Odrážadlo Strider PREbike. Skúsenosti?
Ahojte mamicky, mate niektora skusenosti s tymto odrazadlom. Povodne som chcela malemu kupit Firstbike, ale tento STRIDER PREbike je lacnejsi. Je novinkou na SR a preto nemozem zohnat nan odporucania. ☹
@vlnka81 ano chapem, mala som toto auticko http://www.tomsta.sk/product/sun-baby-odrazadlo... a puky som mala wutch, neviem na co si sa pytala presne... 😉
Maminy nadsene odrazadlami,prosim naucte svoje dietky najprv pocuvat na povel stoj.Jedno take supermoderne dvojrocne dietko sa nam totiz vrutilo rovno do prostred cesty,ked sme isli autom.To,ze dieta nohami dociahne z niecoho na zem este neznamena,ze je aj dostatocne zrele to bez ujmy na zivote pouzivat.
@duratlicka mas pravdu,ja som preto s malym chodila do jeho vyse 2 rokov len po hradzi -strideroval od 18m-a na rampy na to urcene a potom som daku dobu este bahavala pri nom-keby nieco.
Ale celkovo mi chodime mimo dakej premavky dodnes-a to ma uz 3,5 roka.
On poslucha sice od zaciatku,ale ja sa skor bojim ze spravi chybu a zide z chodnika pri otacani sa za ludmu,pozerani na nebo,na vtacika.......konkretne moje dieta toto ohrozuje asi najviac-vsetko ho totiz zaujima a obzera sa kade tade.
On je inak opatrny az moc-mal obdobie ze stal a cakal aj ked isiel chodec po hradzi 200m pred nami-on nechel ist dalej kym neprejde 😝
Ale nebezpecenstvo hrozi aj pri 10 rocakoch co lietaju na bicykoch bez prilby , hore dolu po krizovatkach-vidim to denne-castejsie ako 2 rocaka na ceste- 🙄 -to nie je ani vekom,skor povahou dietata,jeho akcnostou ,tuzbou po frajerine a aj tzv-nahoda je blbec. 🙄
Holt na ceste treba ratat so vsetkym -aj s doslova nemoznym.
@sunnysummer dik za postreh, urcite vsetci zacinajuci jazdci bez prilby ani na krok !!!
@duratlicka
to ze dieta vletelo do cesty, je predovsetkym hruby preslap rodicov!
brzdit deti vedia, s tym pocuvanim to vsak moze byt horsie.
Odrazadlo je super vec na velmi skoru vyuku dopravnej vychovy, resp spravania sa v premavke.
zebra, stojim a ked mozem tak sa neobzeram a bleskovo na druhu stranu.
na chodniku na kraj, na kraj, na kraj, pozor, na kraj !!!
deti su na odrazadlach velmi rychle a 100-200 metrov vam utecu v okamziku.
nakolko kricat na ulici po detoch na takuto vzdialenost je neucinne, naucili sme decka pocuvat na pistalku.
ked sa hvizdne okamcite sa musi stat a ist na kraj.
funguje to a nemusime po detoch na ulici ziapat ako nepricetny 😉
OZNAM:
v areali Divokej Vody, Cunovo je mozne hocikedy odskusat a zajazdit si na odrazadlach Strider ST4 aj Strider Super 16 pre vacsie deti.
v blizkej buducnosti tu chceme vybudovat pre deti super drahu na zavodenie a zabavu.
@activeone Dakujem za odpoved,prave toto ma zaujimalo,na ake povely dieta naucit.Lebo viem,ze nasu by strider urcite velmi bavil,ale mame to 30 min popri frekventovanej ceste a poslusnost zatial ziadna,tak sa ho zatial bojim kupit.
@duratlicka
mimo nas Active1 profi profil, hovorim za seba ako otec.
my pouzivame na taketo exponovane presuny ramenny popruh ako tazne lano 🙂
zda sa mi to bezpecnejsie dieta za sebou potiahnut ako ho nahanat a stresovat sa.
je to prakticky doplnok aj na nosenie odrazadla, kolobezky, lyzi
uz coskoro na active-one.sk
Dobry den, chcem sa opytat, co si myslite o tomto odrazadle
http://www.abenys.sk/odrazadlo-s-menom/
Nasla som ho na webe a som prekvapena nakolko sa podoba na strider, dokonca ma aj nizku vahu.
