icon

Názor na bábiky, oblečenie, hry, doplnky Monster High

martina2006
11. dec 2013

Babeny napíšte mi prosím vás váš názor na MONSTERKY.Môj bývalý manžel na mňa včera vyskočil,že sa dcére nemám opovážiť kúpiť monsterku,lebo psychológovia sú proti týmto bábikám.Minule prišla k nemu v tričku s monsterkami,tak,že ho išiel šľak trafiť,keď to na nej videl oblečené.Dcérka má 7 rokov po monsterke veľmi túži,už ju má kúpenú,dostane ju pod stromček.Dostane aj iné veci ako je kabelka,tričko,osuška s monsterkami.U otca ich má zakázané,tak chcem vedieť váš názor,lebo mne to príde padnuté na hlavu ako sa k tomu stavia jej otec.

Strana
z3
radkanika
13. dec 2013

@bets to mi pripomenulo moju dcerku este pred par rokmi...prvy a aj druhy rok male dieta nepovie,co chce, dostane co rodicia kupia...lenze moja ked uz zacala rozpravat, vzdy som sa jej opytala, co by chcela (pod stromcek, k narodeninam, v ramci nakupu) a jej odpoved bola vzdy len "nic"...chvilu sme to nejako nevnimali, ale ked to slo takto uz rok a ona stale nic nechcela, normalne som z toho chora bola :D som sa bala, ze nema nijake tuzby, nic nechce. Je pravda, ze vzdy mala velmi vela hraciek, co sme jej my kupili, ale zeby si ona cosi vypytala, to nie...Tak sme vkuse s nou chodili do hrackarstva, cosi nukali, babiky, kociarik,auticko, cokolvek a stale nechcela nic a nic a nic...az raz, to mala uz asi 3 a pol roka, sme sedeli vecer cca o osmej a listovala som s nou letaky a zrazu sa mala zadivala a vravi:"jeeej,toto by som chcela" (bola tam svietiaca morska panna 🙂 ). No to ste mali vidiet, ako sme s manzelom vyleteli z gauca, ako namydleny blesk, sme sa vecer o osmej obliekli, nalozili malu do auta a hor sa do Dracika po morsku pannu 😀

lenkasulovcova
13. dec 2013

to je ako zakázať chlapcovi hrať sa pistolmi ... dcera je velka na to, aby si vybrala sama, co chce, tak nech jej ex kupuje to , co on chce a do teba sa nema starat, ty nie si male decko aby ti on rozkazoval, nie to este aby ti povedal "neopovaz sa", by som hned do riti poslala

sisus123hahaha
19. feb 2014

hah do je ale psycholog debil.on nemá pravdu čo môže malé dieťa pyť krv?alebo čo 😖 ja som malá a zbieram si ich!a nikomu nepijem krv 😒 moja menšia sesternica ich má3 a pritom má4roki! 🙂 tak si stoho nikto nič nerobťe čo hovorí psycholog 🙂 chceťe počúvať jeho a radšej necháťe svoje dieťa plakať?haha tak to NIE! 🙄 a toto vám doporučujem že jej ich môžeťe kupovať 😀

chrenkova81
9. máj 2014

My máme doma zopár týchto bábik a nevidím na nich vôbec nič zlé. Videli ste vôbec tie bábiky, nie je na nich nič strašidelné. To že majú zelené, ružové,alebo inak sfarbené telo, alebo že majú tesáky? No a čo! Tá bábika nevie hovoriť,nekáže dieťaťu robiť niečo zlé. Mne sa naopak veľmi páčia, každá je jedinečný originál. Mám skoro 7-ročnú dcérku a zbožňuje ich a zakazovať jej ich nebudem. Strašne rada sa s nimi hrá a vôbec ich nevníma ako príšery. Sú to jednoducho hračky a nič zlé v tom nevidím. Dokonca ani tie rozprávky o MH vôbec nie sú strašidelné. Dokonca dcérke pre ne šijem šaty a kreslím jej Monsterky na tričká. Bábiky Barbie neprídu nikomu ako divné, sú na jedno kopyto, že nerozoznám ktorá je ktorá. Je to presne ako my ženy, každá sme iná a to je vlastne dobre, nemyslíte? 😀

chrenkova81
9. máj 2014

A ešte dodám jednu maličkosť. Neviem prečo tieto bábiky niekto spája so smrťou. Pracujem ako zdravotná sestra , mám rada svoju prácu a smrť je bohužiaľ niekedy jej súčasťou ale nikdy som však u nej nevidela upíra, vlkolaka či inú príšeru......

Strana
z3