icon

Má zmysel robiť oslavu?

orion20
19. jún 2017

Ahojte,
mojmu dietatku bude jeden rok, chcem sa opytat, ako ste pristupovali k oslave narodenin. Dietatko to ani velmi nevnima a nevie co sa deje, skor je to asi oslava pre mamicky a babicky a ostatnych pribuznych. Aky mate bna to nazor? Robit ci nerobit?
Diky

Strana
z2
kkl82
20. jún 2017

ono to zmysel isto ma, prve narodeniny kazdy (okrem babatka) vnima velmi intenzivne. najma babky a dedkovia su uplne navetvy. takze male posedenie s tortou, zopar balonikov a trochu peknych fotiek na pamiatku zanecha prijemne spomienky. nemusis robit nic extra, ziadne vyvaracky, chystacky. a sice netusim, ake mate vztahy v rodine, ale je vzdy pekne mat rodinu na chvilu pokope, nech sa aj oni lepsie porozpravaju.

michala11111
5. sep 2017

ahoj, my sme robili oslavu no po pravde som to dosť prehnala lebo som kúpila veľmi drahú výzdobu, baloniky, tanieriky s jednotkou, girlandy a neviem aké somariny a nikto si to ani poriadne nevšimol. Takže oslavu áno ale klasickú bez zbytočností

autumn11
21. nov 2017

ja som na synove prvé narodeniny urobila smotanovú toru, chlebíčky a pozvala moje kamošky s rovnako starými deťmi. Nebola to ale žiadna "mega" party, ale žiadalo sa mi to aspoň trošku osláviť. Syn bude mať aspoň pamiatku vo forme fotografií.

Strana
z2