Plávanie 2,5 ročného syna v záhradnom bazéne
Ahojte mamičky nrmate skusenosti s týmto? Syn ma 2,5roka. Budem vďačná za vase skúsenosti... Koliekso min rok zvladal super ale predsa.... Nie je to taka istota... Tie rukavniky su cenovo masaker tie kruhové.... Ďakujem
Ved mu kup rukavniky obycajne...predpokladam, ze ho nenechas sameho v bazene bez dozoru...
Tak kup iba detsky nafukovaci bazenik. Ale ked uz ste mali financie na velky zahradny bazen, tak si myslim, ze tie rukavky kruhove nie su az taka brutal financne narocna vec.
Ci kolesa... vesty... obycajne rukavniky... alebo tie kruhové... Co sa vam osvedcilo najviac... Ďakujem z A pochopenie
@selene12 obycajne rukavniky. Nic ine decka nemali. Starsi plava od 6r, mladsi bude mat 6 v lete, uz aj jeho chceme naucit. Urcite by som nekupovala nic drahe
@selene12
@veronikaszabova ja som mala pre syna tie za 26 € a oplatili sa mal ich ako 2 a 3 ročný potom plával už sám od 4r plával pod vodou sám .
Za mna ok . Záleží ako ste aktívni ? Určite to predáva niekto po deťoch ....
Či s rukávikmi takými alebo onakými by som 2,5 ročné dieťa bez dozoru v bazéne nenechala. A ak si pri ňom, obyčajné rukávniky postačia
Ahoj.Ja som hrozny strachopud co sa tyka takychto veci.Syn ked mal 2r tak som mu do bazena dala vestu a este ho napchala do kolesa.Nemal sice taku volnost pohybu ale dalo sa.
Tu tazko radit. Profi plavci a treneri odmietaju akekolvek pomocky stylu koleso a rukavniky. V detoch to buduje pocit, ze vedia plavat aj ked nevedia. My sme sli tou cestou. Bez nicoho a potom kurz plavania.
Ale tie drahe sa mi pacia. Ak by som mala bazen, asi by som hladala bazarove alebo zainvestovala. Ale len skrz toho, ze bez rukavnikov bolo celkom narocne nale dieta drzat vkuse v bazene. Uz ma ruky boleli. A navyse sa drzala ako kliest. Na druhu stranu, nikdy nevosla sama do vody hlbsie, iba po okraj, vedela, ze je tam hlbka.
My sme s oboma deťmi začali kurzy plávania v cca. 4 rokoch. Obaja sa naučili veľmi rýchlo, hoci dovtedy sme používali rukávniky alebo koleso. My doma bazén nemáme, deti sa kúpali v mori a tam by som to bez pomôcky neriskla, kým nevedeli plávať.

@selene12 myslíš 26€ ? Za mna áno určite sa oplatia .