Pekný detský kočík pre bábiku
maminky ukážte aké maju vaše detičky. Chcem dcérke kúpiť nejaký pekny. Avšak tie Dracikove sú povedzme si nie veľmi stylove. Kľudne aj drahší
@jaskolka a ste spokojný? Ktovie či bude aj na e-shope, nejaký názov asi neviete však?
Bayer chic neo vario. Tento sme kupovali dcére a je skvelý, na obrázku sa mi moc nepozdával, ale naživo je naozaj krásny, je ľahký, super sa ovláda, z vaničky sa dá urobiť aj športová časť 😊
@nana8989 a nemáte aj fotku ? A ktorý máte ? Tento? 🙂) rada by som ho videla aj na inej foto ako len na eshopeee 🙂)
Tak dcéra sa s ním ešte veľmi často nehrá, podľa mňa je vhodnejší pre staršie dievčatka, moja má len 2. Bol to darček, dostala ho od krstnej, ja by som asi vybrala iný typ. Ako kočík je v pohode,aj ľahko sa tlačí, len mi príde dosť masívny a vysoký pre také malé dievčatko, preto píšem, ze podla mňa sa viac hodí tak od 4 rokov vyššie. Dá sa tá rúčka znížiť, ale on je celkovo taky "vyšší"

Moja dostala taky teraz na narodeniny, dá sa z toho urobiť "športový", má aj tú časť .(neviem odfotit, lebo sme tetsz mimo domu) Kupovaný bol v Poľsku.