Mačička pre 11 ročnú dcéru
Dcérka veľmi chce mačičku. Čo myslíte? Ja s mačkami problém nemám, mám ich rada. Dcéra bude mať 11 rokov, a je dosť zodpovedná aby sa o ňu postarala. Chce zvieratko ktoré je prítulné, múdre a hravé. Myslím, že si vybrala správne 🙂. Ak máte na to názor?
ako dieta som mala doma dve macicky.. doteraz na ne s laskou spominam, boli uzasne..
mala som viacere druhy zvierat, ale macicka je vsetkym najlepsia. 😎 ak by som si mala vybrat akekolvek zviera, tak chcem zase macku. 🙂
je velmi inteligentna, nieco ako pes, ale netreba s nou chodit von a s chlpami je to tiez lepsie. netrpi ked je doma sama, ziaden velky problem ak chces ist na dovolenku, ci sa zdrzis v robote. fakt super zvieratko 😵
@jajka257 Ahoj 🙂 Mozem sa ta spytat ako ste to vyriesili na dovolenke??Mali ste ju zavretu vnutri,alebo ako?Tiez vela rozmyslam,ako by sme to vyriesili,keby sme isli buduci rok niekam a chceli ich zobrat so sebou.Toto su nase micky.🙂 Su len vnutri,vonku boli iba ked ideme k vetovi.
@effie81 normalne bola v izbe na hoteli. Poprosila som recepcne, aby davali chyzne pozor, ze je tam macicka a bolo to v poriadku. Asi tak 4 hodiny bola skryta pod gaucom, potom som ju nasilu vytiahla, ukazala som jej apartman a bolo dobre. Obehla vsetky okna a vsetko ocuchala a nakoniec mala aj zazitok. A bola atrakciou, vsetci chceli vidiet macku😃😃😃 ze aspon chvost😃😃😃 netreba sa bat. Macicky to zvladnu. A v pohode sme boli aj na dlhsej prechadzke, cca 4 hodiny.
ja teda neviem, ale keď vidím tie fotky mačiek pri bábätkách a v postieľke a v umývačke, tak nechápem. Tiež máme kocúrika vykastrovaného, veď to je všade chlpov na hovado. Koľkokrát pozriem do vzduchu a vidím poletovať chlpy...Koľkokrát nájdem chlp tam, kde by som ho najmenej čakala. Že fuj, čo mám v ústach - a ono to mačací chlp. A to každý deň doma zametáme, poriadok udržujeme. Spáva na synovej posteli a to každý deň len prášim, čo chlpov na tom zostane....A to ho vyčesávam každý deň. Možno sme nemali šťastie na tú správnu prítulnú mačku. Máme ju adoptovanú z sos mačky a teda keď sa syn s ňou hral, tak bol doškriabaný celý. Že by bola nejaká prítulná - nedá sa povedať. A to som tiež mala naivné predstavy že aké prítulné zvieratko budeme mať doma. Možno je to tým, že keď sme ju adpotovali mala asi pol roka. Možno keby sme ju mali od malinka, bolo by to iné, prítulnejšie. Ale nerobila by som si ilúzie, ako sa bude malé dieťa s ňou hrať. Keď bude škriabať ako náš, to nikdy nevieš. Mačky sú individuality 😀
@zrka hmmm, ja som s mackami zila dlho, oni maju tazke povahy, ak ma negativne skusenosti, dlho trva, kym to prejde. My mame nasu vyse dvoch rokov a tiez sme ju brali zo zlych podmienok ......skus pomaly na neho. Poskrab usko, pohladkaj pri jedle, ulov ho ako ja nasu a zacni hladkat, ale davaj pozor, aby mal pocit, ze moze odist kedy chce....vyskusaj....ja idem ulovit toho nasho chlpac a aspon par sekund pojkacit😃😃😃
mame 4 macky ... tri macky jeden kocir a nedali by sme ich za nic 🙂
@zrka to suhlasim, macky su total individuality. Nasa je pritulna hlavne ked od nas nieco chce, inak sa chvilu potuli a potom cau, uz stacilo a neotravujte, na druhej strane 80% casu lozi za nami, ked Varim lahne si na stolicku, idem na poschodie, ona za mnou...my sme celkom spokojni, videla som ovela horsie tipy
@sisaka áno, aj ten náš je taký. Väčšinou všade za mnou lozí, je pri mne, ale mojkať ani počuť 🙂 Mne na ňom najviac vadí to, že kvôli nemu máme na noc pozamykané izby. Všetky dvere si otvorí, keď nie sú zamknuté. Posuvné dvere na spálni, aj wcku tiež. V noci robí celkom bordel, takže kvôli deťom si zamykajú dvere. teda staršia si ich zamkne, mladšiemu zvonku vytiahneme kľučku, aby si vedel dvere otvoriť v noci a najmenší je s nami v spálni, takže zamknem dvere do obývky, za ňou je spálňa. No čistá psychiatria 😀 Kvôli kocúrovi...
@esstetika ja vám odporúčam mačku očkovať... Nezaočkované mačky spôsobujú u dievčat neplodnosť...
@zrka si ma rozosmiala. Nasa si nastastie nevie otvorit, decka si nechavaju otvorene dvere, potom spi u jedneho z nich, ked dcera nie je doma, tak si izbu zatvara, aby jej tam nerobila bordel ( minule vylovila rybu z akvarka) vtedy sa dobija bud do jej izby alebo do nasej a neprestane, kym ju nepustime.... Keby lezala tak mi to nevadi ale tiez vyvadza niekedy alebo lezi pri nohach, to sa zase budim na to, ze ju kopem a ona mnauci
@nikuska744 prosim??? To mas odkial? Ockovanie je na ochranu zdravia a nie proti neplodnosti.... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Neockovana macka sposobuje neplodnost? 😂😂😂 fakt tomu niekto veri??? Nechcem sa nikomu posmievat, ale obmedzenost niektorych ludi ma este stale dokaze prekvapit 😱
A len tak mimochodom..nepoznam nikoho kto ma doma nezaockovanu macku

@broc odporučam.aj my mame kocurika z utulku a su to vďačne a pritulne zvieratka!dokažu byť veľmi vďačne 😊😊😊