icon

Nové hračky v McDonald's Happy meal

20. mar 2025

Ahojte, neviete ako to funguje s novými hračkami v "mekáči"? . Syn by chcel dinosaury , mali by byť aktuálne k Happy meal, môžem sa spoľahnúť, že teda reálne budú? Dnes by sme chceli ísť do mekáča. Viem si niekde overiť či ich na danej predajni majú ?

dagmara17
20. mar 2025

Nemôžeš 😀 Niekedy dávajú staré, aby sa ich zbavili.

autor
20. mar 2025

@dagmara17 do prdelky 😂 len kvôli tomu som tam bola ochotná ísť.

luxus10
20. mar 2025

kedysi sa dali figurky aj samostatne kupit,,,za 1,20e, aj bez jedla, alebo k jedlu aj viac figuriek za uvedenu cenu...treba sa opytat...

galganka
20. mar 2025

@luxus10 naposledy za 2 eurá.
Aj u nás bol ešte pár dní dozadu dopredaj "starých" hračiek, ale podľa aplikácie už by mali byť dinovia.

autor
20. mar 2025

@luxus10 dajú sa aj teraz, za 2€. Tak som to chcela urobiť, že k jednému jedlu si doplatíme aj viac figúrok ,len teda ak nebudú v ponuke ešte dinosaury tak sa mi tam neoplatí ísť.

autor
20. mar 2025

@galganka áno, podľa aplikácie som aj ja videla. No uvidíme, snáď nebude decko sklamané 😄.

luxus10
20. mar 2025

zavolaj tam, povedia ti, ake maju figurky...

galganka
20. mar 2025

My zas budeme na Sharing boxoch, kým nebudú pre nás krajšie hračky. Aspoň ušetrím. 😂

autor
20. mar 2025

@luxus10 nedvihajú mi 🙊.. a na mail odpísali len toto: Děkujeme za Váš dotaz, série Jurský svět by měla být již na pobočkách dostupná, viz. náš web: Happy Meal | McDonald's SK.

@galganka my chodíme len keď sú teda nejaké atraktívne hračky, a teraz by mali byť dinosaury a "to chápeš mama, že by som chcel toho TRexa " 😂. U nás je obľúbenejšie KFC, už aj tam majú prekvapenie k menu pre deti .

galganka
20. mar 2025

Našich KFC neoslovilo a u mňa "skončili" v momente, keď prestali robiť kašu s gravy omáčkou. 🫣 Inak, ani jedno z detí nikdy nechce burger, vlastne asi žiadny ani nikdy nezjedli. Ale nugetky, stripsy a hranolky, to môžu hocikedy. 😂

simona1998
20. mar 2025

Áno uz by mali byt všade 🙂 väčšinou bývajú výpredaje , keď očakávame novú vlnu hračiek a ešte neprišla . Keďže toto je nová vlna tak by mala byt uz všade .

demodun
20. mar 2025

Baby ja som už dinosaurus. To je jedno aké jedlo si človek kúpi? Môžu byť len hranolky Alebo treba kúpiť niečo konkrétne?

galganka
20. mar 2025

@demodun detské menu. Happy meal. Hambáč, cheeseburger, alebo nugetky, k tomu hranolky, alebo šalát a malý nápoj. Alebo iba samotnú hračku si kúp.

demodun
20. mar 2025

@galganka super, ďakujem

autor
20. mar 2025

@galganka moje jedia len hranolky 🤷😀 ja zas len burger zjem a z kfc krídelká 😀...

@simona1998 ďakujem za info. Tak verím, že zoženieme TRexa.

luxus10
20. mar 2025

@demodun zdarma hracka je len ku happy meal...inak kupit iba hracku...

luxus10
20. mar 2025

autorka-tak sem daj prevadzku, ktoru chces navstivit, a niekto sa ti mozno ozve, napise, ci a co prave tam maju...

autor
20. mar 2025

@luxus10 písala som do lokálnej skupiny, neozval sa nik, ale už sme zistili. Ak by niekoho ďalšieho zaujímalo, v BB majú dinosaurov 👌😄.