icon

Odrážadlo Strider PREbike. Skúsenosti?

panakova
24. feb 2011

Ahojte mamicky, mate niektora skusenosti s tymto odrazadlom. Povodne som chcela malemu kupit Firstbike, ale tento STRIDER PREbike je lacnejsi. Je novinkou na SR a preto nemozem zohnat nan odporucania. ☹

kijusqa
24. máj 2013

@majolenka25 treba doobjednat tuto http://active-one.sk/odrazadla/266-strider-nahr... ta ma tycku presne pre nase dvojrocne deti a viac

kijusqa
24. máj 2013

@tanija133 ak ti mozem odpovedat aj ja tak toto je ta zakladna klasicka ktoru mate asi aj vy,mne prisla vcera a tycka je presne tak dlha ako ta s ktorou sme strider kupili len sedlo je vacsie

majolenka25
24. máj 2013

@kijusqa Dik za info, ano, presne tu sedlovku som pozerala, takze bude vyhovovat? Super, som rada. 🙂

tanija133
24. máj 2013

@kijusqa ja mam asi 3 tyzdne Strider ST 4 , a mam tam tu malu tvrdu, co mas na obrazku.....tak na zaklade tvojho prispevku , by som chcela tu maksiu...nejde mi o dlhsiu zatial, ale o maksiu.....to je ta co som dala do prisevku?

kijusqa
24. máj 2013

@tanija133 jaj som si ta pomylila s inou babou ktora ju uz ma 🙂 ano to je ta co si dala to je aj ta co mam na foto

tanija133
24. máj 2013

@kijusqa tak super, uz sa chapeme... 😉 tak dufam ze mi je ju active one nejako doda aj bez postovneho.... 😉

majolenka25
24. máj 2013

@kijusqa @tanija133 Ozaj, baby, a kolko je postovne? Tiez sa neviem dopatrat. 😀

kijusqa
24. máj 2013

@majolenka25 ja som dala kuriera za 6 € 😒 ale brala som dve sedanky tak s kamoskou pojdeme napoli...najlepsie ked si sedanku objednas hned s odrazadlom vtedy je nad 90€ dorucenie zdarma tusim

majolenka25
24. máj 2013

@kijusqa Ja budem brat odrazadlo, tu sedlovku a tiez nejaku prilbu. 🙂 Len este farbu vybrat, neviem sa rozhodnut. 😀

tanija133
24. máj 2013

@majolenka25 nad 100 E tusim zadarmo, ja som brala iba Strider....ale teraz chcem iba tu sedacku a postovne je 6 E... ☹ to vsetko dokopy ty budes mat zadarmo... 😉

kijusqa
24. máj 2013

@majolenka25 ani mi nehovor o farbe 😝 sa mi snivalo o tom kym som sa rozhodla,kazdy treti den som mala inu favoritku takze hroza lebo vsetky su nadherne,jedinu ktoru som urcite nechcela tak ruzovu 😀 aj ked mam babu...nakoniec som sa rozhodla pre zelenu ktoru som mala hned na zaciatku vybratu a dala som ruzove tie gumene rucky a mozno dam aj ruzove kolesa ale to este neviem a je nadherny takto

agatha514
27. máj 2013

Mamičky, toto sedadlo kupujete namiesto tej plastovej, však?
http://active-one.sk/odrazadla/266-strider-nahr...
Najnižsia poloha je presne taká ako pri pôvodnom?

tanija133
27. máj 2013

@agatha514 tak aj mne povedali, ale este cakam co povie Active one 😉

activeone
27. máj 2013

@majolenka25
ACTIVE1 odpoveda 😉
Najnizsia poloha sedanky je 27 cm. co zodpoveda veku dietata ktore zvlada chodzu.

activeone
27. máj 2013

@tanija133
ACTIVE1 odpoveda 😉
staci sa ozvat, vsetko sa da 😉 link ktory posielate je naozaj makka vacsia sedanka. na bike feste budeme mat urcite vsetko, verime ze aj dobre pocasie 😉

kijusqa
27. máj 2013

@agatha514 ano moja presne toto je ona,miesto tej plastovej poloha je presne taka ako na plastovej,ja som si ich dokonca rozsrobovala a vymenila tycky lebo na tej makkej je strieborna a na plastovej je cierna tak som chcela tu ciernu,je krajsia...

agatha514
27. máj 2013

Ďakujem za odpovede 🙂 Idem si ju hneď objednať! 😉

activeone
27. máj 2013

ACTIVE1 odpoveda 😉
tema makka versus trvrda sedanka sa zda byt v tychto dnoch celkom horuca. a kedze hlas zakaznika je u nas na prvom mieste, tak by sme radi objasnili celu zahadu ohladom sedaniek.

