icon

Prilba na odrážadlo či bicykel

levkaa
2. jún 2023

Maminy, prosim vas, poradite mi prilbu na odrazadlo, pripadne bicykel, pre cca 2,5 rocne dieta, ktora sa dobre odvetrava? Nas maly ma z Decathlonu, su na nej sice otvory, ale hlavka sa mu hrozne poti a to este tie prave horucavy neprisli…
Dakujem z tipy.

levkaa
autor
3. jún 2023

@ikonica Tato ma veru viac otvorov. Dakujem👍

magda15
Odpoveď bola odstránená
levkaa
autor
13. jún 2023

@magda15 to je samozrejme, ze sa vybera podla obvodu a kvalitneho spracovania. Len teda ked mu pot tecie pomaly prudom z hlavky, tak aj pocet otvorov sa rata🙂

ninah1486
5. júl 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

my sme kupovali prilbu rovno s bicyklom zo stranky cyklospeciality, je skvelo odvetrana a dobre drzi, maly si na nu rychlo zvykol

beahavala
9. júl 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

najlepsie je vyskusat si naprv niekde v predajni aspon spravnu velkost a potom kludne objednat