icon

Odrážadlo Strider PREbike. Skúsenosti?

panakova
24. feb 2011

Ahojte mamicky, mate niektora skusenosti s tymto odrazadlom. Povodne som chcela malemu kupit Firstbike, ale tento STRIDER PREbike je lacnejsi. Je novinkou na SR a preto nemozem zohnat nan odporucania. ☹

mici111
22. máj 2012

@alusha fiha aj zlavu ste dostali? za kolko ste mali ten strider? lebo ja som hladala najlacnejsi a vsade ho maju za najmenej 89 evri..my ho vybalime az za dva tyzdne na druhe narodky..

mat_ka
23. máj 2012

my sme boli tento vikend pozret na Strider zavodoch v Kalnici, ale iba v sobotu.
nenormalnu drahu tam mali vybudovanu a uplna pohoda. Malych by sme tam mohli nechat nech sa dokolecka unahanaju. Jazdili tam asi 2 hodiny a nie a nie prestat, stale zavodit a vymyslat.
keby sme tak taku drahu mali niekde v meste ☹

dostali sme hadajte co ? paradne Strider tricka - Strider team 🙂
pozrite si foto na facebooku
https://www.facebook.com/pages/Odrazadlo-Stride...

lusika22
15. jún 2012

Ahojte mamičky chcela by som malému kúpiť STRIDER BIKE, ale mám obavy či bude dočiahnuť na zem keďže máme výšku 81 cm. A či je vlastne tento bike vhodný pre 18 mesačne dieťa?

kucejka
7. júl 2012

Ahojte.Nepredavate niektora toto odrazadlo? Dakujem.

petah82
10. júl 2012

@kucejka ahoj, a odkial si? ja som mu kupila z bazaru zachovale, ale nechce na nom jazdit...

kucejka
11. júl 2012

@petah82 Ahoj,dakujem za ponuku, kupili sme nakoniec nove a uz na nom frcime. Jakubko bude mat o dva mesiace 2 roky. Mozno Vas syn este potrebuje nejaky cas. Moj starsi syn Patrik zacal jazdit na plastovej motorke omnoho neskor ako Jakubko.

alusha
11. júl 2012

@petah82 nepredavaj, urcite este do toho pride a nepusti ho z ruky... nasi obaja este lietaju na nich a to starsi uz ma 4roky...

tin_ka
11. júl 2012

@lusika22 tak náš na ňom začal jazdiť keď mal 18 mesiacov a par dni.teraz mňa 19 a pol mesiaca, lieta na ňom už celkom slušne, dokonca už skúša dvíhať nohy dole kopcom 🙂 mám čo robiť behať za ním.. Predtým jazdil na plastovej trojkolesovej motorke.takej subtilnejsej, nie robustnej.cca od 13.mesiacov na nej chodil.prv po byte, vonku bolo veľa snehu 🙂 postupne aj vonku.

lusika22
13. júl 2012

@tin_ka môj malý nechce na ňom jazdiť :( už neviem ako ho motivovať. Keď ho dostal tak ho vyskúšal a teraz nám len zdobí predsieň. Nevieš náhodou, ako by som ho mohla motivovať? už som vyskúšala hádam všetko. A to som si myslela, že ho to bude baviť a že bude chcieť na ňom jazdiť, ale vôbec sa nechytá :(((

petah82
13. júl 2012

@lusika22 mojmu tiez raz spadol medzi nozickami, ked ho prvykrat skusal a odvtedy len kruti hlavou ked mu ho nukam... on je taky bojko, ale nezbednik v jednom. verim, ze pride jeho cas. kazdy raz zacne 🙂

lusika22
15. júl 2012

@petah82 aj ja dúfam, že príde jeho čas a nebudem za ním ani stíhať 🙂 Možno keby tu u nás v dedine boli detičky čo majú strider alebo nejaké podobné odrážadlá tak by sa aj on chytil, ale keďže je tu sám tak nemá konkurenciu a ani motiváciu. ☹

shira_
17. júl 2012

@alusha @mici111 alebo iné kočky ahojte prosím vás aká je vhodná výška sedadla? a vaši drobci ako rýchlo to pochopili? že treba sedkať a odrážať sa, zatiaľ len chodí normálne po zemi a bycikel si ťahá medzi nohami 😀 alebo ste už predtým mali nejaké iné odrážadlo?

mat_ka
26. júl 2012

nas maly zacal ako 14 mesacny na strideri. trvalo mu iba chvilku nez pochopil ze riadidla musi drzat rovno. Potom asi 2 tyzdne s tym iba chodil a nevedel ze sa da na to aj sadnut, tak sme ho v tom nechali, nech si to odskusa a nechali sme mu sedanku uplne najnizsie ako sa len dalo. po cca 2 tyzdnoch sme mu sedanku dvihli aby to mal "akurat" 🙂 a ked uz mu zavadzala pod zadkom tak si zacal na to sadat a potom behom 2 dni uz huraaaa, a uz vymyslal 🙂

strider je najlepsia a najvdacnejsia hracka aku sme kedy kupili !

mici111
26. júl 2012

@shira_ my sme mali pred striderom puky wutsch, takze tam ziskala zaklady, no teraz je strider najoblubenejsi, vsade vonku s nim chodime..a velmi rychlo sa naucila, uz ide ako vichor :D takze ja som velmi spokojna, dobra kupa 🙂

shira_
29. júl 2012

@mici111 no my ho máme doma totálne nepovšimnutý.. nanajvýš mi ho natlačí do ruky, aby som s ním behala po tráve ja (akože- len ho tak tlačím) a malý stojí obďaleč a smeje sa na tom..

