Pekné plyšové hračky

4. jan 2023

Dobrý deň, kde ste kúpili peknú plyšové hračku? Takú čo nevyzera smutne? Ďakujem

h2
4. jan 2023

My máme kopu plyšákov doma a neviem, či vôbec niektorý vyzerá smutne. A kupujem v hračkárstve, alebo cez internet, alebo aj v bežných obchodoch, niekedy majú plyšákov aj v Lidli, Kauflande, či podobných obchodoch.

delonghi
4. jan 2023

Velmi pekne su zn. Rappa

autor
4. jan 2023

@h2 mne niektoré prídu také bez úsmevu, smutné ale možno je to pokročilým štádiom tehotenstva 🙈😀

@delonghi Ďakujem krásne 🙂

h2
4. jan 2023

@delonghi Zo zvedavosti som ich pozrela a teda tieto práveže vyzerajú smutne. Tá panda napríklad. 😟

mimka1402
4. jan 2023

@h2 Uznavam,že mi nenapadlo sa zamýšľať nad tým či plysak nevyzerá depresivne, ale títo veru fakt vyzerajú.😂

h2
4. jan 2023

Autorka, a akého plyšáka by si chcela? Myslím, aké zvieratko. Ja milujem plyšákov, rada ti pohľadám pekné, s milou tvárou.

delonghi
4. jan 2023

@h2 jasne, su realisticke. Mozno je panda smutna aj v skutocnosti 😉

h2
4. jan 2023

Toto sú napríklad naše najnovšie prírastky 😃, oboch som kupovala pred Vianocami. Líštička je z Lidla, kupovala som ju ako darček pre bábätko v rodine. Keby sa niekto čudoval, prečo ju teda máme stále doma, tak preto, že po tom, ako ju môj syn videl, som musela kúpiť ešte jednu. 😁 No a leňochod bol darček pre syna. Už som mu nechcela kupovať plyšáka, že je už na to veľký. Tak som vybrala tohoto, nie je to len hračka, má v sebe nejaké zrniečka, dá sa nahriať v mikrovlnke a potom 2 hodiny hreje a vydáva levanduľovú vôňu. Myslím, že ani o jednom z nich sa nedá povedať, že vyzerajú smutne, pozrite, ako sa pekne usmievajú. 😊

tyaja5
4. jan 2023

kupovala som neterke pod stromcek tohto havka z Najlekarne, velmi sa jej pacil, chcela som tiez take nieco ine vybrat🙂 tie plysaky mi teraz pridu vsetky na jedno kopyto.

angeli121212
4. jan 2023

Mne sa zdajú milé niektoré plyšové hračky od fisher price napr tá vydra a koala, ale sú drahšie keďže hrajú melódie, tak neviem aké máš kritériá a sumu za akú ich chceš kúpiť.

mimka1402
4. jan 2023

Vybehlo mi aktuálne na internete 🙂 Celkom to dáva logiku.