icon

Poraďte pastelky do vane

21. apr 2023

Ahoj, viete nejaké odporučiť?

tenerifka
21. apr 2023

to akoze fakt take su? Treba pocas par minut kupela kreslit? Nie je lepsie pohrat sa s lodkou alebo rybkami?

zuzanka.zuzu
21. apr 2023

ŽIADNE!!! mali sme doma asi 10 druhov z DMky, lekární a každé som vyhodila po jednom raze. rovnako aj farebné bomby (zafarbia vodu vo vani na zeleno, červeno, fialovo....). neznášam to, zle sa to čistí a zase až také terno na zábavu to nie je 🙄

minesasubu
21. apr 2023

Kamoška pre malú kupila tieto z alzy
https://m.alza.sk/hracky/teddies-pastelky-do-va...

lienka9
21. apr 2023

@minesasubu aj ja som kupila tieto.ale hned vypadli z tych plastovych obalov.takze su ako take voskovky,deti ich aj dost polamali.nastastie z vane isli lahko dole,ale treba hned vycistit ,vtedy je to pohoda.ja davam dcerku este do plastovej vanicky tak tam si moze kreslit.celkom zabava,ona sa rada dlhsie kupe.

lualjosa
5. jún 2023

baby, a tie pastelky idu dole v pohode aj zo sparovacky? mam bielu, tak kedze to je trochu porezne, ci to nenatahuje do seba farebny pigment? Mate skusenosti?

lienka9
5. jún 2023

@lualjosa naobklad som im pre istotu pisat nedovolila.takze neporadim.ale bala by som sa toho ze to tam ostane

lualjosa
5. jún 2023

@lienka9 dakujem, mam podozrenie, ze moj artista by chcel farebne sparovat :D tak to radsej ani nekupim

nyphadora
5. jún 2023

Fixky jar melo, voskovky nesli velmi dole ale fixky super.