Primo Logico
Od akého veku je určená táto učebná pomôcka? Čo kúpiť trojročnému chlapcovi? moc sa v tom nevyznám a majú rôzne časti, kto mi poradí?
@lejlocka túto vynikajúcu pomôcku využívam v materskej škole takmer denne od začiatku školského roku a ešte deti neomrzela 🙂 a to zďaleka nemáme všetky sady. Pri práci s touto pomôckou prídete na ďalšie a ďalšie možnosti jej využitia. Cena je podľa mňa primeraná, nakoľko dieťa si rozvíja veľa vecí súčasne a keď si vezmete, koľko hlúpostí je v obchodoch s hračkami za neuveriteľnú cenu a je to v podstate v Číne vyrobený gýč v krikľavých farbách (ktoré ešte obsahujú ktovie čo...) a dieťa to môže maximálne nosiť v ruke....
Ahojte, nema niekto zaujem o vymenu scanov karticiek Logico primo. Mam k dispozicii 1. pocitaj a porovnavaj 2. Hry na koncentraciu 3. Zijeme zdravo (chyba jedna karticka).
Ahojte, nema niekto zaujem o vymenu scanov karticiek Logico primo. Mam k dispozicii 1. pocitaj a porovnavaj 2. Hry na koncentraciu 3. Zijeme zdravo (chyba jedna karticka).
Dobry den, nema niekto logico primo - čimo v materskej skole? Chybaju mi dve karticky (c. 6 a 16) - nenasla by sa dobra dusa ktora by mi ich nascanovala a poslala v pdf? Dakujem

@lejlocka to urcite.....co sa ti zda na tom primitivne?..fajn logicke riesenia,pri kt. treba premyslat.