icon

Máte skúsenosť so Smoby trojkolkami?

nana39
20. mar 2013

Neviem sa rozhodnúť, ktorú kúpiť. Najviac sa mi pozdáva tá druhá, chcem ju pre svoju dcéru, ktorá má rok, ale využívať ju budeme až v lete (čiže asi 16 mesačná) . Poraďte prosím 🙂 .Ďakujem

Máte skúsenosť so Smoby trojkolkami?Máte skúsenosť so Smoby trojkolkami?Máte skúsenosť so Smoby trojkolkami?
andelok
20. mar 2013

My sme tiez chceli najprv Smoby, ale odradili ma (na tej ruzovej) dve veci. S tou vodiacou tycou vzadu sa neda regulovat predne koleso, takze som si nevedela predstavit, ako pojdeme do zakruty, prip. ako sa budeme vyhybat jamam, predmetom na ceste a pod. A po druhe, pre dieta je podla mna pohodlnejsie sa opierat a ta opierka je dost mala, ovela viac sa mi pozdava ta na zltej trojkolke. My sme nakoniec kupili Smart Trike Leonardo Deluxe a sme spokojni. Dcerka ma 15 mesiacov a vozi sa rada 🙂

lubkaeck
20. mar 2013

my mame tu druhu a je uplne super. mali sme aj plastovu, no tato je naj

martini
20. mar 2013

my máme smoby, ale trochu iný ako tie na obrázkoch. Je to fajn, sme v zásade spokojní, len ten náš ma pedále veľmi vpredu a tak moj skoro jeden a polročný syn na ne nedočiahne a ešte sa neustále pri pohybe točia a nedajú sa zablokovať, takže mu nohy musia dorásť ešte poriadny kusok, aby ich využíval. teraz mu nohy len tak vysia...privítala by som keby to malo také "falošné pedále" pre menšie deti, aby tam mohol teda tie jeho krátke nožičky položiť. Ale inač dobre 🙂

laurka15
20. mar 2013

my máme tú prvú a sme spokojní, vybrali sme si ju aj kvôli tomu, že sa nám páčilo to sedenie, aby sa drobec krásne oprel...., inak sa dobre ovláda.... vyzerá byť kvalitná 🙂

sampo
20. mar 2013

ta druha vyzera fajn, my mame tu prvu (len v inom prevedeni) a to je teda riadna blbina 😅 do nasho terenu uplne nevhodna, kolesa hrkacie..napriek tomu sa tam este moje 3roc dieta hocikedy usadi 🙂

rebeka25
20. mar 2013

my sme mali smooby ale tuto http://www.casallia.com/kategoria/trojkolky/441.... V podstate sme boli spokojny ale len to prve leto co ju prcek mal ked sa nechal tlacit (inak dost hrkotala) Ale tie co si dala obrazky ty vyzeraju uplne supersky hlavne ta druha ruzova, to mi najviac pripomina klasicku trojkolku co dieta vyuzije aj ked bude pedalovat - lebo tie co maju kolieska na prednom kolese to je riadna somarina tam dieta nedociahne je to fakt len nejaka nahrada golfaca. Ja teraz pri druhom pojdem urcite do niecoho takeho (len nie ruzoveho 🙂 )

cerez
20. mar 2013

Tá druhá vyzerá praktickejšie, ale malá ti bude mať v lete 16 mesiacov, neviem či je vhodná pre taký vek dieťaťa vzhľadom na sedadlo a či nožičky budú na pedálikoch.

janicka11
20. mar 2013

ahoj,my tiež máme trojkolka od smoby aj s vodiacou tyčou opierkou,a sme spokojný,už ju máme dva roky 🙂 🙂