Ouija board. Kde v SR alebo CZ sa dá kúpiť?
Doska na komunikaciu s duchmi. V USA tak oblubena spolocenska hra medzi tínedžermi. Na nette sa pise len ako sa použiva, ale nie kde by sa dala kupit. Viete niekto?
ale pozeram,že aj Hela tam ma linky len zo zahraničia. ale skus jej napísať,možno sa za tu dobu niečo zmenilo,viem že už aj ostatní -niektorí maju ouiju,len som nepostrehla či original či home made
lomisela; neviem ako si na tom , a nechcem sa miesat , ale pozor , je to brana, a dvere ktore mozu otvorit aj inym bytostiam , ako len nedavno pochovanym... ak to nezvladas dobre a nepoznas , dvere , ktore ked otvoris , moze to mat nasledky ..
takze pozor .. ak sa vyznas tak vela stastia; 😉
Kocky presne ako pise Erika, to nie je hra, je to brana, ktora ked sa otvori tak sa uz neda zatvorit a bytosti, ktore sa cez nu dostanu, mozu spôsobit vela zla nielen vam, ale celej vasej rodine, takze velky, velky pozor!!!
Chcela by som kúpiť a skúsiť dosku OUIJA chodím po strašidelných budovách a vyvolávam duchou kamaráti mi odporučili túto dosku....ak niekto nájde kde sa dá kúpiť ozvite sa my na Facebook : Vladka Dadka Daniová :D Ďakujeem
Píše redaktor Jakub>
Ouja je zbytočnosť a nedokážete s ňou komunikovať s duchmi. Môžete si to vyskúšať, stačí ak budú mať všetci účastníci zakryté oči 🙂
pozrite si to aj na videu, akonáhle ľudia nevidia písmená, neukazujú nič. Duchovia nehýbu tým ukazovátkom, ani rukami účastníkov. Je to len psyhologický trik 🙂
Ak si ju chcete naozaj veľmi skúsiť,odporúčam si ju vytlačiť na papier a nalepiť na kartón, trojuholník môže byť tiež kartónový ;)
Ahoj všetky kto má predaj oujia
Ahoj su vsetky mas niekedy predaj oujia board predaj kolko cena
@lomisela Ahoj, na Bazosi to ponuka par ludi. staci zadat do vyhladavania Ouija.(jedna ponuka hned tu)
https://ostatne.bazos.sk/inzerat/127211505/ouij...
@pia22 jeden Rus. lovec duchov (Tim Morozov) pouziva Ouija dosku, a komunikuje s duchmi. nepouziva ani ruky pre posun ukazovadla. Duch to robi sam O_O
r. 2010 som zadala otázku, jasné že som si ju zohnala a mám ju v tme svietiacu - stále nerozbalenú (prišli 3 deti a nemám už takú odvahu pri detoch- rešpekt pred duchmi, strach o deti). Neviem ako vymazat 1.príspevok....aby to tu už nestrašilo 🙂

skus sa opýtať Helar http://helar.wordpress.com/2008/11/01/ako-som-o... ja som tiež pozerala ale nenašla som na SK nič