icon

Odporúčania na cenovo dostupné bicykle pre 4-ročné deti

2. apr 2025

Existuju menej financne bolestive varianty ako tie lahke co teraz ficia? Alevo s cim mate dobrz skusenlst?

pribinak
2. apr 2025

Však kúp z druhej ruky

Lebo zas kúpiť bike ktorý je pomaly ťažší ako dieťa ….tak to mnohe deti odradí

patka06
2. apr 2025

Pozri aj na bazároch - tieto malé bicykle predávajú väčšinou vo veľmi dobrom stave za rozumné ceny.
Ľahké sú okrem drahšej značky Woom aj zn. Academy
Na učenie nekupuj pomocné kolieska

deedol
2. apr 2025

my sme kupili woom, rovno 20-ku, dociahol spickami v 4r, teraz ma 7r a stale mu je dobry. cize cena sice vysoka, ale aj mu celkom vydrzal. naucil sa za 10 min. my byvame na kopci, cize tie tazke si neviem ani predstavit, ved to by bola hadam polovica jeho vahy.

zuzanaete
2. apr 2025

Pre porovnanie si pozri znacku ctm. Nie su take lahke ako woom, ale maju v kazdej velkosti model, ktory patri k tym lahsim bicyklom a cenovo su uplne ok.

13uzivatelka11
2. apr 2025

Pozri aj amulet

queen_mary
2. apr 2025

V decathlone btwin ci ako sa vola

13uzivatelka11
2. apr 2025

@queen_mary tak tie sú zrovna dosť ťažké

martinka_kovacik
21. apr 2025

tie ľahké bicykle nefičia len tak, naozaj to má niečo do seba a síce sú drahšie (my máme už druhý woom z cyklospecialít) ale keď ti z neho dieťa vyrastie, dajú sa za stále slušnú cenu posunúť

no1990
21. apr 2025

My máme teraz tretí woom a iný by som nebrala. Decathlon katastrofa, ten som hneď druhy den predala a to sme mali ten najľahší model. U nás sa to oplatilo ale malý jazdi od dvoch rokov a teraz to dedí mladší brat. Skúšali sme i iné značky, napr. Rascal, ale nesedeli nám. Tretí woom máme s automatickou prehadzovackou v náboji kolesa a stalo to za to. Štvorku plánujeme už horský, tam už je cena okolo 950€, ale každe euro za to stojí podľa mňa

lenocka335
24. apr 2025
@martinka_kovacik

tie ľahké bicykle nefičia len tak, naozaj to má niečo do seba a síce sú drahšie (my máme už druhý woom z cyklospecialít) ale keď ti z neho dieťa vyrastie, dajú sa za stále slušnú cenu posunúť

@martinka_kovacik rascal značka to isté naši sa na tom veľmi rýchlo naučili, je to veľmi kvalitné a presne to, že sa to dá pekne predať alebo to môžu detiť súrodenci po sebe... a tiež ju máme odtiaľ, poradili nám na predajni a sme spokojní