icon

Primo Logico

lili777
13. apr 2012

Od akého veku je určená táto učebná pomôcka? Čo kúpiť trojročnému chlapcovi? moc sa v tom nevyznám a majú rôzne časti, kto mi poradí?

Strana
z2
emogeon
4. máj 2012

@lejlocka to urcite.....co sa ti zda na tom primitivne?..fajn logicke riesenia,pri kt. treba premyslat.

lejlocka
4. máj 2012

@emogeon nemyslela som to osocujuce, ze primitivne. alebo ze ulohy su primitivne. ale to prevedenie je take jednoduche, tabulecka, papieriky... neviem, nekupila som to, lebo si myslim, ze by to moje dieta nebavilo...

mamavera
4. máj 2012

@lejlocka túto vynikajúcu pomôcku využívam v materskej škole takmer denne od začiatku školského roku a ešte deti neomrzela 🙂 a to zďaleka nemáme všetky sady. Pri práci s touto pomôckou prídete na ďalšie a ďalšie možnosti jej využitia. Cena je podľa mňa primeraná, nakoľko dieťa si rozvíja veľa vecí súčasne a keď si vezmete, koľko hlúpostí je v obchodoch s hračkami za neuveriteľnú cenu a je to v podstate v Číne vyrobený gýč v krikľavých farbách (ktoré ešte obsahujú ktovie čo...) a dieťa to môže maximálne nosiť v ruke....

emogeon
Autor odpoveď zmazal
loo_na
6. sep 2024

Ahojte, nema niekto zaujem o vymenu scanov karticiek Logico primo. Mam k dispozicii 1. pocitaj a porovnavaj 2. Hry na koncentraciu 3. Zijeme zdravo (chyba jedna karticka).

loo_na
6. sep 2024

Ahojte, nema niekto zaujem o vymenu scanov karticiek Logico primo. Mam k dispozicii 1. pocitaj a porovnavaj 2. Hry na koncentraciu 3. Zijeme zdravo (chyba jedna karticka).

loo_na
10. sep 2024

Dobry den, nema niekto logico primo - čimo v materskej skole? Chybaju mi dve karticky (c. 6 a 16) - nenasla by sa dobra dusa ktora by mi ich nascanovala a poslala v pdf? Dakujem

Strana
z2