icon

Oplatí sa kúpiť jednorožca Luna?

slavkajurko
1. dec 2023

Oplatí sa ho kúpiť? Ako dlho sa s ním vaše deti hrali? Podľa mňa tie 3 rozprávky rýchlo omrzia a za tie peniaze to nestojí. Len dcéra ho veľmi chce pod stromček.

dzulli1980
1. dec 2023

Dcéra ju dostala rok dozadu ... tie rozprávky sú krátke a teraz si presne už nepamätám, či klipkanie očami alebo otváranie tlamy strašne vŕzgalo ... proste za mňa strašný brak, zbytočne vyhodené peniaze.
@slavkajurko

slavkajurko
autor
1. dec 2023

@dzulli1980 ved práve. 60eur za 3 rozprávky. Otrasná cena. Keby sa tam aspoň dali dohravat ďalšie. A ešte keď píšeš ze to cele vŕzga. Tak ďakujem pekne.

pe_mi
1. dec 2023

@slavkajurko ahoj,áno ono to tak rabka, vrzga alebo ako to nazvať.nas to nechytilo.po vianociach to ani raz nechytila do ruky.dostala minulý rok od babky,dedka.

slavkajurko
autor
1. dec 2023

@pe_mi super, ďalši dôvod prečo to nakúpiť. Tak ju nebude mať. Ježiško donesie niečo užitočnejšie

miggy
1. dec 2023

Naša nevrzgala, ale mňa neskutočne irituje to svetlo. Osvetľuje celú izbu jak na diskotéke🤦

slavkajurko
autor
1. dec 2023

@miggy no to tiež nie je najlepšie pre detské očká. A pri zaspavani už vôbec. Až mam nervy ze koľko peňazí to stojí

kristinapetronela
1. dec 2023

Baby to fakt ? Mojej sa Luna páči a často ju púšťame

dzulli1980
1. dec 2023

U nás akurát kocúr bol do nej zaľúbený 😀 ... sú to zbytočne vyhodené peniaze.
@slavkajurko

slavkajurko
autor
1. dec 2023

@kristinapetronela a ako dlho ju už máte?

kristinapetronela
1. dec 2023

@slavkajurko dcéra ju dostala pred 2 rokmi. Zaspáva pri nej 🤷💓

ja_mama
2. dec 2023

Uff, tiez ju mame na zozname pre Jeziska a neviem co s tym 😀 keby tam bolo aspon viac resp. dlhsie tie rozpravky....baby, ktore ju mate - kolko tie rozpravky cca trvaju? Stihne pri nich dieta aj zaspat, ci to treba pustat dokola?

slavkajurko
autor
2. dec 2023

@ja_mama ved práve to. Keby tam bolo viac rozpravok

miggy
2. dec 2023

@ja_mama moja neexistuje, že zaspí...a hlavne ju vyrušuje to svetlo...škoda že tu nejde pridať video....

ja_mama
2. dec 2023

@miggy veru, najradsej by som ju videla nazivo ako to realne funguje lebo z tej reklamy na youtube to velmi nevidno....a hlavne som potom volakde nasla info (pri takejto srnke, nie konovi) ze tie rozpravky maju len cca 2 minuty - to naozaj, ci to bol preklep?

luuubik
2. dec 2023

Prípadne kúp dakeho z bazaru, videla som na Bazoši za 30 eur... A keď omrzí, môžeš podobne predať ďalej, ak sa nijako nepoškodí, nepokazi. Ja som to takto riešila pri drahých hračkách, o ktorých som dopredu tušila, že to asi nebude žiadne terno...

dzulli1980
2. dec 2023

Tie rozprávky trvajú veľmi krátko, max. 3 minúty jedna ... isto pri tom dieťa nezaspí ... a ešte aj tie oči/tlama (už nepamätám) jej vŕzgajú.
@ja_mama

slavkajurko
autor
2. dec 2023

@luuubik keď mne sa zdá aj 30eur za to veľa. Max 15 by som za ňu dala. Preto som sa rozhodla ze jej ju nekúpim. Vyberiem jej niečo rozumnejšie

enigmaenie
2. dec 2023

@ja_mama ak chces posli cislo ak mas whats up mozem ti to nahrat . Zaspat dieta pritom urcite nemoze rspka a blika . My sme ju kupili a neurologicka jej ju zakazala lebo ma tykovu poruchu a to blikanie by jej mohlo uskodit

ja_mama
2. dec 2023

@enigmaenie whats up nemam, ale verim ti...dcerka to chcela na zaspavanie takze ak to je hlucne a blikajuce tak to je bez sance...aj rozpravky su teda kratke, takze za tu cenu sa to naozaj neoplati :/ mame albi pero a rozpravkove knizky k tomu, takze ju prehovorim skor na nejaku inu obyc hracku co bude mat na pritulenie k tomu 🙂

miggy
2. dec 2023

@ja_mama my máme inak takéhoto psa a pri ňom zaspáva. Veľmi jeme to hrá melódie uspávankove, svieti tiež tak, že poriadne ani nevnímas. A stal 15eur 😊 a v pepcu som jej na tieto Vianoce kúpila jednorožca tiež za 10 eur

liz_lemon
2. dec 2023

@dzulli1980 u teba ale aspon kocura zaujala ta Luna 😂

gerfinka
2. dec 2023

@slavkajurko moja to dostala minulý rok na Vianoce. Ale kupovala som z druhej ruky, 60 eur by som za to nedala. Hrivu už má síce kadejaku. Ale hráva sa s ňou ešte občas. Aj tie rozprávky si púšťa. Bol to jej sen už dlhšiu dobu, vlastne už rok predtým chcela dostať od Ježiška hovoriaceho jednorožca. Ale ona je úplne jednorozcova. Aktuálne má 5 rokov.

linalinabizu
7. jún 2024

@gerfinka môžem sa opýtať , tie rozprávky sa dajú prepínať ,alebo je stanovené poradie ?

kristinapetronela
7. jún 2024

@linalinabizu dajú sa prepínať

sona7727
24. dec 2024

@kristinapetronela a ako sa to prosim ta prepína ?

legna30
30. jan 2025

Ako sa prosim vas prepinaju tie rozprávky? 🙈

miggy
30. jan 2025

@legna30 ak si dobre pamätám, tak na chrbte, ale tam kde sa dávajú baterky, treba prepnúť aby rozprávalo celú rozprávku

legna30
4. feb 2025

@miggy tak to by mi nenapadlo, ďakujem 🤗