icon

Najľahšie cykloodrážadlo pre dvojročné deti: Aké vybrať?

7. apr 2026

Ahojte, síce je takých tém dosť, ale zvyčajne staršie a medzitým pribudli nové modely. Na akých cykloodrážadlách jazdia vaše dvoj až trojročné deti? Hľadám čo najľahšie, aby zvládli aj poľné cestičky a mali primeranú cenu. Zatiaľ u mňa vedie buď woom go 1, ktoré je ale už drahšie alebo Beany zero. S ktorými máte skúsenosti a ste spokojné? Ďakujem za odporúčania.

jajur88
7. apr 2026

My mame First bike a Yedoo Yootoo. Osobne sa mi paci viac Yedoo, pretoze sa okrem ineho lahsie stlaca brzda.

U tebou menovanych by som si dala pozor na maximalnu vysku sedla. Su sice jedny z najlahsich na trhu, ale kvoli tomu, ze su urcene pre mensie deti.

Ak mas vyssie dieta, nemusi mu vydrzat, kym prejde na bicykel. Preto je potrebne pozerat i na aktualnu vysku sedu dietata vs maximalna vyska sedla. Napr. woom go 1 ma maximalnu vysku sedu len 35 cm, beany ma 38 cm. Oproti tomu Yedoo Yootoo ma max. vysku sedu az 43 cm.

autor
7. apr 2026

Ďakujem za rady. Yedoo som tiež zvažovala, ale potom som čítala aj negatívne recenzie, vraj je nekvalitnejšie spravené. Budem ho opäť zvažovať, keď si s ním spokojná. Dieťa mám priemernej až podpriemernej výšky. Snáď sa mi podarí ich nájsť na predajni a pre istotu vyskúšať. Nepozerala som ešte až tak tie výšky sedanky, dobre že si ma na to upozornila.

jajur88
7. apr 2026

Tu je este postup, ako zmerat vysku sedu dietata https://www.yedoo.eu/sk/clanek/ako-vybrat-odraz...