icon

Nudiaca krabička: Hra pre samostatné deti od 3 rokov

bbyshower
25. mar 2026

Dobrý deň prajem, rada by som vám predstavila moju novú hru pre najmenších – Nudiaca krabička. Vytvorila som ju s cieľom priniesť na trh niečo, čo je naozaj vhodné od 3 rokov a nevyžaduje neustálu asistenciu rodiča.

Prečo vyskúšať Nudiacu krabičku?

Samostatnosť: Dieťa ju pochopí okamžite a vie sa hrať samo.

Bezpečnosť: Žiadny nevhodný obsah, len čistá zábava a učenie.

Slovenský produkt: Všetko je v našom jazyku a od srdca.

Budem veľmi vďačná, ak hru Nudiaca krabička vyskúšate so svojimi detičkami a napíšete mi, ako sa im páčila. Pomôže mi to ju ďalej zlepšovať!

Nudiaca krabička: Hra pre samostatné deti od 3 rokov
galganka
25. mar 2026

Mali sme ju v rukách tuším v Panta Rhei. Ale teda, vôbec deti nezaujala... kartičky, úlohy, pexeso, nezaujalo ich vôbec nič v popise. asi sú už príliš veľkí a nie cieľová skupina.
ale zase, neviem si ich ani predstaviť, ako sa s kartičkami a pod. hrajú sami v troch rokoch. A to sme im nikdy nerobili animátorov na 24/7.

anonym_d02263
25. mar 2026

Aj za mna ziadne hranie same dieta. A ulohy na par sekund. Nech prejde izbu po spickach. Co su dlhsie ulohy napr. nech vysetri zvieratko. Ved to robime aj bez karticiek. A potom plno takych odveci uloh. Napr. povedz ahoj veselym, smutnym, tajnym a odvaznym hlasom. Presne uloha pre 3 rocne dieta, na pohranie same 🤦‍♀️. Reklama vacsia ako vyuzitie hry. Neodporucam.

januska12323
25. mar 2026

3 ročné dieťa vie čítať aby vedelo čo má robiť?

anonym_d02263
25. mar 2026
@januska12323

@januska12323 Keby ti sem hodim foto tych karticiek tak nechapes ake blbe ulohy 😀. Normalne som len prekladala karticky, aby som aspon jednu hru pre 3 rocne dieta nasla.

midka
25. mar 2026
@januska12323

@januska12323 presne mi napadlo, ako to 3 rocne dieta, z tej karticky pochopi, co ma robit...u nas kartickove hry nikdy nesli, vzdy skoncili, strane, pokrcene,,, najlepsia kartickova hra - bola u nas pexesso s peknymi obrazkami.../ lebo aj to je niekedy problem,,,, niekedy tie kresby na tych obrazkoch su hrozne/..

anonym_d02263
25. mar 2026

Hodnota je max 5 eur. Ale kedze velky biznis, tak cena nahodnotena. A ti co si kupia, lutuju kupu. Bud tie hry bezne hraju, alebo to nie je aktivita pre 3 rocne dieta. Uz aj na MK si da reklamu.

anonym_30f694
25. mar 2026

Ďakujem všetkým za realne recenzie, lebo na mna isty cas vyskakovala na instagrame ako ju kadekto odporucal (myslim rozne mama influencerky, ale teda asi to boo skor o tom,ze kamoska spravila hru tak ju idem "odporucat"...) Ale tiez čo som videla nejake fotky uloh, nezdalo sa mi to take uzasne 🤷 tak som nechapala ten osial okolo....

januska12323
25. mar 2026
@anonym_d02263

@januska12323 Keby ti sem hodim foto tych karticiek tak nechapes ake blbe ulohy 😀. Normalne som len prekladala karticky, aby som aspon jednu hru pre 3 rocne dieta nasla.

@anonym_d02263 reklama zvládne všetko

13uzivatelka11
25. mar 2026
@anonym_30f694

Ďakujem všetkým za realne recenzie, lebo na mna isty cas vyskakovala na instagrame ako ju kadekto odporucal (myslim rozne mama influencerky, ale teda asi to boo skor o tom,ze kamoska spravila hru tak ju idem "odporucat"...) Ale tiez čo som videla nejake fotky uloh, nezdalo sa mi to take uzasne 🤷 tak som nechapala ten osial okolo....

