icon

Odporúčania na hračky pre dvojročné dieťa z Agátina sveta

19. feb 2025

Našli ste tam niečo čo odporúčate pre 2 ročné dieťatko?

chatte007
19. feb 2025

Ja som mojej kupila tento mesiac na druhe narodeniny odtial taky maliarsky stojan, kde z jednej strany je biela tabula na fixy, z druhej cierna na kriedy a da sa tam upevnit aj papier. Samozrejme zatial tam len carbe, stvorrocny syn si aj kresli a pise. Ratam s tym, ze to vyuziju roky.

autor
19. feb 2025

@chatte007 môžete poslať link Prosim?

chatte007
19. feb 2025

Inak ju dost bavi aj malovanie vodou a rozne jednoduche puzzle. A magneticke hracky su fajn, to deti tiez bavi. Mame napr. od Magnéti'book niekolko sad takych magnetickych puzzle a je to fajn, niektore maju aj na Agatinsvet, ale akosi mi to nejde pridat odkaz.

autor
19. feb 2025

@chatte007 jeeej vy ste správny clovek 😁 to maľovanie vodou kde kupujete tie knižky? Máte nejaké odporúčanie? Inak to som našla aj na tej Agáte ale tam je nejaké pero “s vodou” ktorým sa to maľuje. Neviem ja som naučená na klasicky štetec, ešte z mojich čias 😁 máte s týmto skúsenosť?

autor
19. feb 2025

@chatte007 ahaaaa akurát pozerám to magnetibook. Akú sadu máte konkrétne vy? Mi našlo jednorožcov napr

autor
19. feb 2025

@chatte007 rada si necham poradiť lebo tých produktov je tam milión 😄

chatte007
19. feb 2025

To malovanie vodou deti dostali od rodiny, ani neviem, kde to pokupili, ale maju to vselikde. A ano, su k tomu take plniace pera alebo stetce, no urcite sa da malovat aj klasicky stetcom, akurat tie plniace stetce dieta nerozleje tak ako misticku s vodou. Daju sa dokonca kupit aj osobitne tie pera na plnenie vodou. Treba vyskusat. Niektore su makksie, ine maju taky tvrdsi hrot. Jedno mame take, ze to treba trochu stlacat, aby sa voda dostavala do toho hrotu.
Tie magnetibook mame zvieratka, vesmir a dopravne prostriedky. Vsetky su pekne. Dcerku tak okolo roka a pol bavili hlavne tie zvieratká. Je aj vela dalsich.

autor
19. feb 2025

@chatte007 ďakujem. Len rozmyslam či pre 2 ročne vziať tú magnettibook - ktorá pozostáva už z viacerých dielikov (napr. zebra rozložená na 3 časti), či to bude vediet postaviť. Alebo zobrat jednoduchú verziu - že sú tie zvieratká vcelku, a iba sa pripevňujú na magneticky obrázok 😁 neviem

chatte007
19. feb 2025

My mame inak taku verziu zvieratiek, ze kazde je zlozene z 9 stvorcekov a mala to uz niekolko mesiacov pred 2. narodeninami celkom dobre umiestnovala. Deti sa rychlo ucia. Kludne by som zobrala z viacerych dielikov 🙂