Najlepšie trojkolesové odrážadlo pre malé dievčatá
Ahojte poradte odrazadlo pre 19 mesacnu slecnu. Este nikdy nebola na odrazadle preto by sme chceli nieco zaobstarat najskor by sme asi zvolili take tie 3 kolesove a neskor ked bude mat dobru stabilitu tak dvojkolesove. Poradte prosim s ktorym ste vy spokojne. Je lepsie ist vybrat do obchodu? Dakujem
@oceanahory my sme boli v Decatlone a skusala si sadnut na trojkolesove ale len si sadla🤣🤣tiez mala take obavy si myslim 😀 ano tu znacku Woom som pozerala velmi si ju chvalia 🙂 urcite zaobstaram neskor dakujem za radu. Vela mamiciek si na zaciatok chvali aj Pukylino mozno pojdem do takeho niecoho 🙂Malicky je sikovny je to frajer 👌
Jasne, Pukylino sme mali zapozicane na skusku ked bol mensi a napr. nasho syna to vobec nebavilo s troma kolesami 🫣, jedine taka klasicka plastova motorka ked bol mensi, ale aj to iba preto lebo to bola motorka 😅...
Skuste a uvidite, kazde dieta bavi nieco ine, je to velmi individualne. Mozno by bola fajn aj ta Scoot&ride a dcera by mohla skusat raz kolobezku a raz odrazadlo. Ja som ju mala velmi rada, bola lahka, spratna, rychlo sa prehodila z jednej verzie na druhu a syn skusal podla zaujmu 😊...
Drzim palce, aby ste nasli to svoje spravne 🤞🤗!
Moja sice preskočila odrazadlo ,ale sla by som do Woom.
Pri tvojej téme som si spomenula na dvojičky zo vcera -z ihriska .nemali ani 2 roky ale tak na nich frčali 😂
Funny weels.? Je to plast, ale nie taký, čo hrkoce. A viete dobre predať ďalej. Kolieska sa dajú odmontovať tak, že z trojkolesoveho bude dvojkolesove.
Tiez hlasujem za funny wheels, je to perfektne prve odrazadlo a vies trojkolesovu verziu zmenit na dvojkolesovu. Tiez ma dve vyskove urovne. Z plastovych jednoznacne najlepsia volba. Dcerka zacala v 16 mesiacoch na trojkolesovej verzii a cca v roku a tristvrte sme to prehodili na dve kolesa.
Funny wheels jednoznačne

Ja by som pre 19 mesacne uz vybrala odrazadlo s dvoma kolesami, ono sa to nezda, ale tie deti na to idu velmi intuitivne 🙂. Moj v tomto veku mal uz tiez dvojkolesove z Decathlonu, isli sme vyskusat a najprv na to isiel velmi pomalicky, ale cca. do 2-3 tyzdnov uz normalne jazdil. Neskor odporucam znacku Woom, tu mame teraz a je to TOP-ka. Moj 2,5 rocny na nej jazdi uz po pumptrackoch 😅.