to isté len sú tam iné zvieratká a iné "hry". Malat chcela verziu Disney ale teda cena bola oveľa väčšia, tých modrých som kúpila za nejakých 24€ v tescu po vianociach

Je to také tamagoči, moja malá to má, celkom ju to bavilo a sem tam sa k tomu vráti, len mne to strašne ťahá oči. Jej to až tak nevadí, návod je v slovenčine inak netreba po slovensky nič k tomu