Neviem co si mam o tom mysliet, kedze stoji prakticky polovicu, o co ide. Nestretli ste sa s tym?
@mmmj uz nedavno sa to tu riesilo , odpoved active one bola tato, som to skopirovala....na strane 7 tusim....
V provom rade by som vas chcel upozornit ze sa jedna o cinske napodobeniny odrazadla Strider ST2.
2 generacie stare kolesa. ziadne rychloupinaky. ziadny chranic, mini rukovate 0 bodov.
NEKUPOVAT !
K tejto teme naposledy a velmi kratko 😉
je iba otazkou casu kedy produkty a predajcovia porusujucich zakon o dusevnom vlastnictve spol. StriderSportsInternational zmiznu z webu a budu niest aj pravnu zodpovednost.
Strider je original, Strider je zivotny styl ! My sme STRIDERS !
LOVE it ! or RETURN it !!!
😉 🙂 🙂
Dobry den, chcem sa poradiť, plánujem synovi kúpiť na 2.narodeniny Strider, len sa trosku bojím tych riadidiel, či sa nepretacaju. Ked sa dieťa pusti same aby nepretocilo koleso. Tie lacnejšie odrazadla to maju blokovane,ze umoznuju len urcity polomer otacania. A este otázka k tým kolesam, nestane sa, že by šmykali, klasické koleso s dušou sa mi zda, že má lepšiu prilnavost k povrchu. Vdaka za rady a skúsenosti.
@zfm riadidla Su super, ze sa uhnu nabok, ked spadne, neostanu vytocene hore. Ked riadi nevidim moznost, aby otacavost vadila, Su siroke v rozpati, nemaju sancu sa otocit pred bruskom. Mame st2 stary model, sme 2. Majitelia, kolesa sa na chodbovej dlazbe v panelaku v zakrute - ked Su vlhke- smykaju, inde som si tento problem nevsimla a to jazdime za kazdeho pocasia, po mlakach najradsej, aj dnes pocas dazda. Nafukovacie sa daju prikupit, Su troska tazsie, preto sa najmensim odporucaju tie plastove. 🙂
Stačilo trochu prebruzdat netom a myslim, že sa pridám do klubu strider, aj ked sa musím priznať, že v zhladom nato, že som hľadala nízku sedanku sa mi okruh možných odrazadiel rapídne zúžil. Este k otacaniu predného kolesá, určite to beriem ako výhodu. Manipulácia s malo otocnymi riditkami je hodné nemotorna, ked sa chce dieťa otočiť v chodbe, vyhnúť sa chodcom... Osobne som to zažila, keby som taký dostala, rovno by išiel do koša. Ale tak to vidím ja, aby som náhodou niekoho neurazila..
Chcela by som kupit odrazadlo 3 rocnej dcerke s tym, ze ho raz zdedi bracek..ale neviem sa rozhodnut. Firstbike alebo strider? Firstbike zatial vyhrava kvoli brzde, neverim totiz,ze sa da v kazdej situacii brzdit nohami..co dole kopcom, alebo nahle prekazky? Dalej FB ma tusim nafukovacie pneumatiky,vyzeraju menej opotrebovane a asi lepsie pruzia, ci?
Vyhoda strideru je to stupatko na nohy a vydrzi dlhsie kvoli vyske sedanky..ako sa mam rozhodnut?
@zuzi26 brzdu ma aj strider-len ju musisi dokupit- a ma vyhodu ze je na nohu,teda dieta nemusi brzdit rukou-co ani moc nezvlada male dieta.
Na strideri sa brzdi nohou-ako ked na bicykli mozes brzdit pedalom-a to zvladne aj male dieta.
Ale napr my ju nemame a je to uplne OK-maly uz cez 2 roky vsetko ubrzi nohou o zem-aj kopec. 😉
Inak first by sme uz davno vyrastli, kedze je maly vysoky a strider este bude ficat aj dalsi rok.
A to ze ma bezudrzbove pneumatiky je velka vyhoda-maly jazdi ozaj vsade a defekt by mal uz aspon 10 krat .
