Nové hračky v McDonald's Happy meal
Ahojte, neviete ako to funguje s novými hračkami v "mekáči"? . Syn by chcel dinosaury , mali by byť aktuálne k Happy meal, môžem sa spoľahnúť, že teda reálne budú? Dnes by sme chceli ísť do mekáča. Viem si niekde overiť či ich na danej predajni majú ?
@dagmara17 do prdelky 😂 len kvôli tomu som tam bola ochotná ísť.
kedysi sa dali figurky aj samostatne kupit,,,za 1,20e, aj bez jedla, alebo k jedlu aj viac figuriek za uvedenu cenu...treba sa opytat...
@luxus10 dajú sa aj teraz, za 2€. Tak som to chcela urobiť, že k jednému jedlu si doplatíme aj viac figúrok ,len teda ak nebudú v ponuke ešte dinosaury tak sa mi tam neoplatí ísť.
@galganka áno, podľa aplikácie som aj ja videla. No uvidíme, snáď nebude decko sklamané 😄.
zavolaj tam, povedia ti, ake maju figurky...
My zas budeme na Sharing boxoch, kým nebudú pre nás krajšie hračky. Aspoň ušetrím. 😂
@luxus10 nedvihajú mi 🙊.. a na mail odpísali len toto: Děkujeme za Váš dotaz, série Jurský svět by měla být již na pobočkách dostupná, viz. náš web: Happy Meal | McDonald's SK.
@galganka my chodíme len keď sú teda nejaké atraktívne hračky, a teraz by mali byť dinosaury a "to chápeš mama, že by som chcel toho TRexa " 😂. U nás je obľúbenejšie KFC, už aj tam majú prekvapenie k menu pre deti .
Našich KFC neoslovilo a u mňa "skončili" v momente, keď prestali robiť kašu s gravy omáčkou. 🫣 Inak, ani jedno z detí nikdy nechce burger, vlastne asi žiadny ani nikdy nezjedli. Ale nugetky, stripsy a hranolky, to môžu hocikedy. 😂
Áno uz by mali byt všade 🙂 väčšinou bývajú výpredaje , keď očakávame novú vlnu hračiek a ešte neprišla . Keďže toto je nová vlna tak by mala byt uz všade .
Baby ja som už dinosaurus. To je jedno aké jedlo si človek kúpi? Môžu byť len hranolky Alebo treba kúpiť niečo konkrétne?
@galganka moje jedia len hranolky 🤷😀 ja zas len burger zjem a z kfc krídelká 😀...
@simona1998 ďakujem za info. Tak verím, že zoženieme TRexa.
autorka-tak sem daj prevadzku, ktoru chces navstivit, a niekto sa ti mozno ozve, napise, ci a co prave tam maju...
@luxus10 písala som do lokálnej skupiny, neozval sa nik, ale už sme zistili. Ak by niekoho ďalšieho zaujímalo, v BB majú dinosaurov 👌😄.

Nemôžeš 😀 Niekedy dávajú staré, aby sa ich zbavili.