icon

Predná cyklosedačka s pultíkom na spanie

uradnikova
3. aug 2021

mamicky, poradte, aku cyklosedacku prednu si mam kupit, ked pocitam s tym, ze dietatko na bicykli zaspi. videla som take, ze maju vpredu akoby pultik, na ktory by som teda dala vankusik, alebo su lepsie tie s oblukom. vdaka za radu

Strana
z2
danim
3. aug 2021

@ritalein 😂😂😂😂😂😂😅😅😅😅

frufruwa
3. aug 2021

Ja som mala tuto a uplna spokojnost https://www.takera.sk/detske-cyklosedacky/76-we...

evaachesa
3. aug 2021

@danim toto ja asi nezažijem pri mojom že len tak zrazu zaspí 😂

uradnikova
autor
3. aug 2021

@frufruwa da sa ten pultik aj odmontovat a jazdit bez toho? rozmyslam uz do buducna, ked ho uz nebude potrebovat

appletree
3. aug 2021

@uradnikova pozri yepp prednu sedacku na rucky sa da nastavit taka opierka pri spanku ktoru tiez predavaju ale je to iba na ten jeden model sedacky

uradnikova
autor
4. aug 2021

@beata_k ano. predstav si, ze mi tu jedna pani poradila specialny vankusik, ktorym sa ta oblukova tyc obali. je to rovnaka znacka ako ta sedacka, vyrabana presne na tento ucel (ze dieta zadrieme) 😘

beata_k
Odpoveď bola odstránená
danim
4. aug 2021

@beata_k nerozumiem prečo takto diskutujes. Prelistuj si foto a zistis, že ten pultik ma presne tento účel. Vozia sa tam deti cca 1,5r- 3r. Keď ty nemáš vzťah k športu a pod, tak nerieš.

wawna
7. aug 2021

na cyklospeciality si sa nepozerala?

avalsinats
2. sep 2021

Ak je tema este aktualna, prispejem. My sme kupili Thule Yepp Nexxt Mini dopredu a velmi som spokojna. Uchytenie je univerzalne na akykolvek bicykel, dala som ju na moj horsky celoodpruzeny, cize dcera ma dodatocny komfort v podobe tlmica 😄 paci sa jej to viac ako kocik. Chodievame tak na hodinku maximalne, potom sa unavi a chce spat. Raz mi v nej zadriemala, ale hned som ju prebudila a drzala "pri vedomi", boli sme kusok od domu. Na spanie urcite nie. Ale ako nahrada kocikovania super, mala je spokojna, ja tiez, ze len nesucham nohy za kocikom a vyhoda je, ze ked prideme domov, zalomi ihned, taka je unavena. Jak keby ona mna vozila 😄
Edit: dcera ma 10 mesiacov a sama sedi

avalsinats
2. sep 2021

Pripnem aj foto, pre lepsiu predstavu velkosti dietata aj sedacky

uradnikova
autor
2. sep 2021

@avalsinats ano, dakujem. aj ja uz mam presne tuto vybratu. uz sa na nu tesiiim😍

avalsinats
3. sep 2021

@uradnikova super, tak vela stastnych kilometrov prajem! Urcite budete spokojni 😊

essenceee
5. sep 2021

podla mna je bezpečnejšia zadna sedačka

mareri
Odpoveď bola odstránená
krstn003
25. sep 2022

ja som sa bála kupovať sedačku dopredu, pri obidvoch deťoch som mala vzadu

Strana
z2