Poraďte spoločenskú hru pre 3 ročných

kristinka.s
6. nov 2012

Ahojte mamky, rada by som dcere na vianoce kupila spolocensku hru. Bola som obkukat v Draciku ale ten vyber mi velmi nepomohol. Vedeli by ste mi poradit, co mate doma a co sa vam osvedcilo, zaujalo vase deturence. Dcera bude mat 4r v marci, tak som uvazovala clovece, alebo nejake rybicky. Dajte typy, budem velmi rada.

polyana
6. nov 2012

Určite hru Domčeky. Je práve pre tieto menšie deti. Vlastne je to stýl Cloveče, ale na kocke nie sú čísla ale farebne krúžky. A na druhej strane hracieho plánu sa hrá prostredníctvom kariet na ktorých sú zvieratká. Dieťatko to rýchlo pochopí. Moje deti tú hru velmi oblubovali.

evakva
6. nov 2012

@kristinka.s Clovece nie je zle, maleho bavy, no trva dlho. Mojho uchvatila hra Zbojnici a princezna - podoba sa na clovece, no netrva tak dlho a su tam rozpravkove bytosti. A pri tom sa naucil spocitavat.

cerez
6. nov 2012

My sme mali človeče, ale vo verzii "poď sa hrať". Kocka neobsahovala čísla, ale obrázky. Tiež sú dobré puzzle, ale veľkoformátové s malým počtom častí. Minulý rok som neterke kúpila hru, išlo o puzzle, ale hľadali sa len dvojice. Napr. na jednej časti boli ponožky a musela nájsť k tomu papučky. Alebo kvietok a k nemu patrila váza. Milé a hravé.

bubelko
6. nov 2012
anazuz19
7. nov 2012

Nám sa v tomto veku veľmi osvedčil súbor 6 hier s Mackom Pú, pretože je v ňom pexeso, domino, klasické človeče + 3 ďalšie hry - z toho dve veľmi jednoduché a pomerne rýchle práve pre deti okolo tých 4 rokov (postupuje sa s kockou označenou farbami a nie číslami, resp. bodkami)a všetko s krásnymi ilustráciami Macka Pú a jeho kamarátov 🙂
http://www.najlacnejsiehracky.sk/index.php/subo...
A tiež máme Krtkovu záhradu, ktorá je tiež zaujímavá - postupuje sa cez jednotlivé ročné obdobia, ku ktorým sa priraďujú obrázky, takže sa dieťa aj niečo naučí 🙂
+ samozrejme puzzle primerané veku

valentyne
7. nov 2012

nasa mala bude mat o chvilu 3, frcime dle chuti na domine a pexese a k vianociam dostane taku hru,su tam 2 kocky rozne a doplna farby a tvary podla toho,co hodi. Kupene v draciku.
a jasne ze casopisy s nalepkami, detske casopisy a tak... podla mna vo veku 3.5 by mohli zvladat hodit kockou a ist nejakou trasou,ked budeme doma,skusim to s mojou malou...
vela zdaru

jozkooo
21. feb 2013

odporúčam túto http://www.bambu.sk/spolocenske-hry-pre-deti jedná sa o skvelú hru,sám som ju kupoval deťom :D