@anonym_30f694 skôr platená spolupráca 😀

anonym_d02263
25. mar 2026

Este, aby som upresnila. Vraj netreba asistenciu pre dieta a dieta sa zabavi 😀😀. Tak take karticky, ako napr. vymenuj 5 lesnych zvieratok, vymenuj 5 zvieratiek ktore lieta, 5 predmetov cervenej farby atd. To su ulohy na par sekund aj pre 3 rocne dieta. Same si ich neprecita. Cele karticky su bez akejkolvek snahy. Proste otazky co bezne s dietatom clovek robi. A potom ulohy, ktore absolutne nie su pre 3 rocne dieta - pomocou bodiek nakresli obrazok, v 3 rokoch je dieta rado ak take bodky obtiahne. 25 eur+ postovne. Za taku sumu ma dieta rocne predplatne detskeho casopisu, kde je naozaj vela uloh.

sisa_s
25. mar 2026

Uz druhykrat dnes konik dokazuje, ze vyvoleni si mozu robit reklamu, ostatni su zablokovani...hanba

anonym_787de4
25. mar 2026

My ju doma máme a presne naopak – niektoré kartičky dieťa úplne pohltia 😊
Napr. ‘postav zoo z lega pre zvieratká’ – malý sa s tým hral skoro 2 hodiny.
Alebo ‘vytvor si korunku’ – nakoniec robil pre celú rodinu a ďalšiu hodinu sa s tým hral.
Samozrejme, nie každá kartička má rovnaký efekt – veď každé dieťa je iné 🙂
Ale tvrdiť, že sa s tým nevedia zahrať, u nás fakt neplatí.

anonym_787de4
Autor odpoveď zmazal
anonym_d02263
25. mar 2026
@anonym_787de4

Alebo ‘vytvor si korunku’ – nakoniec robil pre celú rodinu a ďalšiu hodinu sa s tým hral.

@anonym_787de4 Kolko je tam takych karticiek z tych 100? 10? Inak same bezne blbosti za 25 eur co clovek s dietatom bezne robi. A postav z lega zoo, tak nase dieta sklada vsetko mozne aj bez karticiek. Proste je to ciste klamstvo, ze 100 karticiek a dieta sa zabavi. Ako sa zabavi s kartickou povedz 5 lesnych zviaratiek? Vsak to uz 2 rocne dieta vymenuje a hotovo.

galganka
25. mar 2026
@anonym_787de4

@anonym_787de4 prosím, daj ešte aspoň tri zaujímavé kartičky.

anonym_787de4
25. mar 2026
@anonym_d02263

@anonym_787de4 Kolko je tam takych karticiek z tych 100? 10? Inak same bezne blbosti za 25 eur co clovek s dietatom bezne robi. A postav z lega zoo, tak nase dieta sklada vsetko mozne aj bez karticiek. Proste je to ciste klamstvo, ze 100 karticiek a dieta sa zabavi. Ako sa zabavi s kartickou povedz 5 lesnych zviaratiek? Vsak to uz 2 rocne dieta vymenuje a hotovo.

@anonym_d02263 ake klamstvo preboha vy o com pisete? ide o uplne normalnu hru, vy viete aj nieco ine nez len hejtit, ked nieco vytvori nieco konecne normalne? moj maly sa s tym hra bezne a dokonca si oblubil aj tu postavicku Nudko, zato ze vase dieta to nebavi, nemusite sa tu vyjadrovat na niekoho robotu tymto sposobom, ze klame. Ulohy su perfektne, jasne, ze niektore bavia aj mojho maleho menej a o tyzden ho zase bavia viac... akoze od vas by som si urcite nechala poradit. Otazky ktore napriklad zabavili maleho tento tyzde:
- Vyrob hudobný nástroj – napr. hrkálku z pohára a ryže - toto sme si vytvorili este aj spevacku skupinu potom urobil malý :D
- Urob pretekársku dráhu pre autíčka alebo loptičku z kníh či krabíc. - toto robievame nonstop, včera sme urobili z krabice garáž a hral sa HODINU SÁM
- Sprav módnu prehliadku – obleč sa alebo plyšáka do smiešnych outfitov. - toto sme sa tak nasmiali :D dosiel dogabany totalne
- Urob z papiera lietadielko a pusti ho. - toto mi zas pripomenulo TOTALNE DETSTVO, ako sme robili lietadielka, potom sme su pustili videa a robili sme dokonca aj nebo peklo :D

nechce sa mi vypisovat dalsie, ale su super, my sa vzdy velmi zabavime, cize ak vam hra nesadla oka, nemusi to sadnut kazdemu dietatu, ale pisat tu taketo komentare ako klamstvo a podobne, neviem, urobte si kazdy svoj usudok... za mna su klamstvo nejake kremy na chudnutie a podobne voloviny, nie takato hra preboha, ja sa ani nevidim, ze tu nikto uz nechce nic tvorit, ked sa ludia takto chovaju...

anonym_d02263
25. mar 2026

Ak chcete naozaj super aktivity pre deti. Odporucam knihu Detstvo offline. Naozaj tu su ulohy super, dieta sa zabavi.

bbyshower
autor
Autor odpoveď zmazal
anonym_787de4
25. mar 2026
@galganka

@anonym_787de4 prosím, daj ešte aspoň tri zaujímavé kartičky.

