icon

Odporučte odrážadlo pre deti od 4 rokov

dettilv
13. jan 2026

Ahojte. Vedeli by ste mi odporučiť odrazadlo-balancny bicykel pre 4rocne dieťa? Áno, pozerám Google ale tam mi vyhadzuje väčšinou taký čo je od 2 rokov a taký máme. Chcem už väčší. Vsaka

13uzivatelka11
13. jan 2026

A bicykel prečo nechceš?

hopatko
13. jan 2026

Woom, Kindercraft, Btwin, Rascal, Earlyrider, Puky

really8
13. jan 2026

@dettilv pozri decathlon. Maju modely kde vies odmontovat pedale a mas odrazadlo.

dettilv
autor
13. jan 2026

Máme bicykel ale ešte na ňom nevie ísť. Vlani sa nenaučila pretože som bola krátko po pôrode tak som za ňou nemohla behať a tento rok má menšia rok a stále je pod nohami. Manžel pracuje od rána do večera tak nevie postrážiť menšiu. A po pravde bicykel ju ani nezaujíma zatiaľ.

asemrakova
13. jan 2026

Mame Yedoo tootoo, jazdi na nom nas 5 rocny, sice bicyklovat vie, ale odrazadlo ho bavi viac zatial. Maju aj xl verziu:
https://www.yedoo.eu/sk/produkt/bezpecne-odraza...

dettilv
autor
13. jan 2026

@kikulienka94 ďakujem. Vyzerá dobre. Ale píše že je do 5 rokov. Bola by som rada keby dcére vydrží aspoň 3-4roky. O rok má 5, nebude jej malý potom?

kikulienka94
14. jan 2026
@dettilv

@kikulienka94 ďakujem. Vyzerá dobre. Ale píše že je do 5 rokov. Bola by som rada keby dcére vydrží aspoň 3-4roky. O rok má 5, nebude jej malý potom?

tam ide o veľkosť kolies, tie 14ky sú vhodné 3-5 rokov, 16ky zase pre väčšie/skúsenejšie deti.
@dettilv

urshullita6541
17. jan 2026

Ja som asi iná, ale my sme mali odrážadlo rascal pri malej keď mala 1,5-2,5 roka a od troch rokov sme prešli automaticky na bicykel - poradili nam v cyklospeciality a je to podľa mňa lepšie než keď prváčka bude jazdiť na odrážadle ? vieš ono je to pre ňu možno príjemnejšie, ale deti okolo nej už budú bicyklovať a myslím, že v 7ich rokoch sa naozaj učí ťažšie než v 3-4.. Vždy môžeš dať dole pedále z bicykla a mať ho spočiatku ako odrážadlo a potom to nahodiť a ľahšie sa jej pôjde, skús premyslieť 🙂