Oplatí sa kúpiť jednorožca Luna?
Oplatí sa ho kúpiť? Ako dlho sa s ním vaše deti hrali? Podľa mňa tie 3 rozprávky rýchlo omrzia a za tie peniaze to nestojí. Len dcéra ho veľmi chce pod stromček.
@dzulli1980 ved práve. 60eur za 3 rozprávky. Otrasná cena. Keby sa tam aspoň dali dohravat ďalšie. A ešte keď píšeš ze to cele vŕzga. Tak ďakujem pekne.
@slavkajurko ahoj,áno ono to tak rabka, vrzga alebo ako to nazvať.nas to nechytilo.po vianociach to ani raz nechytila do ruky.dostala minulý rok od babky,dedka.
@pe_mi super, ďalši dôvod prečo to nakúpiť. Tak ju nebude mať. Ježiško donesie niečo užitočnejšie
Naša nevrzgala, ale mňa neskutočne irituje to svetlo. Osvetľuje celú izbu jak na diskotéke🤦
@miggy no to tiež nie je najlepšie pre detské očká. A pri zaspavani už vôbec. Až mam nervy ze koľko peňazí to stojí
Baby to fakt ? Mojej sa Luna páči a často ju púšťame
U nás akurát kocúr bol do nej zaľúbený 😀 ... sú to zbytočne vyhodené peniaze.
@slavkajurko
@kristinapetronela a ako dlho ju už máte?
@slavkajurko dcéra ju dostala pred 2 rokmi. Zaspáva pri nej 🤷💓
Uff, tiez ju mame na zozname pre Jeziska a neviem co s tym 😀 keby tam bolo aspon viac resp. dlhsie tie rozpravky....baby, ktore ju mate - kolko tie rozpravky cca trvaju? Stihne pri nich dieta aj zaspat, ci to treba pustat dokola?
@ja_mama ved práve to. Keby tam bolo viac rozpravok
Prípadne kúp dakeho z bazaru, videla som na Bazoši za 30 eur... A keď omrzí, môžeš podobne predať ďalej, ak sa nijako nepoškodí, nepokazi. Ja som to takto riešila pri drahých hračkách, o ktorých som dopredu tušila, že to asi nebude žiadne terno...
Tie rozprávky trvajú veľmi krátko, max. 3 minúty jedna ... isto pri tom dieťa nezaspí ... a ešte aj tie oči/tlama (už nepamätám) jej vŕzgajú.
@ja_mama
@luuubik keď mne sa zdá aj 30eur za to veľa. Max 15 by som za ňu dala. Preto som sa rozhodla ze jej ju nekúpim. Vyberiem jej niečo rozumnejšie
@ja_mama ak chces posli cislo ak mas whats up mozem ti to nahrat . Zaspat dieta pritom urcite nemoze rspka a blika . My sme ju kupili a neurologicka jej ju zakazala lebo ma tykovu poruchu a to blikanie by jej mohlo uskodit
@enigmaenie whats up nemam, ale verim ti...dcerka to chcela na zaspavanie takze ak to je hlucne a blikajuce tak to je bez sance...aj rozpravky su teda kratke, takze za tu cenu sa to naozaj neoplati :/ mame albi pero a rozpravkove knizky k tomu, takze ju prehovorim skor na nejaku inu obyc hracku co bude mat na pritulenie k tomu 🙂
@dzulli1980 u teba ale aspon kocura zaujala ta Luna 😂
@slavkajurko moja to dostala minulý rok na Vianoce. Ale kupovala som z druhej ruky, 60 eur by som za to nedala. Hrivu už má síce kadejaku. Ale hráva sa s ňou ešte občas. Aj tie rozprávky si púšťa. Bol to jej sen už dlhšiu dobu, vlastne už rok predtým chcela dostať od Ježiška hovoriaceho jednorožca. Ale ona je úplne jednorozcova. Aktuálne má 5 rokov.
@gerfinka môžem sa opýtať , tie rozprávky sa dajú prepínať ,alebo je stanovené poradie ?
@linalinabizu dajú sa prepínať
@kristinapetronela a ako sa to prosim ta prepína ?
Ako sa prosim vas prepinaju tie rozprávky? 🙈

Dcéra ju dostala rok dozadu ... tie rozprávky sú krátke a teraz si presne už nepamätám, či klipkanie očami alebo otváranie tlamy strašne vŕzgalo ... proste za mňa strašný brak, zbytočne vyhodené peniaze.
@slavkajurko