petah82
29. júl 2012

@shira_ aj nam stal doma oprety v jeho izbe 3 mesiace, prvy den mu padol medzi nozickami na zem a koniec, rucal, ked som ho vytiahla. posledny tyzden chodil okolo neho a stale brm brm, tak som ho vytiahla a on ho dal medzi nozicky, tak sme ho vzali von, tam s nim len chodil medzi nozickami. na druhy den si uz aj sadol a na treti uz isiel celkom pekne. drzi riaditka uplne divne, ale co uz, nauci sa, vie ako sa to spravne, ale jemu sa to lepsie tak, vzdy povie ee a chyti si po svojom. za tyzden to rozbehal tak, ze musim aj pobehnut, na ludi este neberie ohlad, caka, ze sa uhnu... tesim sa, ze prisiel jeho cas, lebo uz som aj nad predajom uvazovala 🙂

petah82
29. júl 2012

@shira_ aj nam stal doma oprety v jeho izbe 3 mesiace, prvy den mu padol medzi nozickami na zem a koniec, rucal, ked som ho vytiahla. posledny tyzden chodil okolo neho a stale brm brm, tak som ho vytiahla a on ho dal medzi nozicky, tak sme ho vzali von, tam s nim len chodil medzi nozickami. na druhy den si uz aj sadol a na treti uz isiel celkom pekne. drzi riaditka uplne divne, ale co uz, nauci sa, vie ako sa to spravne, ale jemu sa to lepsie tak, vzdy povie ee a chyti si po svojom. za tyzden to rozbehal tak, ze musim aj pobehnut, na ludi este neberie ohlad, caka, ze sa uhnu... tesim sa, ze prisiel jeho cas, lebo uz som aj nad predajom uvazovala 🙂

petah82
29. júl 2012

sorry za tolko fotiek, nieco sa tu poblblo... 😠

mat_ka
2. aug 2012

@petah82 Jee - maly je uplne SUPER !!! deti su proste nevyspytatelne. vytaj v Strider klube. daj malemu este tak mesiac a ked to poriadne rozbeha tak to z ruky ani nepusti. daj mu hlavne prilbu lebo kazdym dnom sa ti bude maly osmelovat viac a viac. Nas maly sa na Strideri pustil uz aj dole schodami a poviem ti krv nam v zilach tuhla 🙂

kuriatko84
7. aug 2012

ahojte aj my sme objednali malej k 2. rokom Strider, zajtra by mal dorazit kurier 🙂 dufam, ze bude chciet vymenit oblubenu motorku a nebude to zbytocna kupa. Som zvedava na jej reakciu ked ho dostane 😉

kuriatko84
10. aug 2012

Baby nezapichuju sa do tych koliesok kamienky?

mici111
10. aug 2012

@kuriatko84 no nam sa nezapichuju zatial 🙂 to je take tvrde ani neviem z akeho materialu, do toho sa nezapichne urcite nic :D

peta131
10. aug 2012

baby nepredavate niektora strider?

petah82
10. aug 2012

@kuriatko84 ako hovori @mici111 . nic sa nezapichava. su tvrde. @peta131 my sme mali stastie, natrafili sme tu na strider z druhej ruky a spokojnost, funguje ako novy. nema sa tam nic moc pokazit 🙂 vela stastia, aj na novy boli akcie, fakt sa oplati, myslim, ze je to kvalita, co vydrzi aj viac deti po sebe...

peta131
10. aug 2012

@petah82 ked nezozeniem pouzivany, kupim aj novy len sa stale rozhodujem medzi firstbike a strider...v com je strider lepsi? 😕 okrem ceny 😀

kaja73
10. aug 2012

@peta131 lepsi je v tom ze vie mat nizsie sedanku,ale zaroven mas moznost neskor dokupit aj ozaj vysoku sedlovku,mozes dokupit noznu brzdu-co je lepsie ako rucna-to dieta tazko ovlada, ma stupienok na nohy,kde si ich dieta moze vylozit,vies dokupovat rozne vychytavky,ma kormidlo ako maju bezne bicykle- nie limitovane v otacani,vies dokupit aj nafukovacie kolesa-ak chces aby unieslo aj vacsiu vahu,ma pevny kovovy ram,nie plast a mne osobne sa aj viac paci 😉

kaja73
10. aug 2012

@kuriatko84
@mici111 tak mi tam uz kamienky po vyse roku tvrdej denodennej jazdy zapichnute mame,ale vobec to nevadi-na nafukovacich by z toho bol uz davno defekt-take tereny maly jazdi-sklo som uz totiz tiez vytahovala

peta131
11. aug 2012

Tak strider objednany,nakoniec som objednala novy a limitku, tak sa tesim 😵

stanislavao
13. aug 2012

bicyklove odrazadla su od cca 30e a 99e dat za odrazadlo je dobra blbost podla mna. my mame bicykel od 2 rokov, simonko sa bicykluje a je spokojny.

mici111
13. aug 2012

@stanislavao ved ta nikto nenuti dat 90 eur za odrazadlo 😀 😀 😀 nasa slobodna volba 😉 a myslim, ze kazdy kto ma stridera, aspon co ja poznam, je maximalne spokojny 😉