Názor na Sylvanian family
Ahojte,blizia sa Vianoce tak uvazujem.o darcekoch.Ak mate tuto rodinku-hraju sa deti s tym?a kolko rocne?dakujem
@onestar moja dcera je velky milovnik Sylvanian families, mame niekolko rodin, auta, karavan, autobus , baletne divadlo 😀 hra sa s tym velmi rada, hlavne posledny rok , kombinuje si to s domcekom (klasicky dreveny pre babiky) a s Playmobilom. Chytilo ju to, ked mala asi 6 rokov. Kopiruje ju uz aj mladsia, ale ta si este nevie tak navodit hru, skor len pozoruje 😉
Nevedela som co to je áe Google ukázal:D to je ake chutne:D aj ja by som sa zahrala🙂:D
Mojej 6r dcerke som kupila vlani k vianociam nejake nabytocky do domceka. Domcek sme si sparvili my dve spolu zo stareho regalika, nejake nabytocky aj mala zdedene. Skor sa s takymito postavickami nehravala, ona bola "plysakova". Postavicky som jej vtedy kupila len jednoho zajka, pretoze ma vsakovake malinke babiky a zdedila aj kopec LPS potvoriek, tak sa hravala s tymi. Takze nabytocky pouziva pri hre, postavicky meni podla toho, co sa chce akurat hrat - babiky, zvieratka, niekedy dokonca pre nasho skrecka postavi bytik, schova mu do skriniek mlsky a pozoruje ako nufka kade tade. Toho zajka hned stratila, ked sme boli na prazdniny na chate. A stale na neho spomina, lebo oni su nie take plastove ale akoby zamatove a to sa jej velmi pacilo. A tiez mal tak celkom kvalitne usite satocky a ohybne labky v klboch. Takze zvazujem, ci kupit noveho zajka alebo celu zajkovu rodinku tieto Vianoce.
@barborasebastian ved to ze mne sa to tak paci ze by som sa hned sama hrala😀moj nesplneny detsky sen o domceku pre babiky len v inom prevedeni hehe
dcera prve postavicky dostala pred 2 rokmi, aktualne bude mat desat rokov. Viac-menej lezia v krabiciach a to mame aj ten domcek a rozne prislusenstvo. U nas ide skor Lego friends resp. knihy, ale mam pocit, ze vo veku 10 rokov sa meni spravanie dietata a hracky su uz na vedlajsej kolaji. Vela cita a ma zive hracky - morca a trpaslicieho kralika
Som sa ale minule pristihla, hračky kupujem pre seba ake sa mne páčia:D fakt som este decko aj ked mam 27:D

Jej aj ja uvazujema a presne ma to napadlo ci sa bude hrat😀