Odporúčania na hračky pre 2,5-ročné dievča
Ahojte maminky. Vedeli by ste mi odporučiť nejaké normálne cenovo dostupné hračky pre 2,5 ročnú dcérku? Mám pocit, že ju nič už nezaujíma, aj obmieňam hračky, teda ich skrýval a po čase ich znovu vyberiem, ale nebavia ju už ani tak.
Skôr preferujeme drevené hračky, logické, montessori, spoločenské hry. Tie, ktoré má aj teraz, tak už ich má fakt dlho a dlho sa s nimi pohrala, no rozmýšľam, že ich už aj ďalej posuniem a že jej kúpim nejaké iné.
Ešte som rozmýšľala nad magnetickou guličkovou dráhou.
Skúste mi prosím vás nejaké navrhnúť, že s čím sa najradšej vaše detičky, dievčatká rady hrávajú. Ďakujem pekne ❤️
Rada "číta" obrázkové knizky, kreslí, striha, sklada puzzle a lego duplo, magneticku stavebnicu, hra sa s babikami, s kuchynkou, "hra" na svojom klaviriku. A velmi ju bavia aj autíčka a materiály, rada sype, modeluje, hra sa s vodou.
Ak máte možnosť byť v záhrade, tak tam sa dá super pohrať, už býva krajšie.
@anonym_autor nasa bude mat 3 a fici aktualne na plasteline, maluje s vodovkami, temperkami, lepi nastrihane papieriky na vykres...
v tomto veku - malovanie vodovkami, voskovky, štipce a papierové ponožky na trenovanie motoriky, prvá hra ,človeke s tvarmi, karty - kvarteto, ovocný sad, puzzle hlava a chvost, mozaika, loto , zatlkačka , magnetická kniha,
všetko kupujem z druhej ruky za polovičnú cenu

Vtedy isli klasicke dievcenske hracky, babiky, plysaky, zvieratka, kocik, vozit ich a starat sa o ne, vsetko kolo toho.. a nalepky, plastelina, magneticka stavebnica, magneticka kniha-skladacka- ze si sklada z casti oblecko alebo casti tela, krtka a pod.. je toho vela.. a vela malovania, vodovymi, malovanie na kamienky, na velke papiere