icon

Pingu tučniak

ootaznik
17. jan 2012

maminy, aj vy ficite na Pingu? juj, ja doma nic ine nepocuvam od mojej 2r zabky len "pinda" 😀 a uz to chytilo aj mna 🙂 teraz to zacalo chodit na Jim Jam a inak len na youtube - neviete nahodou, ci sa neda zohnat dvd, kniha, plysaky, hracky a pod. s touto tematikou?

Strana
z2
sisaha
17. jan 2012

@ootaznik 😀 nielen pingu, ale aj krtko a najnovsie na youtube masha i medved (ruska kreslena rozpravka 5-6 minutova rozpravka). Odporucam..

stelca
17. jan 2012

ahoj aj mi ficime ale na celom Jim JAme od barney,pižla,vlačik Tomaš ale zohnala som len Barnyho.

ootaznik
autor
17. jan 2012

@stelca no barneyho pozrieme aj my, aj tie ostatne, ale Pingu proste vedie a nikde nic nemozno zohnat ☹

fatulda
17. jan 2012

aj nase baby ficia na pingovi, mali sme pozicane dvdcka od susedky, teraz pozerame cez youtube a nahravam z jim jamu, na internete si dvd nenasla? Baby tiez ficia na krtkovi, Masa a medved, to je skvele a najnovsie aj bambulka 🙂

garonka
17. jan 2012

ahoj aj my mame strašne radi tučniakov, maly povie ,, tučak,, a namiesto spievankova už prešiel na animovany film čo šiel aj na markíze ,, Happy feet,, mam doma stiahnute na usb a pozeráme to 🙂

ootaznik
autor
17. jan 2012

no u nas sa Pingu strieda so Spievankovom 1,2......happy feet zabku nechytilo, videla, ze to je nieco ine 🙂

lussy23
17. jan 2012
stelca
17. jan 2012

http://www.ulozto.sk/hledej/?q=pingu&disclaimer=0
@ootaznik toto je pre teba,dala mi to kamoška ona tan stahuje všetko čo sa da pre deti 😵

ootaznik
autor
18. jan 2012

dakujeeeeeem za linky 🙂

ootaznik
autor
19. jan 2012

juj, ta masa i medved je nieco perfektne 🙂 vobec som o tom nevedela, az vdaka vam......ved ja sama sa od toho neviem odtrhnut 😀

veronch
8. máj 2012

Aj naša Lucinka miluje Pinguho, v pondelok sa nám podarilo kúpiť knižku a akurát dnes som objavila v jednom internetovom obchode plyšového Pinguho aj so sestričkou...myslím, že darček k narodeninám mám vystaraný.... 🙂 🙂 🙂

maca_p
8. máj 2012

tak u nas je plysak pingu a aj platinum verzia pingu stiahnuta v mobile ked mam robotu fici o zivot, nestiham baterku nabijat. 😀

kvetinka211
8. máj 2012

@ootaznik @maca_p A poznate UKIho? Podla mna najlepsia rozpravka pre male deticky aka existuje. U nas ma vacsi uspech nez pingu 😉 😉

https://www.youtube.com/watch?v=29ch07medYE
ootaznik
autor
9. máj 2012

@veronch
@maca_p kniha? plysak? poradte prosim kde, alebo hodte link......nas to nepreslo ani s odstupom casu 🙂 dvd som kupila v e-shope a ked nejde dvd, tak youtube to isti 🙂
a aktualizujem nasu programovu ponuku: pingu, hopla, masa a medved, bambulka, auta1, chuggington vlaciky, barney, tiny planets, krtko 🙂

veronch
11. máj 2012

@ootaznik Knihu sme vymákli u nás v kníhkupectve, takom lacnejšom.... stála šesť eur a plyšákov v dráčiku, výška 30cm, pozri na nete internetový obchod dráčika a daj si vyhľadať slovo tučniak...🙂

adri2211
11. máj 2012

jeeeej Pingu, mala tiez fici na JimJam-e ,ale Pingu na tom sa rehoce jak blazniva. uz to pozera aj na youtube. jaj a ked sme u nasich tak iba Krtko, uz mi z toho trocha sibe 😀

adri2211
11. máj 2012

@veronch mne to nenaslo v draciku na nete...

nadhera
11. máj 2012

http://deti.sme.sk/rozpravky/new/

kopec peknych rozpravok a aj pingu 😀

zuzanka.h
11. máj 2012

@ootaznik teraz sme v all toys videli pingu plyšáka, ale teda je pekne predražený☹

maca_p
11. máj 2012

@kvetinka211 uki je pre nizsi level 😀
@ootaznik si predstav, ze pingu bol ako darcek v prachu kupeny v zahranici 😉

kvetinka211
11. máj 2012

@maca_p my pozerame ukiho obcas od 1 roka a zatial je to pre nas jednotka 🙂 mozno sa casom presunieme k pingu ... teda ja uz viem ukiho naspamät, ale synceka stale bavi

macilaci
12. máj 2012

my máme tri dvd z popronu , každé dvd 100 min. 🙂 🙂 🙂

ootaznik
autor
13. máj 2012

ja som tiez nakoneic v poprone kupila 5 dvd PINGU......a Ukiho sme pozreli, nahodou sme sa k nemu preklikali na youtube a ani som nevedela, ze to je to 🙂

exupery
13. máj 2012

Bozinku,ani nevrav!Ja som objednavala tiez z popronu a nic ine u nas nefici od rana do vecera iba Pingu!A uz ju to drzi ale pol roka-na nervy sme z toho!!!

ootaznik
autor
14. máj 2012

@exupery u nas preeeesne to iste 🙂 ked sa jej aj snazim nahovorit, ze pozerajme nieco ine, tak mi to neprejde 🙂

ivanka85
14. máj 2012

aj my sme zavisli na pingu, vlacik Tomas a Masa a medved, tieto tri su u nas top

mmona5
25. máj 2012

@veronch
ahoj, aky je to internetovy obchod na tych plysakov?

Strana
z2