icon

Odrážadlo z Lídla

verini
10. mar 2012

Máte niekto s ním skusenosti? je kvalitné?

zuzana40
16. mar 2012

ano, je uplne paradne, lahke, stabilne, kvalitne....odporucam

tyfny
26. mar 2012

neviete ho niekto zohnat?ak nahodou tak tu je moje cislo 0915 848 754.dakujem.

verini
autor
26. mar 2012

už ho v lidli nemaju? u nás mavaju aj dlhšie, ako je len akcia...ináč je celkom fajné 😉

mima22
26. mar 2012

@tyfny ahoj
u nas v lidli to odrazadlo este maju dost kusov
mi sme ho tiez vcera malej kupili a je super.

kristinka123
26. mar 2012

@verini my sme ho akurat s tatinom doskladali, celkom sme maturovali 😅 . Je urcite kvalitne, kolieska su uplne v pohode, uz sa tesim na zajtra ked ho vyskusame 😉

adri2211
26. mar 2012

tiez sme ho malej kupili na druhe narodeninky. dufam,ze bude fajn a hlavne, aby dotiahla na zem, teraz ma 84cm.

ronja31
26. mar 2012

ahoj, syn ho ma tiez, za den si nam zvykol, vie uz udrzat rovnovahu a velmi ho to bavi, lebo vdaka velkym kolieskam vie sam prejst aj cez lahsi teren a ja som spokojna, ze je to odrazadlo lahke a ked sa nechce vozit, vylozim si to na kocik 🙂 vsetkym nasim detickam zelam vela kilometrov bez nehody!

raa2
26. mar 2012

@ronja31 a to je to bicykloidne odrazadlo? ak ano kolko stoji? dakujem!

ronja31
26. mar 2012

raa2, ano je to take bicykloidne, syn bude mat v lete 3 roky a nechcel velmi bicykel ale na toto si zvykol a dokonca uz chce ucit sa aj bicyklovat. Stalo to ak sa nemylim 39eur.

dida81
1. apr 2012

Aj nas Jakub ho dostane na Velku noc, už sa tešim, dufam, že ,mu to pojde, odrázadla vo vseobecnosti má rád. 🙂

rebecca2006
5. apr 2012

my sme ho kúpili a je podľa mňa super. POdobné ako FirstBike za tretinovú cenu 🙂

verini
autor
10. apr 2012

ja som ho pozerala v lidli v BB a veru ho nemali.. ale je ich tu po meste dosť vela, tak asi preto. 🙂
som rada že sme nezaváhali a kupili.