@galganka jasne paci sa, napisala som ich aj nizsie, ale posielam aj sem: Otazky ktore napriklad zabavili maleho tento tyzde:
- Vyrob hudobný nástroj – napr. hrkálku z pohára a ryže - toto sme si vytvorili este aj spevacku skupinu potom urobil malý :D dala som mu ryzu, flasku a cele to vytvoril sam a potom sa s tym hral
- Urob pretekársku dráhu pre autíčka alebo loptičku z kníh či krabíc. - toto robievame nonstop, včera sme urobili z krabice garáž a hral sa HODINU SÁM
- Sprav módnu prehliadku – obleč sa alebo plyšáka do smiešnych outfitov. - toto sme sa tak nasmiali :D dosiel dogabany totalne
- Urob z papiera lietadielko a pusti ho. - toto mi zas pripomenulo TOTALNE DETSTVO, ako sme robili lietadielka, potom sme su pustili videa a robili sme dokonca aj nebo peklo :D maly sa s tym hral, ze lietadielko vyfarboval, hadzal, este aj von ho bral (:

galganka
25. mar 2026
@anonym_787de4

@galganka jasne paci sa, napisala som ich aj nizsie, ale posielam aj sem: Otazky ktore napriklad zabavili maleho tento tyzde:
- Vyrob hudobný nástroj – napr. hrkálku z pohára a ryže - toto sme si vytvorili este aj spevacku skupinu potom urobil malý :D dala som mu ryzu, flasku a cele to vytvoril sam a potom sa s tym hral
- Urob z papiera lietadielko a pusti ho. - toto mi zas pripomenulo TOTALNE DETSTVO, ako sme robili lietadielka, potom sme su pustili videa a robili sme dokonca aj nebo peklo :D maly sa s tym hral, ze lietadielko vyfarboval, hadzal, este aj von ho bral (:

@anonym_787de4 takže nič nerobilo dieťa samé. A na tieto nápady naozaj nepotrebujem kartičky za 30 eur. Ďakujem za potvrdenie nášho dojmu z krabičky, my zjavne cieľovka nie sme, akurát sa obávam, že to bude veľmi malá skupina, hlavne influ celeb matiek.

galganka
25. mar 2026

@bbyshower si sa pomýlila a najprv mi odpísala ako nie anonym? 🤔😂

anonym_d02263
25. mar 2026
@anonym_787de4

@anonym_d02263 ake klamstvo preboha vy o com pisete? ide o uplne normalnu hru, vy viete aj nieco ine nez len hejtit, ked nieco vytvori nieco konecne normalne? moj maly sa s tym hra bezne a dokonca si oblubil aj tu postavicku Nudko, zato ze vase dieta to nebavi, nemusite sa tu vyjadrovat na niekoho robotu tymto sposobom, ze klame. Ulohy su perfektne, jasne, ze niektore bavia aj mojho maleho menej a o tyzden ho zase bavia viac... akoze od vas by som si urcite nechala poradit. Otazky ktore napriklad zabavili maleho tento tyzde:
- Vyrob hudobný nástroj – napr. hrkálku z pohára a ryže - toto sme si vytvorili este aj spevacku skupinu potom urobil malý :D
- Urob z papiera lietadielko a pusti ho. - toto mi zas pripomenulo TOTALNE DETSTVO, ako sme robili lietadielka, potom sme su pustili videa a robili sme dokonca aj nebo peklo :D

nechce sa mi vypisovat dalsie, ale su super, my sa vzdy velmi zabavime, cize ak vam hra nesadla oka, nemusi to sadnut kazdemu dietatu, ale pisat tu taketo komentare ako klamstvo a podobne, neviem, urobte si kazdy svoj usudok... za mna su klamstvo nejake kremy na chudnutie a podobne voloviny, nie takato hra preboha, ja sa ani nevidim, ze tu nikto uz nechce nic tvorit, ked sa ludia takto chovaju...

@anonym_787de4 To naozaj bez tych karticiek ste nerobili papierove lietadielko? Ani drahu pre auticka? Smutne

anonym_d02263
25. mar 2026
@galganka

@bbyshower si sa pomýlila a najprv mi odpísala ako nie anonym? 🤔😂

@galganka Mne bolo hned jasne, ze autorka sa tu sama obhajuje 😀.