Strider St4 ktory ma Strider mini saddle je vhodny a mieneny pre deti do 2 rokov, kedy ma dieta este plienku, ked povyrastie tak nastupca by mal byt Xl sedanka (vacsia, maksia).
Nakolko pocuvame pribehy o tvrdych sedankach pravidelne, rozhodli sme sa, ze buduce dodavky Striderov do europy budu uz len z makkymi, velkymi sedankami. ocakavame ze na jesen by mohli byt na trhu St4 s novymi sedankami.

OTAZKA: je problem velkost ? ci tvrdost ? Chceme makku mini sedanku ci staru dobru sedanku ST2?

Momentalne pracujeme na dodavke 220 mm standartnych makkych sedaniek.
nasim cielom je aby deti strider milovali! vadi sedanka ? vyriesime ! 😉

vas ACTIVE-ONE
vidime sa na BIKEfeste 😉

activeone
27. máj 2013

@activeone
postovne active-one.sk

dobierka+postovne nad 80 EUR gratis 😉 !!! 🙂
dobierka + postovne do 80 EUR - 6 EUR 😢

tanija133
28. máj 2013

@activeone mne osobne ani tak nevadi ta sedanka, maly sa tvari spokojne...ale mylsim si ze ked bude mat maksiu , bude to len pohodlnejsie.... a mala je dost , predsa do 2 rokov malo deti jazdi na Strideri, viac deti jazdi nad 2 roky.... tak prineste pre mna tu sedanku na Den deti na Bike fest, prideme a ozvem sa....Dakujem.. 🙂

activeone
28. máj 2013

@tanija133
Dikes za komentik. Veru by si sa možno aj divoká koľko deti pod 2 roky fici na strideroch 😉
Niektorý zákazníci dajú Strider aj k 1 narodeninám ako hodnoty darček na celé detstvo a ono to babo si na neho tých pár mesiacov veľmi rado počká a ako 18-20 mesačný už bude lietať ako všetci Struderisti.

Na bikefeste sa vidíme sedanku budeme mat.
A uvidíme ako bude vás zavodnik jazdit, možno ju dostane aj ako darček.
Žlté strider team tričká už su vo výrobe 😉

activeone
28. máj 2013

@activeone OZNAM:

Ako ste možno videli na fB odražadla Strider na Bikefeste mame super drahu ktorá môže byt pre menšie deti (zdanlivo) náročná. Preto budeme mat drahy 2 😉 aj pre deti ktoré su na strideri prvý krát alebo zavodnikov začiatočníkov 🙂

activeone
29. máj 2013

Vcera sme boli testovat drahu. tak co na to hovorite ?

https://www.youtube.com/watch?v=7Xb9IKKin7s
petah82
29. máj 2013

@activeone a kolko ma rokov testovaci jazdec? 🙂 snad v tu sobotu aspon nebude prsat, ak uz teplo nebude. Tesime 🙂

activeone
29. máj 2013

@petah82 3,5 r. ale to je Strider World Champion v kategorii 2r 😉

tanija133
29. máj 2013

@petah82 to by sme mohli zvladnut.....

activeone
29. máj 2013

jasne ze to zvladnu !!! dnes sme osmelili dalsich 2 Stroder Riderov na velke kopceky 😉

vlnka81
31. máj 2013

@vlnka81
@mici111
@petah82
@activeone
@tanija133
ahojte, dakujem vam vsetkym za rady. uz som vam 5x odpisovala ale vzdy sa nieco zahadne prihodilo (zodpovedny maly terminator) a mne sa text vymazal alebo padol pc atd. tak snad dnes sa to uz podari dopisat :D
Na zakaldne vasich rad a postrehov sme si pozicali od kamosky puky wutsch, maly na nom vcera presiel asi 2 metre samostatne tak uvidim co bude dnes. svokra ked si nevydobila puky auticko tak by rada aspon pukylino co je o 5cm mensie ale ja mam obavy ze do leta este narastie a potom si bude kolenami obijat bradu. Strider bude isto na vianoce a tesim sa ze takto stihnem aj nove maksie sedanky :D
a ako sa kupuju prilby? vydrzi to aspon na dva roky? na activeone som videla Nutty a Abus. Aky je medzi nimi funkcny rozdiel?
vdaka.
drzim palce na fest nech vam pocasicko dobre dopadne. hned by som sa sla aj sama pozriet. urcite dajte aspon par foto na diskusiu 🙂

sunnysummer
31. máj 2013

@activeone dieta z videa by malo mat prilbu 😝

tanija133
31. máj 2013

@vlnka81 ja som k roku maleho kupovala uz Wutch, Pukolino sa mi zdalo uz male....ale Pukolino je vhodne od roka, takze tiez moze byt podla mna... 😉 ale nahodou tie auta Puky su svetove, ja som mala take obycko za 30 E auto odrazadlo, to aj trubilo,svietilo ,hralo, .... a maly sa rad na tom hral 😉 detom sa to paci podla mna....