icon

Penové puzzle - skúsenosti

susedka211
2. júl 2021

Zdravím.. Prosím vás aké máte podložky na zem pre deti? Celom sa mi paci toto.. Mate to niekto? Alebo foto by potešila

Penové puzzle - skúsenosti
karmen118
2. júl 2021

My máme penové koberce na takýto štýl - https://www.aladdin.sk/hracie-deky-a-hrazdicky/..., puzzle sa nám neosvedčilo deti to neustále rozoberali a pchali do úst, keď boli menšie a potom to už len rozhadzovali.

engynka
2. júl 2021

My sme mali aj puzzle aj penovu podlozku. Podlozka je urcite lepsia. Syn ma 2 a do teraz sa na nej hra. Ked ideme na chatu tak zbalim aj podlozku. Puzzle rozoberal, navyse su mensie a rreba ffurt dokupovat. Podlozku som kupila z Ali a je super, obrovksa, obojstranna, materialovo ako tie puzzle, umyvatelna. Da sa poskladat. A je aj velmi pekna a za super cenu

lubka261
Autor odpoveď zmazal
alexandra2468
2. júl 2021

My tak isto ako baby vyssie.
Na zaciatku, ked sa nehybala, boli penove puzzle v pohode. Neskor to stale rozoberala, rozhadzovala vsade, doteraz nachadzam casti z tych puzzli🤦🏻‍♀️
Potom sme to vymenili za velku penovu podlozku a ta je urcite najlepsia. Teraz ma 1.5r a urcige tu podlozku bude mat aj do 3r😃

alexandra2468
2. júl 2021

A podlozka je hlavne praktickejsia aj ked ides upratovat/umyvat zem. Tie puzzle som stale musela rozobrat, poumyvat zem, naspat poskladat.
Podlozku len zlozim na mensiu cast a vylozim na gauc.

noemi155
2. júl 2021

Každopádne si kup podložku,vec na nezaplatenie
Puzzle su kravina a totálne nepraktické stále rozoberať a skladať ,bude ta porážať
My mame aj aj
Podložku má v detskej izbe využitá super,rýchle ,spratne a praktické
Puzzle mame v obývačke aj to som kúpila len preto,keď sme pri telke,aby nesedela na zemi,tak tie som si potom zo zadu zlepila páskou,aby som sa stále nemusela jedovat s tým skladaním a rozkladanim pri upratovaní
Podložku určite neobanujes a je veľmi veľa krásnych a aj obojstranne
Len si treba vybrať

susedka211
autor
2. júl 2021

@engynka mohla by si Mi poslať link kde si to kúpila 🙂

engynka
2. júl 2021

@susedka211 pozerala som to na Ali a iz trn obchod neexistuje. Ale je to tato podlozka na fotke. Urcite ju bude predavat aj iny predajca na Ali.

ekatye
3. júl 2021

@susedka211 ahoj,my napríklad máme podložku casmatino,ak dobre pamätám kúpili sme ju na babetkovo.sk stala cca 30e,je super mäkká ,rozložis ,zložis ,zoberieš ju kam chces ,je k nej aj taška ,u nás spokojnosť či dnu alebo von ,opláchnes vodou a je to