Najľahšie cykloodrážadlo pre dvojročné deti: Aké vybrať?
Ahojte, síce je takých tém dosť, ale zvyčajne staršie a medzitým pribudli nové modely. Na akých cykloodrážadlách jazdia vaše dvoj až trojročné deti? Hľadám čo najľahšie, aby zvládli aj poľné cestičky a mali primeranú cenu. Zatiaľ u mňa vedie buď woom go 1, ktoré je ale už drahšie alebo Beany zero. S ktorými máte skúsenosti a ste spokojné? Ďakujem za odporúčania.
Ďakujem za rady. Yedoo som tiež zvažovala, ale potom som čítala aj negatívne recenzie, vraj je nekvalitnejšie spravené. Budem ho opäť zvažovať, keď si s ním spokojná. Dieťa mám priemernej až podpriemernej výšky. Snáď sa mi podarí ich nájsť na predajni a pre istotu vyskúšať. Nepozerala som ešte až tak tie výšky sedanky, dobre že si ma na to upozornila.
Tu je este postup, ako zmerat vysku sedu dietata https://www.yedoo.eu/sk/clanek/ako-vybrat-odraz...

My mame First bike a Yedoo Yootoo. Osobne sa mi paci viac Yedoo, pretoze sa okrem ineho lahsie stlaca brzda.
U tebou menovanych by som si dala pozor na maximalnu vysku sedla. Su sice jedny z najlahsich na trhu, ale kvoli tomu, ze su urcene pre mensie deti.
Ak mas vyssie dieta, nemusi mu vydrzat, kym prejde na bicykel. Preto je potrebne pozerat i na aktualnu vysku sedu dietata vs maximalna vyska sedla. Napr. woom go 1 ma maximalnu vysku sedu len 35 cm, beany ma 38 cm. Oproti tomu Yedoo Yootoo ma max. vysku sedu az 43 cm.