Penové puzzle - skúsenosti
Zdravím.. Prosím vás aké máte podložky na zem pre deti? Celom sa mi paci toto.. Mate to niekto? Alebo foto by potešila

My sme mali aj puzzle aj penovu podlozku. Podlozka je urcite lepsia. Syn ma 2 a do teraz sa na nej hra. Ked ideme na chatu tak zbalim aj podlozku. Puzzle rozoberal, navyse su mensie a rreba ffurt dokupovat. Podlozku som kupila z Ali a je super, obrovksa, obojstranna, materialovo ako tie puzzle, umyvatelna. Da sa poskladat. A je aj velmi pekna a za super cenu
My tak isto ako baby vyssie.
Na zaciatku, ked sa nehybala, boli penove puzzle v pohode. Neskor to stale rozoberala, rozhadzovala vsade, doteraz nachadzam casti z tych puzzli🤦🏻♀️
Potom sme to vymenili za velku penovu podlozku a ta je urcite najlepsia. Teraz ma 1.5r a urcige tu podlozku bude mat aj do 3r😃
A podlozka je hlavne praktickejsia aj ked ides upratovat/umyvat zem. Tie puzzle som stale musela rozobrat, poumyvat zem, naspat poskladat.
Podlozku len zlozim na mensiu cast a vylozim na gauc.
Každopádne si kup podložku,vec na nezaplatenie
Puzzle su kravina a totálne nepraktické stále rozoberať a skladať ,bude ta porážať
My mame aj aj
Podložku má v detskej izbe využitá super,rýchle ,spratne a praktické
Puzzle mame v obývačke aj to som kúpila len preto,keď sme pri telke,aby nesedela na zemi,tak tie som si potom zo zadu zlepila páskou,aby som sa stále nemusela jedovat s tým skladaním a rozkladanim pri upratovaní
Podložku určite neobanujes a je veľmi veľa krásnych a aj obojstranne
Len si treba vybrať
@engynka mohla by si Mi poslať link kde si to kúpila 🙂
@susedka211 pozerala som to na Ali a iz trn obchod neexistuje. Ale je to tato podlozka na fotke. Urcite ju bude predavat aj iny predajca na Ali.
@susedka211 ahoj,my napríklad máme podložku casmatino,ak dobre pamätám kúpili sme ju na babetkovo.sk stala cca 30e,je super mäkká ,rozložis ,zložis ,zoberieš ju kam chces ,je k nej aj taška ,u nás spokojnosť či dnu alebo von ,opláchnes vodou a je to

My máme penové koberce na takýto štýl - https://www.aladdin.sk/hracie-deky-a-hrazdicky/..., puzzle sa nám neosvedčilo deti to neustále rozoberali a pchali do úst, keď boli menšie a potom to už len rozhadzovali.