@zuzi26 http://www.superodrazadlo.sk/product/nozna-brzd... toto je nozna brzda,namotuje sa na zadne koleso a dieta ju moze zoslapnut a tak zabrzdi. Pozri si dake videa-skusim aj ja pohladat.
Moj jazdi na strideri od 18m a teraz v decembri bude mat 4 roky-len je dost vysoky-ma 112cm,takze uz davno ide na vyssej sedlovke.
Kolesa su dobre-maly sa nestazuje a su isto lepsie ako tie na motorkovych odrazadlach.
A kedze moj jazdi vela po prirode a aj cez smeti prebehne-tak mi vyhovuje ze nemoze dostat defekt.
@zuzi26 http://www.superodrazadlo.sk/video/ pozri si 5 video-ten modry strider ju ma namontovanu.
kočky čo máte strider mali kupovali ste detom aj tie lyže čo sa namontuje na strider&? uvažujeme o tom ...
http://active-one.sk/odrazadla/483-snow-strider...
Strider Svetovy Sampionat 2013 - kategoria 3 rocny. 3 miesto SLOVAKIA !!!
Chlapec z cislom 303 zavodil na 2 rocnom neprerobenom, nijako vylepsovanom strideri a strider ultra lahke kolesa fungovali super, na drahe, na plazi v skate parku, letiskovej hale aj lesnej ceste.
STRIDER made SIMPLE ! - Koleso v predu, koleso vzadu sedanka a cosi kam si vylozit nohy a ide sa !
kosiky, zvonceky, reflexy, brzdy, certifikaty, awardy, vedecké štúdie, ochraňovače, obmedzovače, pohlcovače, osvetlovače, nastavovače, vychytávače, marketingove vypatlávače,...
odrážadlá nie su veda, je to predovsetkým o detoch, pohybe a radosti
- Strider najlahsie odrazadlo na trhu ! ergonomicky prisposobene pre deti od 18 mes - 5 rokov !
- 3 rocne (ani 5 rocne) dieta nikdy nebude dosahovat taku rychlost aby dokazalo ocenit pruzenie a pohlcovanie narazov, nafukovacie pneumatiky vam vsak pridaju krasneho 0,5 kg navyse (co predovsetkym pocitite vy aj vase dieta !)
- dieta ktore sa vie na odrazadle rozbehnut, vie rovnako spolahlivo zastavit aj bez brzdy
- ziadne odrazadlo na trhu okrem STRIDERU - NEMÁ stupačky! casto podcenovana alebo prehliadana vychytavka !
@activeone chcela som synovi objednat stridera, no po vzhliadnuti povodnej sedanky,sa asi poobzeram po niecom inom.ako za tie peniaze moze vyrobca vyrabat toto odrazadlo v prevedeni tak odflaknutej lacnej nekvalitnej sedacky. a doobjednavat lepsiu sedacku ktora by tam mala byt automaticky v zakladnej cene odmietam. trochu si zacinaju kazit image.
uprednostnili sme First bike a boli sme maximalne spokojni, brali sme ho uplne vsade, vzdy sme ho mali poruke v kufri auta - do lesa, do mesta, na nakupy... dcera sa ho nechcela ani po 2 rokoch vzdat a prejst na normalny bike, tak ho ma aspon doteraz v izbe oprety o stenu 😀
Ako sme uz spominali skorej, temu tvrdej sedanky sme uzatvorili.
Ako sme uz na tomto fore spominali ku kazdemu odrazadlu dodavame makku sedanku.
pokial ide o Strider mini saddle - je mnoho vhodnejsia pre malinke deti veku 16-18 mesiacov
tieto deti mavaju povzcsinou este plienky takze je ergonomicky vhodnejsia.

@tanija133 no ja som mu tiez chcela kupit nejake auto, ale nie ako odrazadlo. auta su vacsinou siroke a neda sa na tom dobre sediet a odrazat. chcela som nejake kt bude tlacit, kt bude trubit, bude mat odkladaci priestor a ak by svietilo a hralo tak by to bol bonus 🙂 to o com pises je puky alebo si mala nejake ine?